zSCT_S3A.png

Medik8 on ammattimainen ihonhoitobrändi. Uskomme, että saavutat parhaiten haluamasi tulokset ihollesi Medik8-kauneushoitolassa säännöllisissä Medik8-kasvohoidoissa. Jatka hoidon jälkeen ammattilaisten ohjeiden kanssa räätälöityä Medik8-ihonhoitorutiiniasi kotona, niin saavutat uskomattomat tulokset.

Hinnat alkaen 45 EUR

Valitse ajanvarauksesta hoitokategoria

QUICK FIX - Pikahoidot 30 MIN

FEEL THE BREEZE - Kasvohoidot 45-60 MIN

SHINE & GLOW - Kasvohoidot 75-90 MIN

Medik8 kasvohoidot

 

KASVOHOIDOT IHOTYYPIN MUKAAN

BEAUTIFUL SKIN FOR LIFE - KAUNIS IHO LÄPI ELÄMÄN!

Saat sekä ansaitun hemmotteluhetken itsellesi, että Medik8 ammattilaisten avun ja ohjeet juuri sinun iho-ongelmiasi koskien. Laajasta valikoimastamme löydät nuorentavia kasvohoitoja, hemmottelevia silmänympäryshoitoja, uudistavia vartalohoitoja sekä korkeatasoisia kuorintoja, joista jokainen voi löytää itselleen sopivan. Parhaiden hyötyjen saamiseksi suosittelemme kolme tai kuuden hoidon sarjaa yhdistettäväksi sinulle suunniteltuun ihonhoitorutiiniin.

PLATINUM FACIAL

Ihoa kiinteyttävä & nuorentava kasvohoito

Todellinen hoitoinnovaatio, jonka nuorentavat tulokset näkyvät välittömästi. Platinajauheeseen ja haritaki superhedelmään yhdistetyt polysakkarit tekevät ihosta silminnähden täyteläisemmän ja napakamman, ihosta tulee nuorekkaampi ja hehkuvampi. Hoito stimuloi kollageenituotantoa, tasoittaa ihon rakennetta, nuorentaa ja kiinteyttää. Kasvohoito sopii täydellisesti ikääntyvälle iholle; iholle, jossa aurinko-vaurioita, juonteita, ryppyja ja asiakkaille, jotka haluavat välittömiä tuloksia. Todellinen WOW-hoito!

153536258_468504937833367_17283113284868

BRIGHTENING PLATINUM FACIAL

Ihon pigmenttia vaalentava kasvohoito

Voimakkaasti ihoa nuorentava kasvohoito, jolla on kirkastava vaikutus, tehostaen solujen uusiutumista ja parantaen ihoa. Ihon luonnollinen hehku ja kirkkaus palautuvat näkyviin tuloksin jättäen ihon terveeksi ja hehkuvaksi. Asiakkaalle, jonka iho on samea, eloton ja väsynyt, esintyy pigmentaatiota, valovauroioita ja iho kärsii vuodenaikojen vaihteluista. 

CALMING FACIAL

Ihoa rauhoittava kasvohoito

Ammattimainen, herkistynyttä ja ärtynyttä ihoa rauhoittava hoito. Sinkillä ja hyaluronihapolla tehostettu Bio-Cellulosa naamio palauttaa iholle mielyttävän tunteen, laskee tulehdusta sekä vahvistaa ihon luonnollista suojaa. Hoidon jälkeen iho näkyvästi rauhallisemman, tasaisemman ja hehkuvamman näköinen. ASIAKAS - Matala immuniteetti, ärtynyt ja herkistynyt iho. 

PORE REFINING FACIAL

Ihoa tasapainottava kasvohoito

Ihoa täydentävä kasvohoito taistelee tehokkaasti laajentuneita ihohuokosia vastaan. Aktiivihiili ja moringauute avaavat hellävaraisesti tukkeutuneita huokosia poistaen tukkeumia, vahvistamaan huokosten seinämiä ja stimuloi verenkiertoa. Ihon luonnollinen elastisuus palautuu ja iho on tasainen. ASIAKAS - tukkeutumat, laajentuneet ihohuokoset ja rasvoittuva iho. 

