TARINAMME 

MERI on aina ollut lähellä sydäntäni, aina kiehtova, vahva ja vapauden tuova elementti. Olen syntynyt merenrantakaupungissa ja jo pikkutytöstä asti ihaillut kauniita rantoja Tallinnassa ja perheemme lomahetkinä Länsi-Viron upealla rannikolla. Muutettuani aikuisiässä Suomeen, Helsinkiin, tapasin sielunkumppanini Matin, joka omisti 1800-luvun lopulla rakennetun hinaaja Ilmarin. Sillä teimme lukuisia reissuja Suomen saaristossa ja vietimme laivalla paljon aikaa perheemme sekä ystäviemme kanssa. Meri on näin ollen ollut aina perheemme sydämessä ja intohimonamme ovat veneily, kauniit merelliset maisemat ja elämykset. 

Kun yrittäjyysideamme lähti liikkeelle ja kauneussalonki Sea You sai alkunsa, meillä oli selkeä visio siitä, minkälaista tyyliä tila tulee edustamaan. Kauneussalonki Sea You on perheyritys ja se heijasteleekin edellemainittua intohimoa mereen. 

Olen 2018 valmistunut diplomikosmetologi ja suorittanut kansain-välisesti arvostetun CIDESCO tutkinnon. Pitkän linjan asiakaspalveluammattilaisena arvostan laatua sekä asiakaslähtöistä palvelua.  

Ihanista alkuperäisistä liiketiloistamme Tehtaankatu 16 olemme juuri äskettäin, elokuussa 2020, muuttaneet suurempiin ja toimivampiin tiloihin Tehtaankatu 13! Uudet tilat mahdollistavat liiketoimintaamme kehittämisen ja uusien palveluiden tarjoamisen! 

 

Toivotan Teidät lämpimästi tervetulleeksi salonkiini ja nauttimaan ihanista hoidoista! 

PERHEENI TUKI JA IDEOINTI OVAT OSA TARINAAMME!

SINUN KOSMETOLOGISI

PIRET KONTTINEN

  • Facebook
  • Instagram