AdobeStock_214672181.jpeg

KÄSI- JA JALKAHOIDOT

TUTUSTU PALVELUMME JA VARAA AIKASI JO TÄNÄÄN!

Jalkojen ihon ja kynsien kuntoon vaikuttavat useat sisäiset ja ulkoiset tekijät (mm. seisomatyö, perinnöllinen jalan malli, hikoilutaipumus ja harrastukset). Näin jalkojen hoitotarpeetkin vaihtelevat yksilöllisesti. On tärkeää tutkia jalkojesi tilanne ennen hoitoa ja tehdä analyysi sekä hoitosuunnitelma, jotta voimme keskittyä juuri oikeisiin asioihin ja oikeilla hoitotuotteilla. Hoidon yhteydessä saat tarpeellista tietoa jalkojesi kunnosta sekä ohjausta kotihoitoon ja tuotevalintoihin.

 

Käsien iho joutuu päivittäin alttiiksi monenlaisille rasituksille ja siksi onkin tärkeätä huolehtia riittävän kosteutuksen saamisesta. Käsien hoito koostuu ensisijaisesti kosteutuksesta, vitaminoinnista sekä suojaamisesta. Ihon lisäksi kynsinauhat ja kynnet tarvitsevat säännöllistä ravitsemista ja suojaa. Anna käsillesi niiden ansaitsemaa hemmottelua!

HINNASTO

JALKAHOIDOT

 

KLASSINEN JALKAHOITO  

60 MIN LAKKAUKSELLA 67 EUR / ILMAN 59 EUR

90 MIN LAKKAUKSELLA 92 EUR / ILMAN 85 EUR

90 MIN KESTOLAKKAUKSELLA 95

 

Klassinen ns. perushoito jaloille. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto, kynsien tasoitus, jalkaterien kuorinta, (kesto)lakkaus sekä hieronta. 60 min hoidossa hieronnan kesto rippuu jalkahoitoon kuluvasta ajasta. 

WELLNESS JALKAHOITO

90 MIN LAKKAUKSELLA 98 EUR / ILMAN 93 EUR

90 MIN KESTOLAKKAUKSELLA 105 EUR

Ylellinen ja hemmotteleva Wellness-jalkahoito saa jalkasi näyttämään ja tuntumaan ihanan pehmeiltä. Monipuolinen jalkahoito sisältää hemmottelevan jalkakylvyn, ihon sekä kynsien hoidon, kovettumien poiston, nautinnollisen kuorinta- sekä naamiorituaalin ja n. 20 min hieronnan. Kuorinta, naamio ja hieronta tehdään myös säärien alueelle. ​

PARAFIINIHOITO JALOILLE 

60 MIN 65 EUR

Kosteuttava hoito kuivalle iholle. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kuorinta, naamio, parafiinihoito ja hieronta. Hoito ei sisällä kynsien tai jalkojen hoitoa. Asiakkaan toiveesta kynsien lakkaus + 5 EUR. 

PARAFIINIHOITO JALOILLE JA KÄSILLE  

90 MIN 92 EUR

Kosteuttava hoito kuivalle iholle. Hoitoon sisältyy käsien ja jalkojen kylvetys, kuorinta, naamio, parafiinihoito ja hieronta. Hoito ei sisällä kynsien tai jalkojen hoitoa eikä lakkausta. Asiakkaan toiveesta kynsien lakkaus +5 EUR. 

HOT STONES-LÄMMINKIVIHIERONTA JALOILLE

60 MIN 67 EUR

Rentoutusta ja hemmottelua jaloille. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys ja lämpimät kompressit, virkistävä jalkakuorinta,naamio ja jalkaterien ja säärien hieronta hot stones-lämpimillä kivillä, Hoito ei sisällä kynsien tai jalkojen hoitoa. Asiakkaan toiveesta kynsien lakkaus + 5 EUR

 ​

KLASSINEN HIERONTA JALOILLE 

30 MIN 35 EUR

Klassinen hieronta jaloille. Hoitoon sisältyy kuorinta sekä rentouttava ja virkistävä 30 min hieronta jaloille, mm. säärien alueelle.

 

VARPAANKYNSIEN LYHENNYS TAI LAKKAUS

29 EUR

Lyhennykseen sisältyy kynsien leikkaus, tasoitus ja viilaus. Paksuuntuneille kynsille suosittelemme klassista jalkahoitoa. Lakkauk-seen sisältyy kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu sekä lakkaus. 

