top of page
Kauneussalonki Sea You vartalohoidot
VARTALOHOIDOT
 

Tervetuloa kauneussalonkiimme, missä tarjoamme laajan valikoiman hemmotteluhoidoista koko vartalolle. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on pitää ihosi terveenä, kauniina ja hyvin hoidettuna. Siksi tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita vartalohoitoja, jotka räätälöidään vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi.

Hemmotteluhoidoissamme korostuvat erilaiset vartalokuorinnat, jotka aktivoivat ihon neste- ja verenkiertoa, edistäen siten ihon terveyttä ja hyvinvointia. Tämä kokemus jättää ihosi ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Vartalokuorintojen yhteydessä suosittelemme myös ihoa kosteuttavia hoitoja, jotta voimme varmistaa ihosi parhaan mahdollisen kunnon.

Erikoisuutenamme tarjoamme vartalokuorintojen yhteydessä rentouttavia hierontoja, jotka eivät ainoastaan tehosta hoitavien tuotteiden imeytymistä ihoon, vaan myös auttavat sinua rentoutumaan syvällisesti. Yhdistämällä vartalohoidot ja hieronnat tarjoamme sinulle erityisen hemmottelevan ja rentouttavan kokemuksen, joka nostaa hyvinvointisi uudelle tasolle.

Hemmottelupaketti Glow (90 min) 159 €

Nauti täydellisestä hemmotteluhetkestä vartalollesi ja kasvoillesi tämän erityisen hoitokokonaisuuden parissa. Tarjoamme sinulle eksoottisen Elemiksen koko vartalon kuorintahoitorituaalin, joka vahvistaa ja elvyttää niin vartaloasi kuin kasvojasi. Hoitoon sisältyy vartalon kuivaharjaus, kuorinta ja hieronta, kasvojen ja dekolteen puhdistus, kuorinta hieronta, viimeistely ja kotihoito-ohjeet.

Hemmottelupaketti Thousand Flower (75 min) 139 €

Koe ylellinen kokonaisvaltainen Elemiksen vartalopakkaushoito, jossa kasvot eivät jää huomioimatta. Tämä hoito optimoi ihon terveyttä ja poistaa kuona-aineita samalla kun stimuloi kehon poistoprosessia ja palauttaa tasapainon. Hoitoon sisältyy vartalon kuivaharjaus ja pakkaushoito, hieronta, kasvojen ja dekolteen puhdistus sekä hieronta, viimeistely ja kotihoito-ohjeet.

Hemmottelupaketti Luxus (90 min) 159 €

Anna itsellesi mahdollisuus irrottautua arjen kiireistä ja uppoutua 90 minuutin mittaiseen kauneuden ylellisyyteen. Tämä hoitokokonaisuus yhdistää rentouttavan Elemiksen kasvohoidon (noin 60 min) sekä rauhoittavan jalkakuorinnan ja hieronnan. Hoidon jälkeen iho loistaa kauniina ja hehkuu terveydestä.

 

Hemmottelupaketti Relax (90 min) 149 €

Nauti tästä ainutlaatuisesta hemmottelu- ja hyvinvointikokemuksesta, joka yhdistää rentouttavan kuumakivihieronnan sekä Elemiksen hemmottelevan kasvohoidon, joka kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä hemmottelu yhdistää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tarpeet kehon ja kasvojen hoidossa. Elämys on suunniteltu tarjoamaan rentoutusta ja hemmottelua kaikille, jotka kaipaavat hetkeä itselleen.

bottom of page