top of page
AdobeStock_286326466 (1).jpeg

JALKA- JA KÄSIHOIDOT

Hyvinvoivat jalat parantavat elämänlaatua. Ikääntyminen lisää jalkaongelmia, mutta niitä on mahdollista hoitaa. Jalkojenhoito on tärkeä osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Ongelmien hoidossa alaraajoihin erikoistunut asiantuntija osaa auttaa. Säännöllisellä jalkojenhoidolla edistetään ja ylläpidetään ihmisten liikkumis- ja toimintakykyä lisäten hyvinvointia ja elämänlaatua. Jalkojen hyvinvoinnin peruspilareita ovat oikean kokoiset ja puhtaat jalkineet sekä päivittäinen pesu, rasvaus ja kuntotarkastus.

Miksi jalkahoitoon?

Jalkamme tarvitsevat erityistä huolenpitoa, koska lähes jokainen ihminen viettää suurimman osan valveillaoloajastaan jalkojensa päällä. Taloja rakentaessa perustukset ovat kaiken a ja o, jos perustukset on tehty huonosti, talo ei kestä, vaan hajoaa. Sama pätee jalkoihin. Jalkojen kunnosta heijastuu koko kehon terveydentila ja siksi jaloistamme huolehtiminen on erityisen tärkeää. Oman kotihoidon lisäksi jalkojen säännöllinen hoitolahoito parantaa jalkojen kuntoa ja ehkäisee jalkaongelmien syntyä. Jalkahoidossamme käy asiakkaita, joiden jaloissa on ollut jo pitkään paljon erilaisia ongelmia ja niitä, jotka hakevat jalkahoidosta hemmottelua ja hyvää oloa.

Riittääkö jaloille kotihoito tai tarvitsevatko jalat käyntiä jalkahoidossa?

Jalkahoidossa jaloista voi löytyä oikeastaan ihan mitä tahansa. Pahimmillaan jokaisen varpaan vallannut kynsisieni, silsa, känsä, syyliä tai pahasti tulehtunut halkeama, jotka vaativat välitöntä hoidon aloittamista. Tällöin jaloille tehdään hoitosuunnitelma ja hoito aloitetaan välittömästi. Kosmetologimme kartoittaa yhdessä asiakkaan kanssa sopivan hoitomuodon ja katsovat hoidon jälkeen jalkojen omahoitomahdollisuudet, jotta myös kotihoito onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla. Terveille ja hyvä kuntoisille jaloille tehdään perinteinen jalkahoito kylvetyksellä, joka sisältää kovettumien poiston, kynsien lyhennyksen ja muotoilun sekä lopuksi jalat rasvataan ja hierotaan jalkateristä polviin saakka.

Jalkahoitomme kylvetyksellä sopii myös diabetikoille. 

Foot Massage

VARPAANKYNSIEN LYHENNYS

__________________

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu, kevyt kuorinta sekä hoitovoide. Hoito ei sisällä päkiöiden sekä kantapäiden raspausta/käsittelyä.

VARPAANKYNSIEN LAKKAUS

__________________

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsien lyhennys ja muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kevyt kuorinta, lakkaus ja hoitovoide. Hoito ei sisällä päkiöiden sekä kantapäiden raspausta/käsittelyä.

PIKAPEDIKYYRI

Ilman lakkausta

__________________

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, päkiän sekä kantapäiden kevyt raspaus, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu, kuorinta sekä hoitovoide. Hoito ei sisällä kynsien lakkausta. 

PIKAPEDIKYYRI 

Kestolakkauksella

__________________

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, päkiän sekä kantapäiden kevyt raspaus, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu, kuorinta sekä hoitovoide. Ei sisällä kesto-/geelilakkauksen poistoa eikä jalkahoitoa. 

KLASSINEN JALKAHOITO

Hoito lakkauksella tai ilman

__________________

Klassinen ns. perushoito jaloille lakkauksella (lakka omaksi) tai ilman. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, perusteellinen kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta sekä hieronta, hoitovoide.

KLASSINEN JALKAHOITO

Vaativampi, hoito lakkauksella tai ilman

__________________

Vaativampi hoito asiakkaille, joilla on useampia jalkaongelmia seuraavista: jalkaterien- ja pohjien ihossa todella paksuuntunutta ihoa ja syviä halkeamia, runsaat kovettumat, useampia poistettavia syviä känsiä, paksuutuneet kynnet, sienikynnet, sisäänkasvaneet kynnet. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, perusteellinen kovettumien poisto (päkiät, kantapäät), kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta sekä hieronta, hoitovoide.

KLASSINEN JALKAHOITO 

Kestolakkauksella

__________________

Klassinen ns. perushoito jaloille yksivärisellä kestolakalla. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, perusteellinen kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta sekä hieronta, hoitovoide. Jalkahoito sisältää myös vanhan kestolakan poiston.

SPA JALKAHOITO

Hoito lakkauksella tai ilman 

__________________

Kokonaisvaltainen ja hemmotteleva hoito jaloille lakkauksella (lakka omaksi) tai ilman. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, nautinnollinen suolakuorinta- sekä naamiorituaali ja pitkä rentouttava hieronta. 

SPA JALKAHOITO

Kestolakkauksella

__________________

Kokonaisvaltainen ja hemmotteleva hoito jaloille yksivärisellä kestolakalla. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, nautinnollinen suolakuorinta- sekä naamiorituaali ja pitkä rentouttava hieronta. Jalkahoito sisältää myös vanhan kestolakan poiston.

PARAFIINIHOITO

Ilman lakkausta 

__________________

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiinihoito. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, suola kuorinta, naamio, parafiinihoito ja hieronta. Hoito ei sisällä kynsien tai jalkojen hoitoa.  Hinta ei sisällä kynsien lakkausta. 

Image by Angelo Pantazis
bottom of page