top of page
Image by [kaˈmeːli̯ə] ...

Yhteystiedot

Kauneussalonki Sea You on tuulahdus merihenkisyyttä ja tyylikästä tunnelmaa Helsingin Ullanlinnassa, osoitteessa Tehtaankatu 13 Kapteeninpuistikkoa vastapäätä.

 

Tarjoamme monipuoliset, rentouttavat ja hemmottelevat kauneudenhoitopalvelut viihtyisässä salongissamme kaikenikäisille!

 

Paikan päälle on helppo tulla niin autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Raitiovaunu 3 tulee meille oven eteen, kun jäät Kapteeninkadun pysäkillä pois. Raitiovaunu 1 tulee myös lähelle, kun jäät pois Eiran sairaalan pysäkillä. Bussien linjat nr 20 ja 30 kulkevat salongin lähettyviltä.

Tervetuloa!

Onnistunut matka kauneusmaailmaan tarkoittaa tunnin tai kahden hoitokokemusta osaavissa käsissä! Valitsemamme tuotteet & hoitosarjat tuottavat ihanan rentouttavan hetken sekä täydellisen lopputuloksen, jolla on myös pitkäkestoinen vaikutus. 

 

Tarjoamme teille pieniä ylellisyyksiä niin arjen keskelle kuin ikimuistoisiin juhlahetkiinkin! Tervetuloa hemmottelemaan upeisiin tiloihimme Tehtaankatu 13, 00140 Helsinki

AUKIOLOAJAT SOPIMUKSEN MUKAAN

Ma, Ti, To ja Pe klo 11-19

Ke klo 8-16

Voit varata ajan soittamalla meille 040 359 2234 (saatan olla joskus varattuna hoitotyössä, mutta soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian). Voit myös lähettää sähköpostia info@seayou.fi tai käyttää Sea You ajanvarausjärjestelmää. Kaikki vapaat ajat eivät aina näy sähköisessä ajanvarauksessa, joten soita meille, jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa. 

bottom of page