CLARITY FACIAL

Ihoa syväpuhdistava kasvohoito

Puhdistava kasvohoito sisältää passionkukkaa ja karpalouutetta, jotka toimivat harmoniassa syväpuhdistavien aineosien kanssa tehden ihosta silminnähden puhtaamman ja rauhoittuneen. Epäpuhtaudet poistuvat ja ihon kosteustasot paranevat. Tuloksena tasapainoinen, puhdas ja näkyvästi terveempi iho. ASIAKAS - epätasainen ihon sävy, komedoita, miliumeja, näppyjä ja aknearpia. 

DEEP HYDRATION FACIAL

Ihoa syväkosteuttava kasvohoito

Monitasoinen kosteushoito tarjoaa välitöntä pehmeyttä kuivalle iholle. Ravintoainepitoinen naamio ravitsee ihoa ja kosteustekijät täyteläistävät kosteusköyhyydestä johtuvia juonteita ja palauttaa iholle mielyttävän tunteen. Iho tuntuu pehmeältä kosteutetulta ja näyttää terveeltä. ASIAKAS - kuiva, kosteusköyhä, hilseilevä ja ikääntynyt iho. 

pore refining.jpg
SWdCcijw.png
RBCdU6tg.jpeg
sBfMNwew.jpeg

MIKSI MEDIK8 ON ERILAINEN?

Jokainen ansaitsee kauniin ihon ja tehtävämme on mahdollistaa tämä. Sinun tarvitsee vain noudattaa helppoa CSA-filosofiaa ihosi hoidossa: C-vitamiinia sekä aurinkovoidetta (Sunscreen) päivällä ja A-vitamiinia yöllä. Kun aloitat tämän 30-vuotiaana, uskomme, että voit näyttää 40-vuotiaalta, ollessasi 50-vuotias. Koskaan ei ole liian myöhäistä päivittää ihonhoitorutiiniasi. Jos et ole aiemmin käyttänyt Medik8:n tuotteita, aloittaminen on helppoa, tarvitset vain 2 tuotetta (C-vitamiini + aurinkosuoja ja A-vitamiini) aloittaaksesi.

LUE LISÄÄ

IHON IKÄÄNTYMINEN

Uskomme, että jokainen ihminen ansaitsee nauttia kauniista ihosta, iästä riippumatta. Meidän CSA-ydinfilosofiamme – C-vitamiini, aurinkosuoja (sunscreen) ja A-vitamiini – on kliinisesti todistettu auttavan ehkäisemään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä ihossa. Eikä sen aloittaminen voisi olla helpompaa. Yhdistä CSA-filosofiamme ihon tarpeisiin kohdennettuihin puhdistuksiin, seerumeihin ja hoitoihin tehdäksesi ihostasi hehkuvan ja nuorekkaamman. 

 

Tutustu Anti-Aging tuotteisiin täältä 

PIGMENTAATIO

Pigmentoituneen ihon merkit vaikuttavat ihon kirkkauteen – iho näyttää usein samealta ja väsyneeltä. Medik8:llä me emme käytä tuotteissamme voimakkaita vaalentavia ainesosia vaan patentoitua Oxy-R-teknologiaa, joka vaikuttaa tehokkaasti ja kohdennetusti hyperpigmentoituneeseen ihoon samalla hoitaen ihoa. 

Tutustu White Balance tuotteisiin täältä 

PUNOITUS

Punoittavan ihon ratkaisumme tuotteet korjaavat ihoa suojaavaa lipidikerrosta vähentäen tehokkaasti ympäristöstä johtuvaa punoitusta. Calmwise- tuotteet auttavat vähentämään ihon tulehduksia sekä turvotusta, antaen helpotusta ja rauhoitusta epämukavaan tunteeseen. Löydä Calmwis -linja ja huomaat herkän ihose rauhoittuvan. 

