top of page
Kauneussalonki Sea You jalkahoidot
JALKAHOIDOT
Jalkojen huolehtiminen on tärkeää monestakin syystä, ja säännölliset jalkahoidot ovat keskeinen osa jalkojen terveyden ylläpitämistä. Tässä on muutamia syitä, miksi jalkojen hoitaminen ja käynti jalkahoidoissa ovat tärkeitä:

Yleinen terveys

Jalkojen terveys vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Jos jalkasi voivat hyvin, sinun on helpompi liikkua ja olla aktiivinen. Kipeät ja vaivaiset jalat voivat puolestaan rajoittaa liikkumista ja heikentää elämänlaatua.

Ehkäisy

Säännölliset jalkahoidot voivat auttaa ehkäisemään monia jalkavaivoja ja komplikaatioita. Ammattilainen voi tunnistaa mahdolliset ongelmat varhaisessa vaiheessa ja tarjota asianmukaisia hoitoja ennen kuin ne pahenevat.

Iho- ja kynsiongelmat

Jalkahoidossa ihoa ja kynsiä hoidetaan asianmukaisilla menetelmillä. Esimerkiksi kovettumat, känsät ja haavaumat voidaan hoitaa ammattilaisen avulla, mikä estää niitä aiheuttamasta kipua tai infektioita.

Verenkierto ja turvotus

Jalkahoidossa voidaan edistää verenkiertoa ja vähentää turvotusta erityisillä hierontatekniikoilla ja kompressiohoidolla. Tämä voi auttaa ehkäisemään laskimoiden ongelmia ja raskaiden jalkojen tunnetta.

Diabeetikot

Erityisesti diabeetikoille jalkojen hoitaminen on erittäin tärkeää. Diabetes voi aiheuttaa hermo- ja verenkierto-ongelmia jaloissa, mikä tekee haavojen ja vammojen paranemisesta vaikeampaa. Säännöllinen jalkojen tarkastus auttaa havaitsemaan mahdolliset ongelmat ajoissa.

Hygienia

Jalkahoidossa jalkojen pesu, kynsien leikkaus ja muu hoito pitävät jalat puhtaina ja terveinä. Puhtaat jalat vähentävät infektioiden riskiä.

Rentoutuminen ja hyvinvointi

Jalkahoidot ovat myös hyvinvointia edistävä kokemus. Ne tarjoavat rentoutumishetken ja auttavat vähentämään stressiä ja jännitystä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jalkojen huolehtiminen ja säännölliset jalkahoidot ovat tärkeitä jalkojen terveyden ylläpitämiseksi ja yleisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Ammattilaisen tekemät jalkahoidot ovat erityisen hyödyllisiä, sillä he tunnistavat ja hoitavat mahdolliset ongelmat tehokkaasti, mikä auttaa välttämään vakavampia komplikaatioita ja varmistamaan terveiden ja hyvinvoivien jalkojen säilymisen.

 

Klassinen jalkahoito alk. 77 €

Perusteellinen jalkojenhoito lakkauksella tai ilman. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, perusteellinen kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta, hieronta, hoitovoide. Hieronnalle jäävä aika riippuu jalkojen kunnosta. 

Jalkahoito geelilakkauksella 95 €

Perusteellinen jalkahoito geelilakkauksella. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, perusteellinen kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta, geelilakkaus, hieronta, hoitovoide. Hieronnalle jäävä aika riippuu jalkojen kunnosta.

SPA jalkahoito 98 €

Kokonaisvaltainen ja hemmotteleva hoito jaloille lakkauksella (lakka omaksi) tai ilman. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, nautinnollinen suolakuorinta- sekä naamiorituaali ja pitkä rentouttava hieronta. Hieronnalle jäävä aika riippuu jalkojen kunnosta.

SPA jalkahoito geelilakkauksella 105 €

Kokonaisvaltainen ja hemmotteleva hoito jaloille geelilakkauksella. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, nautinnollinen suolakuorinta- sekä naamiorituaali ja pitkä rentouttava hieronta. Hieronnalle jäävä aika riippuu jalkojen kunnosta.

Varpaankynsien lyhennys 42 €

​Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu, kevyt kuorinta sekä hoitovoide. Hoito ei sisällä päkiöiden sekä kantapäiden raspausta/käsittelyä.

Varpaankynsien lakkaus 42 €

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsien lyhennys ja muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kevyt kuorinta, lakkaus ja hoitovoide. Hoito ei sisällä päkiöiden sekä kantapäiden raspausta/käsittelyä.

Pikapedikyyri 59 €

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, päkiän sekä kantapäiden kevyt raspaus, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu, kuorinta sekä hoitovoide. Hoito ei sisällä kynsien lakkausta.

Pikapedikyyri geelilakalla 59 €

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, päkiän sekä kantapäiden kevyt raspaus, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu, kuorinta, hoitvoide sekä varpaankynsien geelilakkaus.

Varpaankynsien geelilakkaus 49 €

Hoitoon sisältyy kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu, geelilakkaus ja hoitovoide.

Lapsen 4-10 v jalkahoito 42 €

Jalkahoito 4–10-vuotiaille. Hoitoon sisältyy jalkoja hemmotteleva kylpy ja kuorinta, kevyt hieronta, kynsien lakkaus (lakka omaksi) ja jalkavoide.

bottom of page