top of page
Untitled-design-Medium-Quality-53.jpg

iS CLINICAL KASVOHOIDOT

iS CLINICAL - Tehokasta ihonhoitoa

iS Clinical, Yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat muun muassa puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa. Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja. 

Miksi iS Clinical?

  • Erittäin monitoimiset tuotteet - jokainen tuote hoitaa samanaikaisesti 3-5 eri ihonhoidollista tehtävää

  • Riippumattomien tutkimustahojen tekemät, vertaisarvioidut, kliiniset tutkimukset, jossa ei ole arvioitu ainoastaan yksittäisiä ainesosia vaan koko tuotekoostumusta ja sen toimivuutta käytännössä

  • Ei lisättyjä tuoksuja

  • Ei imeydy verenkiertoon - turvallinen myös raskaana oleville tai imettävile naisille

  • Tehokkaita, turvallisia kasvutekijä-tuotteita

  • Sopivat kaikille ihotyypeille ja herkimmällekin iholle

Tietoa ihosta

Iho on monimuotoinen elin, joka koostuu useasta eri kerroksesta joista merkittävimmät ovat epidermis ja dermis. Sen lisäksi, että iho on kehon suurin elin, iholla on myös kehon tärkein suojaava tarkoitus – se suojaa koko vartaloa vartalon ympäristön vaikutuksilta. 

 

Ihon uloin kerros, epidermis, koostuu neljästä kerroksesta joiden tehtävänä on estää veden läpäisy ihon läpi, torjua kehoa infektioilta ja auttaa säätelemään kehon lämpötilaa – monien muiden elintärkeiden toimintojen lisäksi. Ihon sisäkerros, dermis eli verinahka on pääasiassa sidekudosta, jossa on runsaasti kollageenisyitä ja kimmosäikeitä.

is clinical.webp
Capture.PNG

Näiden tehtävänä on tuoda ihoon vahvuutta ja joustavuutta, jota iho tarvitsee pystyäkseen puolustamaan ihon ulkopuolisilta stressitekijöiltä. Kumpaankin ihokerrokseen liittyvä tietous on tärkeää, jotta voi ymmärtää miksi ja miten ihoon liittyviä ongelmia ja erilaisia ihoja hoidetaan oikein.

IHON ULKONÄKÖÖN VAIKUTTAVAT monet erilaiset tekijät, kuten ympäristöön liittyvät auringonvalo, ilmansaasteet ja säätilat tai ilmasto; sekä sisäiset tekijät, kuten ruokavalio ja kehon kosteutus; sekä kehosi oma biokemia, kuten hormonit ja geneettinen perintö. Olipa tarpeenasi ikääntyvän ihosi ulkonäön parantaminen, akne, ihon värihäiriö, rosacea (tai sitä edeltävä couperosa) tai muu ihoon liittyvä ongelma, ihon monimutkainen järjestelmä vaatii sen, että hoidossa otetaan huomioon monia eri asioita samanaikaisesti. 

Koska iho on monimutkainen elin, tuloksia synnyttävien ihonhoitotuotteiden kehittäminen vaatii erittäin tarkkaa kemiallista koostumusta, laajaa tuntemusta dermatologisesta biokemiasta ja korkeimman laatutason raaka-aineita. iS Clinical® -ihonhoitosarjan kehittänyt yritys, INNOVATIVE SKINCARE® , on sitoutunut kehittämään ja valmistamaan tuotteita, joilla on kolmansien, puolueettomien osapuolten tutkimuslaitosten mukaan tehokkaimmat mahdolliset vaikutukset ihoon.

iS Clinical® tuotteisiin liittyvät tutkimusraportit ovat sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien vapaasti luettavissa TIETOA IHOSTA – iS Clinical Suomi Finland

Koe ylelliset ja tehokkaat iS Clinical -hoidot

iS Clinical -kotihoitotuotteiden lisäksi myös hoitolahoidot ovat hyvin suosittuja. Tunnetuin ja suosituin, julkkistenkin suosima hoitomuoto on Fire & Ice -hoito ja kemiallisten kuorintojen kategoriaa edustavat kosmetologitason kuorinta Prodigy Peel P2 ja lääkäriasematason Prodigy Peel Pro P3 -kuorinta. Muista ylläpitää hoidon tuloksia huolellisen kotihoidon avulla johon saat hoidon tekijältä selkeät ohjeistukset helppoihin kotihoito-ohjelmiin.

