LAHJAKORTTI 

Hemmottelua mielelle ja keholle! Hoitohetki virkistää kehoa sekä mieltä, joten rentoudu ja lataa itseesi uutta energiaa. Lahjakortti on myös ihana lahja rakkaalle perheenjäsenelle, kaverille tai kollegalle.

Voit hankkia hemmottelupaketteja tai jättää hoitojen valitsemisen lahjansaajalle lahjoittamalla tietyn summan lahjakortilla. Mikäli lahjansaaja haluaa vaihtaa lahjansa toiseen hoitoon, onnistuu se aina lahjakortin ostoarvolla, joten väärää valintaa et voi tehdä. 

Tilaa lahjakortti vaivattomasti alhaalla olevan tilauslomakkeen kautta. Halutessasi saat lahjakortin sähköpostiisi printattavaksi tai 
lähetämme tilaamasi lahjakortin postitse joko Sinulle tai toiveesi mukaan suoraan lahjansaajalle. Olet tervetullut hakemaan lahjakortin myös liikkeestämme myymälän aukioloaikoina.

Kauneussalongista Sea You on mahdollista ostaa lahjakortteja paikan päältä, osoitteesta Tehtaankatu 16 C 25, Helsinki tai sähköisessä muodossa (.pdf).

 

Mikäli lahjakorttia toivotaan sähköisessä muodossa, pyydämme teitä täyttämään ohessa olevan lahjakorttitilauksen. Tilauksen saatuanne, lähetämme sähköpostiin vahvistuksen sekä laskun (maksutiedot). Sitova tilaus syntyy kun maksutiedot on lähetetty sähköpostiinne.

Lahjakorttitilaus 

arrow&v
  • Facebook
  • Instagram