VARPAANKYNSIEN KESTOLAKKAUS

49 EUR

Hoitoon sisältyy kynsien hoito, kynsien tasoitus, kynsien kestolakkaus sekä jalkavoiteen levitys.

KESTOLAKKAUKSEN POISTO

29 EUR

Hoitoon sisältyy kestolakkauksen poisto, kynsien siistiminen, hoito-voide.

KÄSIHOIDOT

KLASSINEN  KÄSIHOITO 

45 MIN 49 EUR ILMAN LAKKAUSTA 

45 MIN 56 EUR LAKKAUKSELLA

Klassinen ns. perushoito käsille. Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsien leikkaus ja muotoilu, kynsinauhojen siistiminen ja hieronta. Hoitovarauksen mukaan ilman tai lakkauksella (ei ranskalainen, lakka mukaan).

WELLNESS KÄSIHOITO

60 MIN LAKKAUKSELLA 75 EUR

Hemmottelua käsille. Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsien leikkaus ja muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kuorinta, kynsien lakkaus (ei ranskalainen, lakka mukaan), naamio ja nautinnollinen hieronta. 

​​

PARAFIINIHOITO KÄSILLE 

60 MIN 65 EUR

Kosteuttava hoito kuivalle iholle. Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, käsien ja käsivarsien kuorinta, käsinaamio ja parafiinihoito. Hoito ei sisällä kynsien hoitoa. Asiakkaan toiveesta kynsien lakkaus + 5 EUR.

* Uusi hoito, tulossa keväällä

PARAFIINIHOITO JALOILLE JA KÄSILLE  

90 MIN 92 EUR

Kosteuttava hoito kuivalle iholle. Hoitoon sisältyy käsien ja jalkojen kylvetys, kuorinta, naamio, parafiinihoito ja hieronta. Hoito ei sisällä kynsien tai jalkojen hoitoa eikä lakkausta. Asiakkaan toiveesta kynsien lakkaus +5 EUR. * Uusi hoIto, tulossa keväällä

​​

PIKAKÄSIHOITO

30 MIN 35 EUR

Hoitoon sisältyy kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus, kynsien lakkaus sekä käsivoide.

HYVÄ TIETÄÄ

MITEN VALITSEN OIKEAN JALKAHOIDON?

60 MIN JALKAHOITO 

Klassisessa 60 minuutin jalkahoidossa pääpaino on kynsien ja jalkapohjien huollossa, joten se, kuinka paljon aikaa hieronnalle jää, riippuu asiakkaan jalkojen kunnosta. 60 min jalkahoito sopii sinulle, jos haluat ylläpitää jalkojesi kunnon ja käyt jalkahoidoissa säännöllisesti. Sopii hyvin myös sinulle, jos haluat saada jalat kuntoon juhlia, tapahtumia tai reissua varten. 

90 MIN JALKAHOITO

Perusteellinen 90 min jalkahoito on kokonaisvaltainen hoito ja on suunniteltu vaativampaa hoitoa tarvitseville jaloille. Jos edellisestä hoidostasi on kulunut pitkä aika tai et ole aikaisemmin käynyt jalkahoidossa, suosittelemme valitsemaan juuri tämän hoidon.  Valitse tämä myös jos kyntesi ovat paksuuntuneet ja kaipaavat ohennusta. Perusteelliseen jalkahoitoon sisältyy tyypillisesti: jalka-analyysi, pehmennys/jalkakylpy,  kynsien lyhennys ja ohennus, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto sekä virkistävä hieronta. WELLNESS jalkahoidossa on edellä mainitun lisäksi vielä kuorinta- ja naamiorituaali, mm. säärien alueelle.  

PARAFIINIHOITO 

Käsien ja jalkojen parafiinihoito on lämmittävä, ihoa hoitava, verenkiertoa vilkastuttava ja paikallista aineenvaihduntaa parantava hoito. Parafiinihoito on erinomainen tapa syväkosteuttaa  ja ravitsee ihoa. Lämpimän parafiinin ansiosta hoitoaineiden imeytyminen paranee, okkluusio parafiini ja lämpö ei anna hoitoaineiden haihtua iholta,  Lämpö myös auttaa reumakäsien kuntoutuksessa.

