top of page
Kauneussalonki Sea You geelilakkaukset
GEELILAKKAUKSET

Geelilakkaukset tarjoavat kynsille kauniin ja pitkäkestoisen lakkauksen, joka pysyy upeana useiden viikkojen ajan. Näitä hoitomenetelmiä pidetään yleisesti turvallisina, kun niitä suoritetaan asianmukaisesti ja käytetään laadukkaita tuotteita. Geelilakkauksella ei tehdä kynsistä pidempiä, vaan ainoastaan vahvistetaan omaa kynttä. Kauniit kynnet saavat olon tuntumaan paremmalta ja itsevarmemmalta. 

Kauneussalongissa Sea You tarjotaan geelilakkauksia käyttäen sekä Evo Sculpture että Victoria Vynn -geelilakkoja. Molemmat ovat tunnettuja ja laadukkaita kosmetiikkasarjoja, jotka tarjoavat kestäviä ja kauniita lakkauksia kynsille. 

EVO SCULPTURE

Bio Sculpture on jo yli 25 vuoden ajan tehnyt kattavaa kehitystyötä ja luonut kauniin, kestävän sekä terveellisen geelisarjan. Pitkän ja huolellisen suunnittelutyön tuloksena Bio Sculpture on nyt lanseerannut markkinoille myös Evo Oxygenating Gel -geelilakkasarjan.

Evo-geelilakka sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka imeytyvät kynsipetiin ja ravitsevat sitä, jopa kovettamisen jälkeen. Geelilakkauksen allakin kynsi hengittää ja sekä happi että vesi pääsevät vapaasti vaikuttamaan. Tämä estää luonnollisen kynnen kuivumista sekä keratiinin pehmenemistä ja pitää kynnen terveenä ja hyväkuntoisena. Evo geelilakka poistetaan aina liottamalla eli Soak-Off menetelmällä. Tällä tavoin vältetään kynnen pinnan hiointa, joka vahingoittaa kynsia

VICTORIA VYNN

Victoria Vynn on ammattilaisten kynsibrändi Amerikasta, joka on voittanut kynsiteknikkojen sydämet kolmessa vuodessa yli 40 maassa. Victoria Vynn on brändi, mikä on tarkoitettu ammattilaisille ketkä arvostaa kauneutta ja laatua. Suositut hybridilakat ovat välttämätön osa naisten kynsien muotoilua ympäri maailmaa. Victoria Vynn seuraa viimeisimpiä trendejä ja ammentaa ideoita muodin maailmasta. Tämän ansiosta luodaan ainutlaatuisia kokoelmia kynsien suunnitteluun ja hoitoon.

Victoria Vynn tarjoaa erilaisia geelilakkoja, jotka on suunniteltu kestämään pidempään kuin perinteiset kynsilakat. Ne ovat kovettuvia ja vaativat UV- tai LED-lamppua kuivuakseen.Ennen geelilakan levittämistä kynnelle käytetään geelipohjustetta, joka auttaa lisäämään geelilakan tarttuvuutta ja kestävyyttä. Koska geelilakat ovat kestäviä, niiden poistaminen vaatii erityisen geelilakanpoistoaineen ja prosessin, joka thdään kauneussalongissa kosmetologin ta kynsiteknikon toimesta. 

KÄDET

 

Geelilakkaus uudet 49 €

Hoito sisältää kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan, geelilakan luonnonkynnelle sekä  viimeistelyn, kynsinauhaöljyn sekä käsivoiteen. Ei sisällä vanhan geelilakkauksen poistoa tai huoltoa.

Geelilakkaus huolto 49 €

Hoito sisältää vanhan geelilakan poiston liotusmenetelmällä, kynsinauhojen siistimiseen, kuorinnan, uuden geelilakan sekä viimeistelyn/kynsinauhaöljyn ja käsivoiteen.

Geelilakkaus poisto 49 €

Hoito sisältää geelilakan poiston ja manikyyrin kynsi vahvistavalla lakalla.

JALAT

Klassinen jalkahoito geelilakkauksella 95 €

Perusteellinen jalkahoito geelilakkauksella. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, perusteellinen kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta, geelilakkaus, hieronta, hoitovoide. Hieronnalle jäävä aika riippuu jalkojen kunnosta.

Varpaankynsien geelilakkaus 49 €

Hoitoon sisältyy kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu, geelilakkaus ja hoitovoide.

Geelilakkauksen poisto 25 €

Hoitoon sisältyy vanhan geelilakan poisto, kynsien sekä kynsinauhojen siistiminen ja hoitovoide.

bottom of page