AdobeStock_350106363 (1).jpeg

Vartalon iho saattaa jäädä meillä suomalaisilla hieman vähemmälle huomiolle, koska suurimman osan vuodesta joudumme säiden puolesta pukeutumaan peittäviin ja lämpimiin vaatteisiin. Viimeistään keväällä havahdutaan siihen, että iho on jopa hilseilevän kuiva ja elottoman näköinen. Vartalon ihon kuten myös kasvojen ihon hoito on toki parhaassa tapauksessa ympärivuotista ja säännöllistä. Säännöllisellä hoidolla ennaltaehkäistään iho ongelmia ja ylläpidetään kaunista ja tervettä ihoa.

Hinnat alkaen 75 EUR

Valitse ajanvarauksesta hoitokategoria

BODY & MIND - Vartalohoidot 

Vartalohoidot

KENELLE VARTALOHOIDOT SOPIVAT?

Vartalohoidot sopivat kaikille, jotka haluavat pitää huolta vartalon ihosta! Ne sopivat ylläpitämään ihon kuntoa tai tehokkaaseen ongelma alueen hoitoon tai rentouttavaksi hoitokokonaisuudeksi itselle tai vaikka lahjaksi. Vartalohoidot sopivat hyvin myös esimerkiksi treenaajille urheilusuorituksesta palautumiseen. Hoitoon kuuluva erityinen hieronta lievittää lihaskireyksiä sekä rentouttaa mieltä. Säännöllinen ihonhoito pitää ihon kimmoisana ja hyvin kosteutettuna. Vartalohoidon ihana kokovartalokuorinta on erinomainen myös ennen lomareissua, tärkeää päivää tai jos haaveilee tasaisen kauniista rusketuksesta ja silkin pehmeästä ihosta. Ihon kunnollinen kuorinta sekä kosteutus auttavat myös pitämään sisään kasvaneet karvat loitolla karvanpoistojen välillä. Hoidot ovat tehokkaita jo yksittäisinä hoitoina, mutta parhain tulos saavutetaan aina sarjahoidolla ja säännöllisellä kotihoidolla, niin kuin kaikissa muissakin hoidoissa. Kauneussalongissa Sea You on tarjolla laaja valikoima ihania vartalohoitoja!

KUIVAHARJAUS

Ennen vartalon klassista hierontaa tehdään usein esikäsittelynä kuivaharjaus. Kuivaharjauksella poistetaan tehokkaasti ihon pintasolukko, jolloin iho pehmenee ja sen väri paranee. Samalla kuivaharjaus elvyttää verenkiertoa ja solujen hapen- ja ravinnonsaanti paranevat, mikä tehostaa myös kuona-aineiden poistumista. Säännöllisesti tehtynä kuivaharjaus karaisee ihoa, lisää sen vastustuskykyä ja kiinteyttää sitä. Kuivaharjaus tehdään tavallisesti harjalla tai kintaalla. Kuivaharjauksen vasta-aiheita ihossa ovat ohut, erittäin arka iho; tulehdus ihoalueella tai ihotaudit ja- sairaudet. 

SELÄN PUHDISTUS 

 

Yleensä pidämme hyvää huolta kasvojemme ja kaulamme ihosta, mutta unohdamme rintaliivien, vaatekerrosten ja reppujen hiostaman selän – huonoin seurauksin. Iho-ongelmat ja epäpuhtaudet eivät läheskään aina rajoitu vain kasvojen alueelle. Säännöllinen puhdistus ja kosteutus ovat hyvinvoivan ihon salaisuus, ellei sinulla ole superhyviä geenejä. Myös rasvainen iho tarvitsee kosteutta. Muista puhdistaa iho myös urheilun jälkeen! Urheilemisen jälkeen ihmiset pesevät kyllä kainalonsa ja jalkansa tarkasti, mutta myös selkä hikoilee, ja hiki tukkii ihohuokoset. Jos suihkuun ei ole aikaa, käytä puhdistukseen erilaisia kosteus- tai puhdistuspyyhkeitä. Selän ihonpuhdistuksessa puhdistamme ja tasapainotamme selän ihoa; hoito viimeistellään hieronnalla sekä kosteuttavalla naamiolla. 

