top of page
Kauneussalonki Sea You, ihokarvojen poisto Alexandria sokerilla. Hair removal with sugar
SOKEROINTI

Sokerointi on luonnollinen ja hellävarainen vaihtoehto perinteiselle vahaukselle. Kauneussalongissa Sea You sokeroinneissa käytetään Alexandria-sokeria, joka on valmistettu luonnollisista ainesosista, kuten sokerista, vedestä ja sitruunamehusta. Koostumus on pehmeää ja tahmeaa, ja se levitetään iholle vastakarvaan. Sokeri tarttuu karvoihin ja poistaa ne juurineen vetämällä, mikä tekee siitä tehokkaan menetelmän karvojen poistoon. Tämän lisäksi sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, joten se vähentää ärsytystä ja punoitusta.

Sokeroinnilla voidaan poistaa eri kehon alueiden karvoja, kuten kasvoista, käsivarsista, jaloista ja bikinirajalta. Se on erityisen suosittu vaihtoehto herkille ihoalueille, kuten kasvoille ja bikinirajalle, sillä se vähentää ärsytystä ja punoitusta herkällä iholla.

Sokerointi tarjoaa useita etuja. Ensinnäkin se on pitkäkestoinen menetelmä, sillä sokerointi poistaa karvat juurineen, ja uusien karvojen kasvu vie aikaa. Toiseksi, sokerointi voi auttaa hienojen karvojen poistossa, joihin vaha ei välttämättä tartu hyvin. Lisäksi sokeri on helppo pestä pois vedellä, joten mahdolliset jäämät ovat helposti poistettavissa. 

Alexandria-sokeri ja sokeroinnit ovat saavuttaneet suosiota kauneushoitoloissa ympäri maailmaa. Niiden luonnollinen koostumus ja hellävaraisuus houkuttelevat ihmisiä, jotka etsivät tehokasta ja miellyttävää tapaa poistaa ei-toivottuja karvoja.

 

Kasvot 1 alue 17 €

Koko kasvot 25 €

Kainalot 19 €

Käsivarret tai sääret 30 €

Reidet 35 €

Sääret ja reidet 65 €

Bikinilinja 25 €

String-bikinilinja 35 € 

Brasilialainen sokerointi - naisten 60 €

Selkä 45 €

Rinta 60 €

Sokerointipaketit alk. 67 €

bottom of page