mens-fac.jpg
Aloe Vera

Elemis kasvohoidot

Elemis on englantilainen ihonhoito- ja wellnesstuotemerkki, jonka ytimessä ovat aromaterapia, taiteilijahenkisyys ja tutkijan intohimo tuloksiin.

 

Elemis uskoo intohimoisesti luonnon, vaikuttavien aines osien synergiaan maan pinnan ylä- ja alapuolella yhdistettynä tieteelliseen teknologiaan, joka on asiantuntevasti muotoiltu takaamaan maksimaalisen tehon ja turvallisuuden. 

Pro Collagen Age Defy Rewind

Ihoa kiinteyttävä anti-age -kasvohoito

__________________

45 min 89 EUR

75 min 119 EUR

Aikuiselle iholle suunniteltu kiinteyttävä kasvohoito tehoaa juonteisiin ja ryppyihin sekä ravitsee ja vahvistaa ihon rakennetta. Hoidon vaikuttava pääainesosa on Padina Pavonica -levä, jonka on tieteellisesti todistettu hoitavan ikääntymisen merkkejä. Tehoaine elvyttää ihoa ja täyttää juonteita samalla kun se piristää väsynyttä ihoa. Hemmotteleva ja tehokas hieronta saa aikaan detox-vaikutuksen iholle sekä tehostaa mikroverenkiertoa, jolla saadaan iholle energiaa ja elinvoimaa. Hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio parantaa ihon elastisuutta ja kiinteyttä. Hoidon jälkeen iho tuntuu nuorekkaan raikkaalta, täyteläiseltä ja elinvoimaiselta.

Skin Energizer for Men

Syväpuhdistava energialataus

__________________

45 min 89 EUR

75 min 119 EUR

Miesten energisoiva High Performance Skin Energizer -kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille – erityisesti kuivalle, väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Hoito sopii miehelle, joka haluaa ehkäistä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Kasvohoito maksimoi mikroverenkiertoa ja stimuloi solujen uusiutumista, poistaa epäpuhtaudet ja jättää ihon sileäksi, pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidossa käytetty hierontamenetelmä tehostaa verenkiertoa sekä virkistää ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Ainutlaatuinen Pro-Collagen Marine Cream jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi.