top of page
Kauneussalonki Sea You vartalohoidot
VARTALOHOIDOT
 

Kauneussalongissamme tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita vartalohoitoja, jotka auttavat sinua pitämään ihosi terveenä, kauniina ja hyvin hoidettuna. Valikoimamme kattaa erilaisia hoitoja selän mekaanisesta puhdistuksesta aina Elemiksen hemmotteleviin pakkaus- ja kuorintahoitoihin.

 

Iho on kehomme suurin elin, ja sen hoitaminen on äärimmäisen tärkeää sekä kauneuden että hyvinvoinnin näkökulmasta, myös kotona. Tarjoamme hoitoja, jotka kattavat koko kehon, jotta voimme huolehtia ihostasi kokonaisvaltaisesti.

 

Erilaisten vartalohoitojen, mm. kuorintojen ansiosta ihon neste- ja verenkierto vilkastuvat, mikä edistää ihon terveyttä ja hyvinvointia. Lisäksi edellä mainitut hoidot tekevät ihosta ihanan pehmeän ja sileän. Vartalokuorinnan jälkeen on suositeltavaa kosteuttaa iho 

Vartalokuorintahoitoihimme on lisätty myös hieronta, jolloin iho saa lisäksi hyvää kosteutusta. Hieronta auttaa tehostamaan hoitavien tuotteiden imeytymistä ihoon ja samalla edistää kehon rentoutumista. Yhdistämällä vartalohoidot ja hieronnat, tarjoamme asiakkaillemme erittäin hemmottelevan ja rentouttavan kokemuksen.

Tule vierailemaan kauneussalongissamme ja anna meidän hoitaa ja hemmotella sinua ammattitaitoisesti valituilla vartalohoidoilla ja hieronnoilla. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan hoidon, joka tekee ihostasi hehkuvan ja hyvinvoivan.

Mekaaninen ihonpuhdistus selkä 95 €

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ja tarvittaessa ultraäänipuhdistus, naamio, lyhyt hieronta, viimeistely ja kotihoito-ohjeet. Hoito tehdään Medik8 tai iS Clinical tuotteilla.

 

Vartalokuorinta Salt & Glow alk. 105 €

Eksoottinen Elemiksen koko vartalon kuorintahoitorituaali, joka vahvistaa ja elvyttää vartaloa. Hoitoon sisältyy vartalon kuivaharjaus, kuorinta ja hieronta, kasvojen ja dekolteen puhdistus ja kuorinta, viimeistely ja kotihoito-ohjeet.

 

Vartalokuorinta Thousand Flower Wrap 139 €

Ylellinen Elemiksen kokonaisvaltainen vartalopakkaushoito. Hoito ptimoi ihon terveyttä ja poistaa kuona-aineita, mikä stimuloi kehon poistoprosessia ja palauttaa tasapainon. Hoitoon sisältyy vartalon kuivaharjaus ja pakkaushoito, hieronta, kasvojen ja dekolteen puhdistus sekä hieronta, viimeistely ja kotihoito-ohjeet

"Radiate Confidence with
Healthy Skin Glow!"

 

 
Kauneussalonki Sea You
bottom of page