top of page
Elemis kasvohoidot
ELEMIS KASVOHOIDOT

Elemis on brittiläinen spa- ja luksusihonhoitosarja, joka on tunnettu laadukkaista ja tehokkaista hoitotuotteistaan. Elemis kasvohoidot ovat suosittuja monissa kauneushoitoloissa ja spa keskuksissa ympäri maailmaa.

Elemis yhdistää tuotteissaan tieteellisen tiedon ja tehokkaat, luonnosta saatavat ainesosat toisiinsa. Elemis-tuotteet ovat hoitolatasoisia, eli niillä on todellinen vaikutus ihoon ja ne on suunniteltu toimimaan ihon hyväksi parhaalla mahdollisella tavalla. Jo yli 6,5 miljoonaa ihmistä on saanut avun Elemis-tuotteiden parista ja brändi on voittanut yli 200 palkintoa ainutlaatuisista tuotteistaan ja kauneushoidoistaan. Elemis hoitolasarjan ytimessä on sen kekseliäs tapa mukautua käyttäjän tarpeisiin paitsi ihotyypin, myös elämäntilanteen osalta. Elemis-tuotteista löytyy omansa niin stressaantuneelle ja väsyneelle iholle kuin erityistä ravitsevuutta vaativalle, ikääntyvälle ihollekin. Tutustu tuotelinjoihin ja yhdistele juuri sinun ihollesi sopiva, täydellinen ihonhoitorutiini!

Elemis kasvohoidot ovat suunniteltu tarjoamaan kokonaisvaltainen ja rentouttava hoitokokemus samalla kun ne keskittyvät käsittelemään erilaisia ihonhoito-ongelmia. Hoidot perustuvat luonnollisiin ainesosiin, kuten kasviuutteisiin, vitamiineihin ja mineraaleihin, jotka auttavat ravitsemaan ihoa ja edistämään sen terveyttä.

Elemis kasvohoito on kokonaisvaltainen ihonhoito-kokemus. Voit varata ajan tehokkaaseen 45 minuutin tai ylelliseen 75 minuutin hoitokokonaisuuteen. Jokaiseen Elemis-kasvohoitoon sisältyvä ihonhoidon konsultaatio varmistaa, että pääset askeleen lähemmäksi unelmaihoasi. Parhaan tuloksen takaamiseksi hoitolinja valitaan yhdessä kosmetologin kanssa.

Kasvohoito 45 min 95 €

Aikuiselle iholle suunniteltu kiinteyttävä ja hemmotteleva Pro Collagen kasvohoito tehoaa juonteisiin ja ryppyihin sekä ravitsee ja vahvistaa ihon rakennetta. Sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kasvo- ja dekoltee hieronnan, kuorinnan, naamion, käsien tai päähieronnan, viimeistelyn sekä kotihoito-ohjeet.

Kasvohoito 75 min 132 €

Aikuiselle iholle suunniteltu kiinteyttävä ja hemmotteleva Pro-Collagen kasvohoito tehoaa juonteisiin ja ryppyihin sekä ravitsee ja vahvistaa ihon rakennetta. Sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kasvo- ja dekoltee hieronnan, kuorinnan, 2 naamiot, pää- sekä käsien hieronnan, viimeistelyn sekä kotihoito-ohjeet.

Miesten kasvohoito 45 min 95 €

Miesten energisoiva Skin Energizer for Men kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille – erityisesti kuivalle, väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja päähieronnan, viimeistelyn sekä kotihoito-ohjeet.

PRO-COLLAGEN AGE DEFY

Ihoa kiinteyttävä anti-age -kasvohoito

 

Aikuiselle iholle suunniteltu kiinteyttävä kasvohoito tehoaa juonteisiin ja ryppyihin sekä ravitsee ja vahvistaa ihon rakennetta. Hoidon vaikuttava pääainesosa on Padina Pavonica -levä, jonka on tieteellisesti todistettu hoitavan ikääntymisen merkkejä. Tehoaine elvyttää ihoa ja täyttää juonteita samalla kun se piristää väsynyttä ihoa. Hemmotteleva ja tehokas hieronta saa aikaan detox-vaikutuksen iholle sekä tehostaa mikroverenkiertoa, jolla saadaan iholle energiaa ja elinvoimaa. Hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio parantaa ihon elastisuutta ja kiinteyttä. Hoidon jälkeen iho tuntuu nuorekkaan raikkaalta, täyteläiseltä ja elinvoimaiselta.

Hyödyt

Tukee ihonsolunrakennetta

Tasoittaa juonteita ja ryppyjä

Lisää kollageenisynteesiä

Palauttaa ihon kosteustasapainon

Kirkastava ja detox-vaikutus

SKIN ENERGIZER FOR MEN

Syväpuhdistava ja energisoiva kasvohoito

Miesten energisoiva High Performance Skin Energizer -kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille – erityisesti kuivalle, väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Hoito sopii miehelle, joka haluaa ehkäistä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Kasvohoito maksimoi mikroverenkiertoa ja stimuloi solujen uusiutumista, poistaa epäpuhtaudet ja jättää ihon sileäksi, pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidossa käytetty hierontamenetelmä tehostaa verenkiertoa sekä virkistää ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Ainutlaatuinen Pro-Collagen Marine Cream jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi.

Hyödyt

Tasapainottaa stressaantunutta ihoa

Kosteuttaa silmänympärysaluetta

Maksimoi mikroverenkiertoa

Auttaa solujen hapenottokykyä

Uudistaa ja energisoi ihoa

Kirkastava ja detox-vaikutus

Elemis kasvohoidot
bottom of page