top of page
Image by Tapio Haaja
Kauneussalonki Sea You

Sea You

Salonkimme on raikas merellinen helmi Ullanlinnan upeassa miljöössä, Kaivopuiston välittömässä läheisyydessä.

 

Tarjoamme laajan valikoiman alamme palveluita perushoidoista hemmotteluhoitoihin!  Ammattitaito yhdessä turvallisten ja laadukkaiden hoitotuotteiden kanssa takaa sinulle yksillöllisen, asiakaslähtöisen ja rentouttavan palvelun. Tule tutustumaan meidän viehättävään ja tyylikkääseen salonkiinmme ja nauti hemmottelusta taitavissa käsissämme.

 

 

Näin Sea You sai alkunsa

Kun yrittäjyysideamme lähti liikkeelle ja kauneussalonki Sea You sai alkunsa, meillä oli selkeä visio siitä, minkälaista tyyliä tila tulee edustamaan. Kauneussalonki Sea You on perheyritys ja se heijasteleekin edellemainittua intohimoa mereen. 

​Olen 2018 valmistunut diplomikosmetologi ja suorittanut kansain-välisesti arvostetun CIDESCO tutkinnon. Pitkän linjan asiakaspalveluammattilaisena arvostan laatua sekä asiakaslähtöistä palvelua. Ihanista alkuperäisistä liiketiloistamme Tehtaankatu 16 olemme elokuussa 2020, muuttaneet suurempiin ja toimivampiin tiloihin Tehtaankatu 13! Uudet tilat mahdollistivat liiketoimintaamme kehittämisen ja uusien palveluiden tarjoamisen! 

 

Onnistunut matka kauneusmaailmaan tarkoittaa tunnin tai kahden hoitokokemusta osaavissa käsissä! Valitsemamme tuotteet & hoitosarjat tuottavat ihanan rentouttavan hetken sekä täydellisen lopputuloksen, jolla on myös pitkäkestoinen vaikutus. 

 

Tarjoamme teille pieniä ylellisyyksiä niin arjen keskelle kuin ikimuistoisiin juhlahetkiinkin! Tervetuloa hemmottelemaan upeisiin tiloihimme Tehtaankatu 13, 00140 Helsinki

Toivotan Teidät lämpimästi tervetulleeksi salonkiini ja nauttimaan ihanista hoidoista!

Sky-Cidesco kosmetologi

Piret Konttinen

Kosmetologi Piret Konttinen
bottom of page