MEDIK8 PURIFYING BACK RITUAL

Puhdistava selkärituaali

Monipuolinen selkähoito, joka parantaa ja puhdistaa selän ihoa. Tehokas kuorinta sekä luonnon savet tekevät ihosta sileän samalla poistaen epäpuhtauksia. Kohdistettu syväkudoshieronta auttaa yhdessä laventeli- ja petitgrain-eteeristen öljyjen kanssa vähentämään lihasjännitystä sekä rentouttamaan mieltä.

AdobeStock_273651648.jpeg
AdobeStock_97540500.jpeg

VARTALOKUORINTA

Kuorinta on ehkä yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista ylläpitää ihon hyvinvointia ja kaunista ulkonäköä, mutta sen vaikutus ei ole ainoastaan fysiologinen, vaan siihen liittyy paljon laajempi kokonaisvaikutus. Kuorinnan avulla ihon sarveiskerroksesta irtoaa kuollutta ihosolukkoa, jonka seurauksena pinnasta tulee sileä ja sävystä kirkas. Kuollut ihosolukko tekee ihon pinnasta samean ja epävastaanottavaisen, jolloin hoitotuotteista ei saa irti sitä hyötyä minkä niistä parhaimmillaan voisi saada. Kuorinta näin ollen valmistelee ihon vastaanottamaan muut hoitotuotteet.  

 

Vartalon iho olisi hyvä kuoria vähintään kerran viikossa, mutta kevyen kuorinnan voi toistaa useampanakin päivänä viikossa, mikäli iho ei ole palanut, ärtynyt tai rikki ja kuorintatuote sisältää mekaanisesti kuorivien ainesosien lisäksi myös kosteuttavia raaka-aineita kuten kasviöljyjä. Ikääntyvän ihon kuorinta on erityisen tärkeää, koska vuosien myötä ihon luonnollinen uudistumisprosessi hidastuu ja kuollut ihosolukko pysyy tiukemmin ihon pinnalla, jolloin tuoreen solukon muodostuminen voi estyä. Säännöllistä kuorintaa suositellaan aina, jos iho on karhea, helposti rasvoittuva ja elottoman värinen tai jos haluat itseruskettavien levittyvän mahdollisimman tasaisesti. 

ELEMIS FRANGIPANI SALT GLOW

Frangipani suolakuorinta vartalolle

Eksoottinen koko vartalon kuorintahoitorituaali, joka vahvistaa ja elvyttää vartaloa. Vartalon kuivaharjauksen jälkeen iholle valutetaan runsaasti lämmintä öljyä kevyillä hierontaliikkeillä. Karkea, ravitseva ja lumoavan tuoksuinen vartalosuola poistaa iholta kuolleet ihosolut hellävaraisesti ja vahvistaa solujen uudistumista. Kuorinta pehmentää ihoa ja jättää sileän ja tuotteisiin hyvin reagoivan ihon, joka on valmis vastaanottamaan syvästi ravitsevaa vartaloöljyä. Hoidossa hoidetaan sekä vartaloa että kasvoja tuotteilla, jotka pehmenevät, kosteuttavat ja hoitavat ihoa ihanasti. Hoito päätetään kosteuttavalla vartalovoiteella, joka tekee ihosta heleän, pehmeän ja sileän.

MEDIK8 SKIN REJUVENATING RITUAL

Ihoa uudistava vartalorituaali

Koko vartalon hoitokokemus, jossa kehosi kuoritaan bamburakeilla sekä hydroksihapoilla, jotka virkistävät ja uudistavat koko vartalon ihoa. Eteeriset öljyt hellivät ihoasi sinulle räätälöidyn hieronnan aikana. Iho tuntuu pehmeältä ja joustavalta, sekä lihasjännitys helpottuu.

Screen-Shot-2020-05-19-at-02.13.04.png
AdobeStock_415886094_edited.jpg
Olive Branch
Shoulder Massage
New Flowers

+358 40 359 2234 

SÄHKÖPOSTI

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram