top of page
linea-prodotti-1needproline_light-1-1024x851.png
1NEED Mikroneulaus

1NEED on tehoas mikroneulausmenetelmä, joka käynnistää ihon biologisen korjausprosessin. Se hoitaa erilaisia iho-ongelmia, kuten ikämuutoksia ja aknearpia, minimoiden samalla ihovaurioita. Laite on monipuolinen erilaisten patruunoiden ansiosta:

 • Elvyttää ja kiinteyttää ihoa, lisää kollageenin muodostusta ja tehoaa ikämuutoksiin.

 • Tasapainottaa talineritystä ja supistaa laajentuneita ihohuokosia epäpuhtaan ihon hoidossa.

 • Aiheuttaa immunologisen buustin, poistaen aknen ja keloiden.

 • Parantaa ihon pintaverenkiertoa, heleyttää ihoa ja auttaa hyperpigmentaatiossa.

 • Ainoa lääketieteellisesti hyväksytty hoitomenetelmä couperosa-iholle.

1NEED-mikroneulaus häivyttää pikkuryppyjä herkillä alueilla, kuten ylähuulen ja silmänympärysihon. Hoidolla käynnistyy laajamittainen biologinen korjausprosessi kuljettamalla aktiivisia aineosia dermikseen. Mikroneulaus mahdollistaa ravintoaineiden kulkeutumisen syvälle ihon kerroksiin, edistäen dermiksen ja kantasolukerroksen solujen ravitsemusta. Erinomainen myös eri ihotyypeille, kuten kuivalle, rasvaiselle, herkälle tai sekaiholle.

Erityisen hyvä maksaläiskien ja pigmenttimuutosten hoidossa, mikroneulausta voidaan yhdistää happohoitoon, kuten BioRePeeliin. Tuote sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän happoa ja aktiiviaineita, pidentäen solujen elinikää ja vähentäen ikääntymisen merkkejä, aknea sekä pigmenttimuutoksia.

Mikroneulaus ensikertalaiselle 175 €

Hoitoon sisältyy konsultaatio, hoitosuunnitelma ja ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaus kasvot + kaula, naamio, viimeistely, kotihoito-ohjeet. Sarjahoitona 4 viikon välein 3. kerrasta alkaen -10%.

Mikroneulaus 45 min alk. 195 €

Hoitoon sisältyy hoitosuunnitelma ja ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaus kasvot + kaula, naamio, viimeistely, kotihoito-ohjeet. Sarjahoitona 4 viikon välein 3. kerrasta alkaen -10%

A woman applying facial moisturiser
NANONEULAUS ON GLOWHOITO!

Kyseessä on mesoterapiahoito, joka todella kohottaa aikuisen ihon ulkonäköä, rakennetta ja laatua. Hoidon tuloksena iho saa lisää elinvoimaa ja täyteläisyyttä, pienten ryppyjen juonteet tasoittuvat, ihohuokoset supistuvat, ja kasvot hehkuvat tuntuvaa ja välittömästi näkyvää hehkua.

 

Hoitopään neulojen määrä on moninkertainen verrattuna perinteiseen mikroneulauslaitteeseen, mikä mahdollistaa seerumien erittäin tehokkaan imeytymisen hoidettavalle alueelle. Neulojen pituus on myös lyhyempi kuin mikroneulaushoidossa, mikä vähentää ihon traumaa ja nopeuttaa palautumista.

KENELLE NANONEULAUS SOVELTUU?

Nanoneulaushoito soveltuu erityisen hyvin herkälle iholle ja toimii vahvistavana hoitona. Vaikuttavat aineet imeytetään neulauspatruunan avulla, mikä tekee hoidosta hygieenistä ja turvallista. Nanopen-neulaushoidolla voidaan tehokkaasti hoitaa erilaisia ihon haasteita ja epätasapainotiloja, kuten kuivuutta, pinnallisia pigmenttimuutoksia ja tukkeutunutta ihoa, samalla varmistaen ihon asianmukainen kosteustasapaino. Hoito sopii erinomaisesti myös aikuisen ihon elvyttävänä ja ryppyjä madaltavana hoitona.

Nanoneulaus on hyvä vaihtoehto, jos mikroneulaushoito tuntuu liian voimakkaalta ja haluat tehokasta hoitoa ilman pitkää toipumisaikaa. Se soveltuu erityisen hyvin aikuiselle iholle, kuivalle ja kosteusköyhälle iholle, herkälle iholle, suurihuokoiselle ja rasvoittuvalle iholle, epätasaiselle iholle, harmaalle ja elottomalle iholle sekä ennenaikaisesti ikääntyneelle iholle.

Nanoneulaus toimii siten, että Nanoneulauslaitteella tehdään pieniä mikrokanavia ihoon, joiden avulla mesokoktaili kuljetetaan syvälle ihoon kosteuttaen ja raviten sitä tehokkaasti. Hoito tasoittaa ihon sävyä, kirkastaa ihoa, napakoittaa ihoa ja tasoittaa pinnallisia ryppyjä.

MIKRONEULAUSHOIDON JÄLKEEN
 • Mikroneulaus jättää ihosi punaiseksi ja herkäksi, joten suosittelemme levittämään hoidon jälkeen seuraavien viikkojen aikana kemikaalitonta aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on vähintään SPF 30.

 • Älä kosketa mikroneulattua ihoa 8 tunnin ajan. Vältä pesua, voiteiden käyttöä ja seerumien levittämistä antaaksesi ihon rauhassa palautua.

 • Mikroneulauksen jälkeen vältä saunaa, uimahallia ja voimakasta hikoilua 24 tunnin ajan.

 • Vältä myös retinolia ja happoja, kuten glykoli- ja salisyylihappoa, koska ne voivat olla liian voimakkaita heti mikroneulauksen jälkeen.

 • Muista pitää iho kosteutettuna käyttämällä kevyesti kosteuttavaa seerumia ja mietoa puhdistusainetta. Vältä kuorivia kuorintahoitoja välittömästi hoidon jälkeisinä päivinä.

 • Ideaalitilanteessa vältä meikkaamista loppupäivän ajan. Jos sinulla on kuitenkin aikaisempia sitoumuksia, voit käyttää meikkiä turvallisesti myöhemmin illalla.

Acne Treatment
bottom of page