top of page

Miten hoidan ihoni talvella?
Kun sääolosuhteet muuttuvat, ihomme tarvitsee merkittäviä muutoksia ja uudistuksia ihonhoitorutiineihin. Kosteus on avainasemassa, mutta muista seuraavat asiat valitessasi ihonhoitotuotteita talven säähän sopivaksi. Tänään haluamme esitellä Medik8-ihonhoitotuotteet, jotka tarjoavat kattavan valikoiman sopivia tuotteita jokaiseen vuodenaikaan.


Vaihteleva valikoima kosteusvoiteita

Jatkuvasti muuttuvan sään myötä ihonhoitotuotteiden valikoimasi tulisi olla kuin vaatekaappi, joka on varustettu kaikkiin vuodenajan vaihteluihin. Ajattele kosteusvoidettasi kuin takkivalikoimaasi - kesällä voit pärjätä kevyellä Balance Moisturise™ voiteella, mutta kun kylmemmät kuukaudet saapuvat, ihosi kaipaa jotain paksumpaa. Paksummat koostumukset toimivat suojaavana esteenä suojaten ihoasi kylmältä tuulelta ja kuivalta ilmalta. Tähän tarvitaan Ultimate Recovery™ Intense, ihanteellinen tehovoide suojaamaan kuivaa ihoa ääriolosuhteilta. Lisää kosteutusta saat, kun lisäät kosteusvoiteen alle Hydr8 B5™ seerumin.


Tärkeä aurinkosuojaus

Me ihonhoitoterapeutit sanomme sen suoraan: aurinkosuojan käyttäminen myös pimeinä kuukausina on yhtä tärkeää kuin kesäkuukausina. UVA-säteet (UV-säteily vaikuttaa ihon väriainetta muodostaviin soluihin, melanosyytteihin, aiheuttaen kollageenin vähenemisen sekä pelätyt juonteet) voivat tunkeutua pilvien läpi, joten vaikka luulet olevasi turvassa jättämällä aurinkosuojan pois talvikuukausina, et ole. Suojaa itsesi auringon säteiltä ympäri vuoden ja muista levittää päivittäin aurinkosuojaa. Helpoin tapa sisällyttää se talvirutiiniin on käyttää 5* UVA, SPF 30 -voidetta, kuten Advanced Day Total Protect™ tai Daily Radiance Vitamin C™ - et edes huomaa levittäväsi aurinkosuojaa, koska se sisältyy kosteusvoiteeseen ja on koostumukseltaan erittäin kevyt!


Vitamiini C antaa hehkun ihollesi

On helppo lipsahtaa elottomaan, sameaan ja hilseilevaan ihoon talvikuukausien aikana. Käännä katseesi C-vitamiini tuotteisiin kuten C-Tetra tai C-Tetra+ Intenseen, jotka auttavat paitsi lukitsemaan tärkeän kosteuden, mutta myös tuovat loisteesi takaisin ihollesi! Voit jopa kokeilla sekoittaa sitä meikkivoiteeseesi saadaksesi kimaltavan ja upean ihon. Siinä on runsaasti C-vitamiinia antamaan sinulle tärkeää antioksidanttisuojaa, joka on tärkeää ympäri vuoden.


Päivän jälkeinen pelastuspakkaus

Pimenevä vuodenaika voi olla haastavaa aikaa, kun valon määrä vähenee ja arki tuntuu kulkevan pimeästä pimeään. Iho saattaa vaikuttaa elottomalta ja kuivalta tällaisina aikoina. Ultimate Recovery™ Bio-Cellulose Mask on loistava apu ihon kuivuuteen. Rentoudu 20 minuutiksi sulkemalla silmäsi ja anna ihosi palautua. Käytä maskia ennen meikin levittämistä, jotta ihollesi tulee virkistynyt ja hehkuva ilme. Lisäksi väsyneiden ja kuivien silmien välttämiseksi suosittelemme aamulla käyttämään Eyes & Lips Micellar Cleanse™ - silmämeikinpoistoainetta. Sen kamomilla- ja ruiskukkauutteet rauhoittavat ja hoitavat herkkää silmänympärysihoa, samalla kun hyaluronihappo kosteuttaa ihoa.


Stressiä lievittävä ihonhoito

Arki tuo mukanaan jälleen tutut rutiinit ja aikataulut, mutta valitettavasti myös stressiä. Iho reagoi monin tavoin elämän muutoksiin, jopa pieniin sellaisiin, kuten loman päättymiseen ja töiden alkamiseen. Stressillä voi olla voimakas vaikutus ihon kuntoon sekä ulkoisesti että sisäisesti. Se voi aiheuttaa epäpuhtauksia, kuivuutta ja jopa ikäviä juonteita. Stressaantuneen ihon hoidossa Crystal Retinal™ on paras ystäväsi. Tämä ainutlaatuisesti stabiloitu A-vitamiinin muoto, Crystal Retinal, on kliinisesti todistettu tuottavan hämmästyttäviä anti-ageing-tuloksia: iho näyttää selvästi kirkkaammalta, kiinteämmältä ja tasaisemmalta. Crystal Retinal on täydellinen valinta myös niille, joilla on ongelmia tulehtuneiden epäpuhtauksien tai tukkeutuneen ihon kanssa, kiitos retinaldehydin ainutlaatuisen antibakteerisen vaikutuksen. Päivisin voit hemmotella itseäsi uudella Liquid Peptides™ -seerumilla. Tämä seerumi tarjoaa iholle kaivattua hoitoa ja runsaasti ravinteita jokapäiväiseen käyttöön.


Tässä se nyt on - luotettava suunnitelma tuomaan hyvää mieltä ihonhoitorutiiniisi!


Medik8-ihonhoitosarja tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja ja upeita tuotteita kaikille ikään katsomatta. Muista valita ihonhoitotuotteet ja -rutiinit, jotka sopivat parhaiten omalle ihotyypillesi ja tarpeillesi. Hyvin hoidettu iho voi lisätä itseluottamusta ja auttaa sinua hehkumaan sisältä ulospäin!bottom of page