H I N N A S T O 

SEA YOU BODY & MIND 

VARTALOHOIDOT 60 - 90 MIN

FRANGIPANI SALT GLOW 60 MIN VARTALOKUORINTA

Elemiksen eksoottinen kuorintahoitorituaali vahvistaa ja elvyttää vartaloa sekä kasvoja. Hoitoon sisältyy vartalon kuivaharjaus, kokovartalon suolakuorinta, alkupuhdistus, kuorinta, hieronta ja kiinteyttävä peel-off naamio kasvoille sekä hierontavoiteen levittäminen koko vartalolle. Hoidossa käytetään mm. lämpimiä kompressejä. 

119 EUR

FEEL SPEACIAL 120 MIN

HEMMOTTELUA VARTALOLLE 

Hot Stones lämminkivihieronta on ylellinen hyvän olon hoito, joka hemmottelee ja rentouttaa. Vartalorituaali jatkuu ELEMIS Age Defy Pro-Collagen rentouttavalla kasvohoidolla. Hoitoon sisältyy ihon valmistelu ja kuorinta, silmänympärys- sekä hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio, rentouttava niska- ja hartia sekä silmänympäryshieronta, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet. 

159 EUR

SILKY SKIN 60 MIN

PUHDISTAVA SELKÄHOITO 

Syväpuhdistava ja rentouttava selkähoitorituaali sopii erityisesti epäpuhtaalle iholle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, höyrytys, mekaaninen ja/tai ultraäänipuhdistus, rentouttava selkähieronta, naamio, hoitovoide sekä kotihoito-ohjeet.

75 EUR

SALT GLORY 60 MIN

HEMMOTTELUA JALOILLE 

Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, Elemiksen eksoottinen suolakuorinta ja virkistävä suolakuorinta, naamio ja jalkaterien ja säärien hieronta hot stones-lämpimillä kivillä. Hoidossa käytetään mm. lämpimiä kompressejä. Hoito ei sisällä kynsien tai jalkojen hoitoa. 

89 EUR