 • Erinomainen hoito talvisin, sopii jokaisen ihoon, palauttaa kosteuden tasapainon

 • Kuivalle  ja ikääntyvälle iholle,

 • Reumasta kärsiville

 

Hoito ei sovi sinulle, jos kärsit: 

Korkeasta verenpaineesta, suonikohjuista, sydänsairauksista, diabeteksesta, tulehdustilasta, sinulla on tarttuvia sairauksia ja olet herkkä kuumalle.

LÄMMINKIVIHIERONTA 

Lämminkivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen syvän rentoutuksen. Syvärentouttaa koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

MIKSI KÄYDÄ JALKAHOIDOSSA?

Jalkahoidossa jalkateriesi rakenne ja iho tutkitaan perusteellisesti ja välittömän hoidon lisäksi saat arvokkaita neuvoja jalkojesi hoitoon. Jalkojenhoitaja osaa myös ohjeistaa, milloin vaiva vaatii lääkärikäyntiä. Jalkahoitoon voi myös tulla, vaikkei pahoja vaivoja olisikaan! Voit silti saada hyödyllisiä jalkojenhoitovinkkejä, oman hemmotteluhetken ja siistit jalat ammattilaisen käsissä.

JALKOJEN KOTIHOITO

Säännöllinen, viikoittain tapahtuva jalkojen tutkiminen jalkojen pesun tai rasvauksen yhteydessä on suositeltavaa kaikille. Diabeetikot ohjeistetaan tutkimaan jalat päivittäin. Jalat kannattaa tutkia myös tilanteissa, kun niihin kohdistuu normaalia voimakkaampaa ja pitkäaikaista työ- tai harrastusperäistä kuormitusta. Tutkiminen on helppo ja tehokas tapa ylläpitää hyvää jalkaterveyttä ja tehostaa omahoitoa, jos muutoksia ilmenee.

 

Jalkojen hyvinvoinnin peruspilareita ovat oikean kokoiset ja puhtaat jalkineet sekä päivittäinen pesu, rasvaus ja kuntotarkastus.  

 • Käytä vain oikean kokoisia kenkiä

 • Pese ja rasvaa jalat joka päivä

 • Tarkkaile jalka- ja kynsisientä

 • Leikkaa varpaankynnet säännöllisesti mahdollisimman suoraan

 • Vältä paljoilla kävelyä yhteisissä tiloissa kuten: uimahallissa, saunassa, urheilusaleissa

Emme suosittelee jalkahoitoa, jos sinulla on:

 • jalkojen alueella tarttuvia ihotauteja

 • jalkojen alueella haavoja tai tulehduksia 

 • suonikohjut, säärien alueella haavoja (ei sovi hieronta

KESTOLAKKAUS

Kestolakkaus sopii naisille, jotka ovat tyytyväisiä kynsiensä pituuteen, mutta kyllästyneitä tavallisen lakan lohkeiluun, kulumiseen ja kuivatteluun. Kestolakkauksen jälkeen kynnet ovat heti valmiit ja kuivat. Kestolakkaus on nopea ja mukava tapa saada huolitellut kynnet. Täydellinen lopputulos pysyy kauniisti kynsillä jopa kolme-neljä viikkoa.

 • Kesto noin 3 viikkoa (jopa 4)

 • Kestävä ja kiiltävä päällyste

 • Kuivumisprosessi on nopea

 • Ei haitallinen omalle kynnelle

 • Suojaa kynnet ympäristöhaitoilta

 • Ei hajua, hypoalleerginen

TUOTTEEMME 

Jalka- ja käsihoidoissa käytämme laadukkaita Wellness hoitosarjoja PECLAVUS ja PEDIBAEHR, joiden hoitotuotteet huolehtivat ihon erityistarpeista ja hyvinvoinnista turvallisesti ja tehokkaasti. 

 

Meillä on saatavilla erilaisia hoitotuotteita myös omahoitoon, ihon suojaamiseen ja jalkojen keventämiseen. Tuotteita on mahdollista osta paikan päältä tai saada ilauksesta.

Kynsilakat ovat ruotsalaisen Depend Cosmeticsin ja meiltä saat aina kynsilakan mukaan, mikäli valitset hoidon lakkauksella.  

 • Facebook
 • Instagram