E L E M I S  K A S V O - J A

V A R T A L O H O I D O T

​Elemis on tänään Englannin johtava spa ja ihonhoitomerkki. Luonnollisesti tehokkaiden ainesosien ja uusimman teknologian menestyksellisen yhdistelmän ansiosta Elemis voi tarjota markkinoiden tehokkaimpia ja tuloksellisimpia tuotteita ja hoitoja. Elemis- tuotteet ovat ainutlaatuisia ja hoidot on palkittu yli 200 kertaa vuosien varrella. Elemis-hoito on unohtumattoman kokonaisvaltainen kokemus! 

Elemis tuotteet vahvistavat ihon mikroflooraa ja lipidisuojakerrosta, jotka auttavat ihoa kamppailemaan jokapäiväisiä stressitekijöitä vastaan. Samalla ne ylläpitävät tervettä happovaippaa. Kaikki uudet tuotteet käyvät läpi perusteellisesti kliiniset tutkimukset ja/tai kuluttajatestit, joiden avulla varmisetetaan, että tuotteet vastaavat mahdollisemman tehokkaasti juuri sinun ihosi tarpeisiin. Aktiiviset aromaattiset aineet tekevät ihonhoitokokemuksesta täydellisen ja ihanalta tuntuva koostumus hoitaa ihoasi sen ansaitsemalla tavalla. 

Elemis tutkijat tutkivat jatkuvasti seuraavan sukupolven tulospainotteista ihonhoitoa, jotka sisältävät meren ja kasvien uutteita.  

AGE DEFY PRO-COLLAGEN

KASVOHOIDOT NAISILLE 

ELEMIS KASVOHOIDOT

45 MIN 89 EUR

75 MIN 119 EUR

AGE DEFY PRO-COLLAGEN KASVOHOITO 

Pro-Collagen Age Defy on ihoa kiinteyttävä kasvohoito, joka tehoaa juonteisiin ja ryppyihini ja ravitsee sekä vahvistaa ihon rakennetta. Hoidon vaikuttava pääainesosa on Padina Pavonica -levä, jonka on tieteellisesti todistettu hoitavan ikääntymisen merkkejä elvyttämällä ja täyttämällä juonteita samalla, kun se piristää väsynyttä ihoa. Hemmotteleva ja tehokas hieronta saa aikaan detox-vaikutuksen iholle sekä tehostaa mikroverenkiertoa, jolla saadaan iholle energiaa ja elinvoimaa. Hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio parantaa ihon elastisuutta ja kiinteyttä ja se piristää solujen toimintaa, jättäen ihon nuorekkaan raikkaaksi, täyteläiseksi ja elinvoimaiseksi.
​Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon valmistelu ja kuorinta, silmänympärys- sekä hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio, rentouttava niska- ja hartia sekä silmänympäryshieronta, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet. 

45 MIN hoito sisältää:

Ihoa tehokkaasti hoitava Elemis 45 min hoitokokonaisuus sisältää puolen tunnin kasvohoidon ja ihonhoidon konsultaation. Hoitoon sisältyy konsultaatio, alkupuhdistus ja kuorinta, silmänympärys- sekä hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio, rentouttava niska- ja hartia sekä silmänympäryshieronta, viimeistely sekä kotihoito-ohjeet.

75 MIN hoito sisältää:

Ihoa tehokkaasti hoitava Elemis 75 min hoitokokonaisuus sisältää tunnin kasvohoidon ja ihonhoidon konsultaation. Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon valmistelu, kasvo- ja dekoltee hieronta, kuorinta, silmänympärys- sekä hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio, rentouttava pää- sekä käsien hieronta, toinen kiinteyttävä naamio, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet.

HIGH PERFORMANCE SKIN ENERGIZER

KASVOHOIDOT MIEHILLE

ELEMIS KASVOHOIDOT

45 MIN 89 EUR

75 MIN 119 EUR

SKIN ENERGIZER FOR MEN KASVOHOITO 

Miesten energisoiva High Performance Skin Energizer -kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, väsyneelle, stressaantuneelle iholle ja miehelle, joka haluaa häivyttää ikääntymisen merkkejä. Kasvohoito maksimoi mikroverenkiertoa ja stimuloi solujen uusiutumista samalla, kun höyry ja mekaaninen puhdistus poistaa epäpuhtaudet jättäen ihon sileäksi, pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidossa käytetty hierontamenetelmä tehostaa verenkiertoa sekä virkistää ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Ainutlaatuinen miesten oma Pro-Collagen Marine Cream, jättää ihon pehmeäksi, sileäksi ja hehkeäksi.

45 MIN hoito sisältää:

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon valmistelu, kasvo- ja dekoltee hieronta, kuorinta, silmänympärys- sekä hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio, rentouttava pää- sekä käsien hieronta, toinen kiinteyttävä naamio, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet.

75 MIN hoito sisältää:

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon valmistelu ja kuorinta, silmänympärys- sekä hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio, rentouttava niska- ja hartia sekä silmänympäryshieronta, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet. 

FRANGIPANI SALT GLOW

VARTALORITUAALI

FRANGIPANI SALT GLOW VARTALORITUAALI 

60 MIN 119 EUR 

Elemiksen eksoottinen kuorintahoitorituaali vahvistaa ja elvyttää vartaloa. Vartalon kuivaharjauksen jälkeen valutetaan runsaasti lämmintä öljyä koko vartalolle ennen vartalon kuorintaa. Hoidossa hoidetaan sekä vartaloa, että kasvoja tuotteilla, jotka pehmentävät, kosteuttavat ja hoitavat ihoa ihanasti hemmotellen. Viimeisenä levitettävä Skin Body Lotion -voide tekee ihosta heleän, pehmeän ja silkinsileän. Hoidossa hoidetaan sekä vartaloa että kasvoja tuotteilla, jotka pehmenevät, kosteuttavat ja hoitavat ihoa ihanasti. Hoito päätetään kosteuttavalla vartalovoiteella, joka tekee ihosta heleän, pehmeän ja sileän.