AdobeStock_217415517.jpeg
AdobeStock_97616774 (1)_edited.jpg

Jalkahoidot

Hyvinvoivat jalat parantavat elämänlaatua. Ikääntyminen lisää jalkaongelmia, mutta niitä on mahdollista hoitaa. 

 

Säännöllisellä jalkojenhoidolla edistetään ja ylläpidetään ihmisten liikkumis- ja toimintakykyä lisäten hyvinvointia ja elämänlaatua. Jalkojen hyvinvoinnin peruspilareita ovat oikean kokoiset ja puhtaat jalkineet sekä päivittäinen pesu, rasvaus ja kuntotarkastus.

Klassinen jalkahoito lakkauksella tai ilman

__________________

60 min 69 EUR

Klassinen ns. perushoito jaloille; lakkauksella (lakka omaksi) tai ilman. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, perusteellinen kovettumien poisto, kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta sekä hieronta, hoitovoide. Hierontaosuuden kesto riippuu työstettävän alueen määrästä.

Klassinen jalkahoito kestolakkauksella

__________________

90 min 89 EUR

Klassinen ns. perushoito jaloille. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, perusteellinen kovettumien poisto, kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta, yksivärinen kestolakkaus sekä hieronta, hoitovoide. Hierontaosuuden kesto riippuu työstettävän alueen määrästä. Jalkahoito on kestolakkauksella ja sisältää myös vanhan kestolakan poiston.

SPA jalkahoito lakkauksella tai ilman

__________________

90 min 97 EUR

Kokonaisvaltainen ja hemmotteleva hoito jaloille. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto, kynsien tasoitus, nautinnollinen suolakuorinta- sekä naamiorituaali ja pitkä rentouttava hieronta. Jalkahoito on ilman lakkausta tai lakkauksella (lakka omaksi).

 

SPA jalkahoito kestolakkauksella

__________________

90 min 107 EUR

Kokonaisvaltainen ja hemmotteleva hoito jaloille. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto, kynsien tasoitus, nautinnollinen suolakuorinta- sekä naamiorituaali ja pitkä rentouttava hieronta (PS: Hierontaosuuden kesto riippuu työstettävän alueen määrästä). SPA jalkahoito on kestolakkauksella ja sisältää myös vanhan kestolakan poiston.

Parafiinihoito

__________________

90 min 75 EUR

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiinihoito. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, suolakuorinta, naamio, parafiinihoito ja hieronta. Hoito ei sisällä kynsien tai jalkojen hoitoa.  Hinta ei sisällä kynsien lakkausta.

Varpaankynsien lakkaus

__________________

30 min - 36 EUR

Pikapedikyyri

__________________

30 min - 49 EUR

Pikapedikyyri kestolakkauksella

__________________

30 min - 47 EUR

Jalkahoito 4-10 vuotiaat

__________________

30 min - 35 EUR

Jalkahoito 10-18 vuotiaat

__________________

45 min - 49 EUR