IHOKARVOJEN POISTO

PALVELU ON HETKEKSI TAUOLLA. 

 

Vartalosokerointi on muinainen karvanpoistomenetelmä Egyptistä. Sokeroinnilla on myös pitkät perinteet Pohjois-Afrikassa ja lähi-idässä. Sokeroinnilla poistetaan ihokarvoja sokerimassalla karvatuppea myöten ja menetelmä on hygieninen, tehokas ja hellävarainen. Sokerointi on suosittu karvanpoiston muoto, koska sokeri, toisin kuin vaha, ei tartu eläviin ihosoluihin lainkaan eikä siten vahingoita tervettä ihoa: se ainoastaan poistaa kuolleen ihosolukon karvojen ohella. Sokerointia tehdään miehille, että naisille.

Sokeroinneissa käytetään kotimaista EKOPHARMA Hilla Hella-sarjan tuotteita.

HINNASTO

IHOKARVOJEN POISTO

Hellää sokerointia suomalaisilla Hilla Hellä sokereilla!

Hoidoissamme käytämme EKOPHARMA Hilla Hellä sokereita ja Hilla ihon hoitotuotteita.  Kaikilla Hilla Hellä sokereilla ja sokerointituotteilla on kotimaisesta työstä kertova avainlipputunnus ja FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti. EKOPHARMA Hilla Hellä Sokerit sisältävät suomalaisesta sokerijuurikkaasta valmistettua ihoa kosteuttavaa betaiinia, suomalaisten soiden ihoa ravitsevaa hillauutetta, glukoosia, fruktoosia ja sakkaroosia.

Kainaloitten sokerointi 29 EUR

Käsivarsien sokerointi  39 EUR

Säärien sokerointi 39 EUR

Reisien sokerointi 39 EUR

Reisien ja säärien sokerointi 49 EUR

Rintakarvojen sokerointi 57 EUR

Selkäkarvojen sokerointi 57 EUR

Rinta- ja selkäkarvojen sokerointi 85 EUR

Bikinilinja sokerointi 35 EUR

Bikiniraja laaja 45 EUR

Ylähuuli tai leuka 13 EUR

Ylähuuli ja leuka 23 EUR

SOKEROINTIPAKETIT

1 Paketti 75 EUR

sääret, kainalot, bikinilinja 

2 Paketti 75 EUR

käsivarret, sääret tai reidet, kainalot

3 Paketti 98 EUR

brasilialainen, kainalot ja sääret

(tulossa myöhemmin v. 2020, vain naisille)

HYVÄ TIETÄÄ

Sokeroinnin etuna vahaukseen nähden on se, että sokeri ei tartu ihoon ja se on vesiliukoista. Sokeroinnilla voidaan poistaa vieläkin lyhyempiä karvoja kuin vahauksella, ja se on ihoystävällisempää. Sokerointi aiheuttaa vähemmän karvojen sisäänkasvamista tai karvatupentulehduksia kuin vahaus. Sokerimassa on luonnonmukainen tuote toisin kuin karvojenpoistoon käytettävä vaha. Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan saada vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

 

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti, mutta tehokkaasti- myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on karvaton, pehmeä, silkkinen ja terve iho. 

ENNEN HOITOA HUOMIOITAVAA

  • Ihon pitää olla terve

  • Älä kuori sokeroitavaa aluetta 24 tuntia ennen hoitoa

  • Karvan tulee olla väh. 2 mm pitkää. Jos karva on aikaisemmin poistettu pinnallisesti (höylä, karvanpoistoaine), kestävämmän lopputuloksen saavuttamiseksi kannattaa antaa karvan kasvaa vähintään 2 viikkoa ennen käsittelyä.

  • Vältä öljypitoisia tuotteita hoidettavalla alueella ennen hoitoa.

 

HOIDON JÄLKEEN HUOMIOITAVAA

  • Ei saunaa ja urheilua (hikoilu), aurinkoa eikä solariumia seuraavan 24 tunnin aikana.

  • Ei hajuvesiä, deodoranttia tai itseruskettavia käsitellyllä ihoalueella seuraavan 24 tunnin aikana

  • Kasvojen alueella vältä tukkivia meikkiaineita seuraavat 12 tuntia

  • Säännöllinen kosteutus ja kuorinta estää tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat. Ei kuitenkaan kuorintaa 3 päivään käsittelyn jälkeen.

Sokeroinnin kontraindikaatiot: 

tulehdukset iholla, uudet arvet, auringon polttamat, isot mustelmat, syylät, varsiluomet, muiden luomien kanssa keskustelu asiakkaan kanssa, suonikohjut, jos ne tuntuvat aralta

 

 

  • Facebook
  • Instagram