Tutustu Calmwise tuotteisiin täältä 

EPÄPUHTAUDET

Tasaisen ja kirkkaan ihon saavuttaminen ei ole pelkästään epäpuhtauksien poistamista. Medik8:n palkitut epäpuhtaan ihon tuotteet välttävät voimakkaita kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia iholle. Sen sijaan käytämme epäpuhtauksia todistettavasti vähentäviä raaka-aineita yhdessä ravitsevien ja kosteuttavien aktiivisten aineiden kanssa, joita ihosi rakastaa. Voit jatkaa elämääsi ansaitsemasi kauniin ihon kanssa. 

Tutustu Blemish tuotteisiin täältä 

LAAJENTUNEET IHOHUOKOSET

Ihohuokosten hoitolinjan kaksi tähtiraaka-ainetta ovat mantelihappo sekä puna-apilauute. Puna-apila on tehokas ihoa tasapainottava kasvi, joka tunnetaan sen huokosia pienentävästä vaikutuksestaan. Se auttaa säätelemään talineritystä ihohuokosesta. Mantelihappo auttaa puhdistamaan tukkeutuneita ihohuokosia, ja näin näkyvästi pienentämään ne takaisin normaaliin kokoonsa. Se myös palautta ihon luontaisen kimmoisuuden, ja huokoset näyttävät selvästi pienentyneiltä. 

Tutustu Pore Refining tuotteisiin täältä 

IHON KOSTEUTUS & PALAUTUS 

Korjaavat tuotteemme eivät vain kosteuta kuivaa ihoa – ne hyödyntävät H.E.O. teknologiaamme ja palauttavat ihon terveyden optimaaliseksi samalla vahvistaen ihon luonnollista suojaa. Huolellisesti valikoidut kosteuttavat ainesosat syväkosteuttavat ihoa. Täydellinen herkälle iholle sekä hoitojen ja pientoimenpiteiden jälkeen. 

Tutustu Recovery tuotteisiin täältä 

BwMcDS9A.jpeg
RBCdU6tg.jpeg

ENÄÄ EI TARVITSE VALITA TULOSTEN JA KOKEMUKSEN VÄLILTÄ

Liian usein meidän täytyy tehdä valinta haluttujen tulosten ja rakastamiemme tuotteiden välillä. Mutta miksi meidän tarvitsisi valita? Medik8 muokkaa odotuksia uraa uurtavaa tiedettä hyödyntäen. Tämä mahdollistaa tuloskeskeisten tuotteiden valmistamisen, joista voi samalla nauttia kuten muistakin tyylikkäistä ja eleganteista ihonhoitotuotteista, joissa on miellyttävä tuntuma ja tuoksu. Kysyy tuotteista lisää Kauneussalongista Sea You!

HELPPOA KUIN CSA

Tavoitteemme on tehdä anti-ageing ihonhoito ymmärrettäväksi ja yksinkertaiseksi. Uskomme, että läpi elämän kestävän terveen ja kauniin ihon salaisuus on näin helppoa: C-vitamiini ja aurinkosuoja päivällä sekä A-vitamiinia illalla. Tämän selkeän metodin on kliinisesti todistettu tuottavan tuloksia, jotka voit itse nähdä ja tuntea. Siksi Medik8 on omistautunut kehittämään tätä yksinkertaista filosofiaa – työstetään jatkuvasti kehittyneempiä CSA valmisteita. Avainasemassa on tarkoitus auttaa sinua huolehtimaan ihostasi yksinkertaisilla ammattilaisten neuvoilla! Tervetuloa Medik8 ihonhoitoon! 

New Flowers

+358 40 359 2234 

SÄHKÖPOSTI

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram