Online lahjakortti 24/7

OSTA LAHJAKORTTI NAUTINNOLLISEEN HOITOHETKEEN!


Rentouttavan kauneudenhoidon tuoma nautinto viestii välittämisestä ja huolenpidosta. Se on henkilökohtainen lahja, iloa ja hyvää mieltä herättävä. Lahjakortin voit antaa avoimena haluamallesi summalle kirjoitettuna, jolloin lahjakortin saaja voi käyttää lahjakortin valitsemiinsa hoitoihin tai tuotteisiin tai lahjakorttiin kirjoitetaan toivotun hoidon nimi. 

Kauneussalonki Sea You palvelee ajanvarauksella. Otathan ystävällisesti yhteyttä ja varaat yksilöllisen palveluajan tullessasi lahjakorttiostoksille. Suosituimmat lahjakortit voit ostaa helposti meidän verkkokaupasta! 

Asiakashoitojen aikana puhelut ohjautuvat vastaajapalveluun. Vastaamme kaikkeihin puhelinsoittoihin sekö viesteihin heti kun mahdolista. 

Lahjakortteihin liittyvät tiedustelut:


Sähköpostilla: info@seayou.fi

Lahjakorttiostokset: www.seayou.fi/ajanvaraus
Puhelimitse soittamalla / tekstiviestillä 040 359 2234

New Flowers
White Bouquet
Couple on the Beach
Relaxing Massage
Flowers and Hand

LAHJAKORTTIEN YLEISET EHDOT

Lahjakortti toimii rahaa vastaavana maksuvälineenä kauneushoitolakäynnin yhteydessä ja se on voimassa lahjakortissa ilmoitetun ajan (6 kk ostopäiväyksestä). Lahjakortti tulee siis säilyttää huolellisesti ja käyttää tämän voimassaoloajan kuluessa! Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. 

LAHJAKSI OSTETUN HOIDON VAIHTO TOISEEN


Mahdollisista lahjakortin hoitomuutoksista tulee ilmoittaa lahjakorttihoidon aikavarauksen yhteydessä. Lahjakortin saaja voi halutessaan vaihtaa lahjakorttihoidon toiseen, samanarvoiseen Kauneussalongin Sea You hoitoon. Lahjakortin arvo on lahjakortin ostohetken mukainen kyseisen hoidon ostohinta. Lahjakortin arvo myös vähennetään maksutilanteessa mikäli lahjan saaja valitsee hoitovalikoimasta hinnaltaan suuremman hoidon kuin lahjakortin arvo on. Jos lahjan saaja valitsee arvoltaan lahjakorttihoitoa pienempisummaisen hoidon, hoitojen erotuksen voi käyttää tuoteostoihin. Erotusta ei hyvitetä rahana.

Sandy Beach

“Glow is the essence of Beauty.” 

- Estee Lauder -