FIRE & ICE FACIAL

__________________

iS Clinical-sarjan tunnetuin kasvohoito, joka on julkkisten suosima red carpet -hoito!  Kevyt, kasvipohjainen kuorinta ilman toipumisaikaa. Intensiivinen kasvipohjaisia vaikuttavia aineita sisältävä hoitomuoto yhdistettynä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin aikaansaa näkyviä hoitotuloksia. Fire & Ice on nopea kemiallinen kuorinta, josta ei tarvita palautumisaikaa ja kemialliseen kuorintaan verrattuna iho ei jää kuoriutumaan vaan irrotettu kuollut ihosolukko irtoaa saman tien tehden ihosta välittömästi kuulaan kauniin. 

Suosittelemme iS Clinical Fire & Ice -kasvohoitoa kiireisille ja heille, jotka haluavat nopeita tuloksia. Fire & Ice -kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja erityisen paljon siitä ovat hyötyneet asiakkaamme, joilla on rasvainen tai niin sanotusti tukkoinen iho, akneiho (myös akenarpinen iho), pigmentoitunut iho, samea tai karhea iho sekä asiakkaamme, joilla on laajentuneet tai isot ihohuokoset. Fire & Ice -kasvohoito sopii myös ensimmäisten ikääntymisen merkkien häivyttämiseen.

HARMONY FACIAL

__________________

Tämä hoito sopii erityisesti syöpäpotilaille tai vahingoittuneelle iholle, äärimmäisen kuivalle iholle ja erityisherkälle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, mihin tahansa vuodenaikaan, erilaisten ihokäsittelyiden jälkeen. Ihana, vaihtoehtoinen hemmotteleva hoito.  Sopii myös niille, joiden ihoa on hoidettu turhan aktiivisesti.

FOAMING ENZYME FACIAL

__________________

Syväpuhdistava, mutta hellävarainen hoito herkällekin iholle. Tässä ammattilaishoidossa iholle syntyy vaahtoava efekti samalla kun bioaktiiviaineet kuorivat ja syväpuhdistavat ihohuokosia tuoden esiin kuulaan ja tasaisen ihon. Hoitoon on yhdistetty korkeimman puhtaus- ja laatutason farmaseuttisen tason seerumit ja voiteet.

  • Tuloksellinen hoito

  • Kirkastaa ihoa

  • Kiinteyttää ihoa

  • Kuorii ihoa

EYE BRIGHT TREATMENT

__________________

Täydennä mikä tahansa kasvohoito tämän silmänympäryshoidon avulla hoitaaksesi ryppyjä, juonteita, tummia silmänalusia ja silmänympärysalueen turvotusta. Kasvhoidon yhteydessä 15 min 25 EUR. 

HONEY ENZYME PEEL

__________________

iS Clinical Honey Enzyme Facial -kasvohoito on luksuskasvohoitojen kuningatar. Entsyymikasvohoito on erittäin rentouttava ja siihen sisältyvä hellä hieronta edistää ihon aineenvaihduntaa ja tehostaa käytettävien hoitavien aineiden imeytymistä kasvoihin. 
 

Honey Enzyme entsyymikasvohoito tasoittaa ihon juonteita ja ihon sävyä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Entsyymikasvohoitoja voidaan tehdä myös sarjahoitona, mutta aina välillä kasvohoitojen väliin voidaan ihotyypistä riippuen aikatauluttaa esimerkiksi Fire & Ice -kasvohoito, joka on hieman tujumpi ja joka häivyttää pigmenttimuutoksia paremmin.
 

EXFOLIATING CLEAR SKIN

__________________

iS Clinical Exfoliating Clear Skin Facial -kasvohoito on niin sanotusti perinteinen, ihohuokosia syvältä puhdistava kasvohoito. iS Clinicalin syväpuhdistavassa kasvohoidossa käytetään Tri-Active Exfoliant-kuorintaa ja Clarifying Mud Mask -mutanaamiota, jotka ovat yhdistelmänä erittäin tehokkaat ja puhdistavat tehokkaasti tukkeutuneita ihohuokosia. Kasvohoito on kuitenkin hellävarainen.

iS Clinicalin syväpuhdistava kasvohoito myös parantaa ja rauhoittaa ihoa sekä stimuloi kasvojen alueen mikroverenkiertoa, joka on esimerkiksi aknen hoidossa tärkeää. iS Clinical Exfoliating Clear Skin Facial -kasvohoitoa suosittelemme akneen taipuvaisille sekä tukkeutuneelle iholle sekä voimakkaasti rasvoittuvalle iholle. Kasvohoito sopii myös nuorille, teineille ja tottakai myös miehille.

iSClinicalHarmonyFacial2.webp
bottom of page