c700x420 (1).jpg

ELEMIS on tänään Englannin johtava spa ja ihonhoitomerkki. Luonnollisesti tehokkaiden ainesosien ja uusimman teknologian menestyksellisen yhdistelmän ansiosta ELEMIS voi tarjota markkinoiden tehokkaimpia ja tuloksellisimpia tuotteita ja hoitoja. ELEMIS tarkkailee tieteellisesti koko tuoteprosessia raaka-aineista käyttöön saakka, jotta laatu ja teho voidaan taata kliinisillä tutkimuksilla.  

ELEMIS pyrkii saamaan pitkävaikutteisia hyötyjä stimuloimalla ihon ja kehon luonnollisia toimintoja & ELEMIS tutkijat tutkivat jatkuvasti seuraavan sukupolven tulospainotteista ihonhoitoa, jotka sisältävät meren ja kasvien uutteita.  

45 MIN 89 EUR

75 MIN 119 EUR 

Valitse ajanvarauksesta hoitokategoria

FEEL THE BREEZE - Kasvohoidot 45-60 MIN

SHINE & GLOW - Kasvohoidot 75-90 MIN

Elemis kasvohoidot

48837_online-exclusive-sensitive-essenti

ELEMIS USKOO

HYVINVOIVA IHO

Elemis tuotteet vahvistavat ihon mikroflooraa ja lipidisuojakerrosta, jotka auttavat ihoa kamppailemaan jokapäiväisiä stressitekijöitä vastaan. Samalla ne ylläpitävät ihon tervettä happovaippaa. 

TODISTETUT TULOKSET

Kaikki uudet tuotteet käyvät läpi perusteellisest kliiniset tutkimukset ja/tai kuluttajatestit, joiden avulla varmistetaan, että tuotteet vastaavat mahdollisimman tehokkaasti juuri sinun ihosi tarpeisiin. 

HOITOKOKEMUS

Aktiiviset aromaattiset aineet tekevät ihonhoitokokemuksesta täydellisen, ja ihanalta tutuva koostumus hoitaa ihoasi sen ansaitsemalla tavalla.

INNOVAATIO

Kaikki Elemis tuotteet kehitetään innovatiivisessa ELEMIS-laboratorissa Lontoossa ja valmistetaan Englannissa tiukkoja laatu- & turvallisuusstandardeja noudattaen.

PRO-COLLAGEN AGE DEFY KASVOHOITO

Ihoa kiinteyttävä anti-age kasvohoito

Pro-Collagen Age Defy on ihoa kiinteyttävä kasvohoito, joka tehoaa juonteisiin ja ryppyihini ja ravitsee sekä vahvistaa ihon rakennetta. Hoidon vaikuttava pääainesosa on Padina Pavonica -levä, jonka on tieteellisesti todistettu hoitavan ikääntymisen merkkejä elvyttämällä ja täyttämällä juonteita samalla, kun se piristää väsynyttä ihoa. Hemmotteleva ja tehokas hieronta saa aikaan detox-vaikutuksen iholle sekä tehostaa mikroverenkiertoa, jolla saadaan iholle energiaa ja elinvoimaa. Hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio parantaa ihon elastisuutta ja kiinteyttä ja se piristää solujen toimintaa, jättäen ihon nuorekkaan raikkaaksi, täyteläiseksi ja elinvoimaiseksi.

Kasvohoidon hyödyt
- Tukee ihon solurakennetta ja vahvistaa epidermistä
- Auttaa edistämään solujen toimintaa
- Tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä aktivoi ihon kollageenisynteesiä
- Maksimoi solujen uusiutumista
- Palauttaa ihon kosteustasapainon 
- Kirkastaa ihoa

Tutustu Pro-Collagen tuotteisiin täältä 

SUPERFOOD PRO-RADIANCE KASVOHOITO

Ihoa kirkastava, heleyttävä ja hoitava kasvohoito

Anna stressaantuneelle, harmaalle ja elottomalle iholle kunnon superfood-vitamiinilataus!
Ihanan hemmotteleva Superfood Pro-Radiance -kasvohoito on täynnä mineraaleja, vitamiineja, hivenaineita, magnesiumia ja sinkkiä. Siinä käytetyt A- ja E-vitamiinit kirkastavat, elvyttävät, hoitavat ja kosteuttavat ihoa sekä jättävät ihon heleän, pehmeän ja terveen näköiseksi.

Kasvohoidot hyödyt

-Maksimoi solujen uusiutumista 
-Ravitsee ja palauttaa ihon kosteustasapainon 
-Tekee ihosta pehmeämmän, sileämmän ja terveemmän näköisen 
-Piristää ja poistaa nestettä silmänympärysiholta 
-Parantaa mikroverenkiertoa ja solujen hapenottokykyä

Tutustu Superfood tuotteisiin täältä 

SENSITIVE SKIN SOOTHER KASVOHOITO

Ihoa suojaava, vahvistava ja kosteuttava kasvohoito

Herkkä iho vaatii erityistä huomiota. ​Sensitive Skin Soother -kasvohoitoa varten kehitetty hellävarainen ja ihoa rauhoittava hierontatekniikka auttaa vähentämään ihon punoitusta ja suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä (esim. saasteet, stressi). Hellävaraiseen ihonpuhdistukseen, kuorintaan ja ihon vahvistukseen vaikuttavat ainesosat, marokonruusu, kamomilla ja aprikoosi, rauhoittavat sekä ravitsevat ihoa tehokkaasti. Ihon sävy, pinta ja kosteustasapaino vahvistuvat. Lopputulos: iho on pehmeämpi, vahvempi ja rauhoittuneempi.

Kasvohoidot hyödyt

-Auttaa lievittämään ihon ärsytystä ja punoitusta 
-Palauttaa ihon kosteustasapainon 
-Vahvistaa ja rauhoittaa ihoa 
-Maksimoi solujen uusiutumista 
-Parantaa mikroverenkiertoa ja solujen hapenottokykyä

Tutustu Sensitive Skin tuotteisiin täältä 

HIGH PERFORMANCE SKIN ENERGIZER FOR MEN KASVOHOITO

Miesten energisoiva kasvohoito erityisesti kuivalle, väsyneelle ja stressantuneelle iholle

Miesten energisoiva High Performance Skin Energizer -kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, väsyneelle, stressaantuneelle iholle ja miehelle, joka haluaa häivyttää ikääntymisen merkkejä. Kasvohoito maksimoi mikroverenkiertoa ja stimuloi solujen uusiutumista samalla, kun höyry ja mekaaninen puhdistus poistaa epäpuhtaudet jättäen ihon sileäksi, pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidossa käytetty kasvojen ja jalkojen hierontamenetelmä tehostaa verenkiertoa sekä virkistää ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Ainutlaatuinen miesten oma Pro-Collagen Marine Cream, jättää ihon pehmeäksi, sileäksi ja hehkeäksi.

Kasvohoidot hyödyt
-Tasapainottaa stressaantunutta ihoa 
-Kosteuttaa silmänympärysihoa 
-Palauttaa ihon luonnollisen ravitsemus- ja 
kosteustasapainon 
-Maksimoi mikroverenkiertoa ja solujen uusiutumista 
-Tehostaa solujen hapenottokykyä
-Uudistaa ja energisoi kasvojen ja silmänympärysten ihoa

Tutustu Pro-Collagen tuotteisiin täältä 

5bf5cab548eb127ef9373706.jfif
20171012_185342223_iOS.jpg
New Flowers

+358 40 359 2234 

SÄHKÖPOSTI

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram