Blemish control pads
Image by Janine Joles

Medik8 kasvohoidot

Medik8 on ammattimainen ihonhoitobrändi. Uskomme, että saavutat parhaiten haluamasi tulokset ihollesi Medik8-kauneushoitolassa säännöllisissä Medik8-kasvohoidoissa.

 

Jatka hoidon jälkeen ammattilaisten ohjeiden kanssa räätälöityä Medik8-ihonhoitorutiiniasi kotona, niin saavutat uskomattomat tulokset.

BEAUTIFUL SKIN FOR LIFE! 

Mini-Facial

Virkistävä kasvohoito

__________________

30 min 55 EUR

Youth Facial 

Nuorisoihonpuhdistus

__________________

50 min 65 EUR

Deep Hydration Facial

Ihoa syväkosteuttava kasvohoito

__________________

60 min 98 EUR

Monitasoinen kosteushoito tarjoaa välitöntä pehmeyttä kuivalle iholle. Ravintoainepitoinen naamio ravitsee ihoa ja kosteustekijät täyteläistävät kosteusköyhyydestä johtuvia juonteita ja palauttaa iholle mielyttävän tunteen. Iho tuntuu pehmeältä kosteutetulta ja näyttää terveeltä.

Calming Facial

Ihoa rauhoittava kasvohoito

__________________

60 min 98 EUR

Ammattimainen, herkistynyttä ja ärtynyttä ihoa rauhoittava hoito. Sinkillä ja hyaluronihapolla tehostettu

Bio-Cellulosa naamio palauttaa iholle mielyttävän tunteen, laskee tulehdusta sekä vahvistaa ihon luonnollista suojaa. Hoidon jälkeen iho näkyvästi rauhallisemman, tasaisemman ja hehkuvamman näköinen. 

Clarity Facial

Ihoa syväpuhdistava kasvohoito

__________________

60 min 98 EUR

Puhdistava kasvohoito sisältää passionkukkaa ja karpalouutetta, jotka toimivat harmoniassa syväpuhdistavien aineosien kanssa tehden ihosta silminnähden puhtaamman ja rauhoittuneen. Epäpuhtaudet poistuvat ja ihon kosteustasot paranevat. Tuloksena tasapainoinen, puhdas ja näkyvästi terveempi iho. 

Brightening Platinum Facial

Ihon pigmenttia vaalentava kasvohoito

__________________

60 min 98 EUR

Voimakkaasti ihoa nuorentava kasvohoito, jolla on kirkastava vaikutus, tehostaen solujen uusiutumista ja parantaen ihoa. Ihon luonnollinen hehku ja kirkkaus palautuvat näkyviin tuloksin jättäen ihon terveeksi ja hehkuvaksi. Asiakkaalle, jonka iho on samea, eloton ja väsynyt, esintyy pigmentaatiota, valovauroioita ja iho kärsii vuodenaikojen vaihteluista. 

Pore Refining Facial

Ihoa tasapainottava kasvohoito

__________________

60 min 98 EUR

Ihoa täydentävä kasvohoito taistelee tehokkaasti laajentuneita ihohuokosia vastaan. Aktiivihiili ja moringauute avaavat hellävaraisesti tukkeutuneita huokosia poistaen tukkeumia, vahvistamaan huokosten seinämiä ja stimuloi verenkiertoa. Ihon luonnollinen elastisuus palautuu ja iho on tasainen.

Platinum Facial

Ihoa kiinteyttävä & nuorentava kasvohoito

__________________

60 min 105 EUR

Todellinen hoitoinnovaatio, jonka nuorentavat tulokset näkyvät välittömästi. Platinajauheeseen ja haritaki superhedelmään yhdistetyt polysakkarit tekevät ihosta silminnähden täyteläisemmän ja napakamman, ihosta tulee nuorekkaampi ja hehkuvampi. Hoito stimuloi kollageenituotantoa, tasoittaa ihon rakennetta, nuorentaa ja kiinteyttää. Kasvohoito sopii täydellisesti ikääntyvälle iholle; iholle, jossa aurinko-vaurioita, juonteita, ryppyja ja asiakkaille, jotka haluavat välittömiä tuloksia. Todellinen WOW-hoito!