top of page
Dermapen 4 mikroneulaus
DERMAPEN 4 

Dermapen 4 on markkinoiden uusin, tehokkain ja vähiten ihoa vaurioittava mikroneulausmenetelmä, jolla käynnistetään ihon oma biologinen korjausprosessi ja hoidossa hoidetaan ihon erilaisia häiriötiloja, ikämuutoksia sekä aknearpisuutta. Dermapen 4 -laite reiittää ihon kohtisuoraan 16-neulaisella neulapäällä ja tuottaa jopa 1920 neulareikää sekunnissa. Neulaushoito on entistä kivuttomampaa ja nopeampaa. Samalla kun neulaus luo ihoon ohuita kanavia, se stimuloi ihon kiinteydestä vastaavan kollageenin tuotantoa.

Neulauksen tuottamat kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80% enemmän vitamiineja, peptidejä ja muita kosmetiikan sisältämiä ravinteita. Kanavat mahdollistavat aineiden kulkeutumisen syvälle ihon dermikseen ja sen fibroblasteihin aina kantasolukerroksen soluihin asti. Imeytyessään aktiiviaineet tehostavat ihon toimintaa ja nopeuttavat sen uudistumista. Hoidon aikana ihoon voidaan imeyttää patentoituja mesoglide antioksidantteja, sinkkiä, ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa tai maksaläiskiä vaalentavaa mesoterapia-ainetta.

Dermapen 4 mikroneulauksen vaikutukset

Dermapen 4 -mikroneulaushoito elvyttää ja kiinteyttää ihoa, lisää kollageenin muodostusta ja tehoaa ikämuutoksiin. Kohtisuora mikroneulaus tasapainottaa ihon talineritystä ja auttaa tehokkaasti epäpuhtaan ihon hoidossa sekä supistaa laajentuneita ihohuokosia ja tasoittaa ihoa. Mikroneulauksen aiheuttama immunologinen buusti ihossa saa aikaan usein aknen ja häiriönäppyjen rauhoittumisen. Hoito parantaa ihon pintaverenkiertoa, heleyttää ihoa ja vähentää kirjavuutta ihossa. Dermapen 4 on mm. ainoa lääketieteellisesti hyväksytty mikroneulausmenetelmä couperosa-ihon hoitoon. Dermapen 4 mmikroneulausmenetelmällä pystytään häivyttämään pikkuryppyisyyttä herkillä alueilla, kuten ylähuulen päällä sekä silmänympärysiholla. Saadaan aikaan laajamittainen biologinen korjausprosessi ihossa, joka korjaa tehokkaasti aknearpisuutta sekä arpia

Mikroneulaus ensikertalaiselle 175 €

Hoitoon sisältyy konsultaatio, hoitosuunnitelma ja ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaus kasvot + kaula, naamio, viimeistely, kotihoito-ohjeet. Sarjahoitona 4 viikon välein 3. kerrasta alkaen -10%.

Mikroneulaus 45 min alk. 195 €

Hoitoon sisältyy hoitosuunnitelma ja ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaus kasvot + kaula, naamio, viimeistely, kotihoito-ohjeet. Sarjahoitona 4 viikon välein 3. kerrasta alkaen -10%

Dermapen 4 mikroneulaus Sea You
DERMAPEN 4 PÄHKINÄKUOREESSA

Ihon korjausprosessi

Dermapen 4:n 16 pientä neulaa tekevät mikroskooppisia vaurioita iholle. Nämä vauriot aktivoivat ihon luonnollisen paranemismekanismin, joka puolestaan edistää uuden kollageenin tuotantoa ja verisuoniston uudistumista.

Ihonhoitohyödyt

Hoidon seurauksena iho alkaa muodostaa uutta kollageenia, mikä auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta ja vähentämään ryppyjä ja juonteita. Lisäksi hoito voi auttaa supistamaan ihohuokosia, vaalentamaan pigmentaatiota, tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään epäpuhtauksia ja tukkeumia.

Tehoaineiden imeytyminen

Mikroneulauksen ansiosta ihoon syntyy pieniä kanavia, joiden kautta hoitotuotteet imeytyvät tehokkaammin ihoon. Tämä tekee ihosta vastaanottavaisemman kotikäytössä oleville tuotteille.

Ihon uudistuminen

Ihon uudistuminen mikroneulauksen jälkeen vie aikaa, yleensä noin 6-8 viikkoa. Vaikutukset kuitenkin jatkuvat iholla jopa 2 vuoden ajan, mikä tekee hoidosta pitkäaikaisempia hyötyjä tuovan.

Monipuoliset käyttökohteet

Dermapenia voidaan käyttää eri alueille, kuten kasvoille, silmänympärysiholle, huulille ja vartalolle, mikä tekee siitä monipuolisen hoitomenetelmän.

Ihon tasapainottaminen ja hoito

Dermapen 4:n kohtisuora mikroneulaus voi auttaa tasapainottamaan ihon talineritystä ja tehokkaasti hoitamaan epäpuhtaalle iholle. Se supistaa ihohuokosia ja rauhoittaa ihoa, mikä voi auttaa häiriönäppyjen ja epäpuhtauksien hoidossa.

Lääketieteellinen hyväksyntä 

Kohtisuora mikroneulaus Dermapenillä on ainoa lääketieteellisesti hyväksytty menetelmä couperosa-ihon hoitoon. Tämä viittaa siihen, että hoito on turvallinen ja tehokas tätä erityistä ihon tilaa varten.

MIKRONEULAUSHOIDON JÄLKEEN

Dermapen 4 -hoito voi tarjota huomattavia ihonhoitohyötyjä, mutta on myös tärkeää noudattaa asianmukaisia kotihoito-ohjeita hoitotulosten maksimoimiseksi ja ihon terveyden ylläpitämiseksi.  aras aika tehdä Dermapen 4 hoito on iltaisin, jotta iho voi rauhassa palautua ja uusiutua yön aikana.

Puhdistus: Pese kasvot hellävaraisella puhdistusaineella ennen hoidon aloittamista varmistaaksesi, että iho on puhtaa ja valmista hoitoon.

Hydraatio: Käytä kosteuttavaa hoitovoidetta ennen hoidon aloittamista, jotta iho on hyvin kosteutettu ja valmis mikroneulaukseen. Käytä muutenkin ihoa kosteuttavia ja rauhoittavia tuotteita, kuten hyaluronihappoa sisältäviä seerumeita tai kosteusvoiteita, hoitopäivinä ja sen jälkeen.

Suojakerroin: Aina kun olet alttiina auringolle, muistakäyttää riittävää suojakerrointa (SPF) ihollesi suojaamaan sitä auringon haitallisilta vaikutuksilta, erityisesti hoidon jälkeen.

Vältä voimakasta hikoilua: Vältä voimakasta liikuntaa ja hikoilua hoidon jälkeen, sillä hikoilu voi ärsyttää ihoa ja lisätä riskiä tulehduksille.

Vältä voimakkaita tuotteita: Vältä voimakkaita kemikaaleja, kuten AHA- tai BHA-happoja, hoidon jälkeen, kunnes iho on täysin palautunut.

Vältä kuumaa vettä: Vältä kuuman veden käyttöä ihon puhdistuksessa hoidon jälkeen, sillä se voi ärsyttää herkkää ihoa.

Vältä uimista ja saunaa: Vältä uimista kloorivedessä ja saunomista muutamaan päivään hoidon jälkeen, sillä nämä voivat ärsyttää ihoa.

Kärsivällisyys: Muista, että Dermapen 4 -hoidon tulokset eivät näy heti, vaan iho tarvitsee aikaa uusiutuakseen. Ole kärsivällinen ja jatka säännöllistä hoitoa ohjeiden mukaan.

On erittäin suositeltavaa keskustella ammattilaisen kanssa ennen Dermapen 4 -hoidon aloittamista ja saada yksilölliset kotihoito-ohjeet ihosi tarpeiden mukaan. Aina kun teet ihonhoitopäätöksiä, muista kuunnella omaa ihoasi ja reagoida sen tarpeisiin.

Ihon uudistuminen

Ihon uudistuminen mikroneulauksen jälkeen vie aikaa, yleensä noin 6-8 viikkoa. Vaikutukset kuitenkin jatkuvat iholla jopa 2 vuoden ajan, mikä tekee hoidosta pitkäaikaisempia hyötyjä tuovan.

Dermapen 4 mikroneulaus Sea You
bottom of page