M E D I K8  K A S V O H O I D O T

MEDIK8 tarjoaa pääasiassa kahta erilaista käsittelyä: kemiallisia kuorintoja sekä ammattimaisia kasvohoitoja. Kemialliset kuorinnat parantavat ihon tekstuuria ja ulkonäköä hyvin suunniteltujen ja voimakkaiden happojen avulla. Ihon uloimmat kerrokset kuoritaan pois hellävaraisesti, jolloin niiden alta paljastuu kirkasta ja nuorekasta ihoa. Medik8 tarjoaa laajan valikoiman eri vahvuisia kemiallisia kuorintoja, jotka keskittyvät parantamaan erilaisia iho-ongelmia, kuten epäpuhtauksia tai pigmentaatiota. Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelemme 3 tai 6 hoidon sarjaa yhdistettäväksi sinulle suunniteltuun ihonhoitorutiiniin. Koulutettu ammattilainen ehdottaa hoidon jälkeen juuri sinun ihollesi sopivia tuotteita. Varmista, että hoidon suorittaja on listattu koulutettujen Medik8-hoitoloiden listaukseen.

Ammattilaisten käsittelyt ovat hemmottelevia salonkihoitoja, joihin kuuluu yleensä kuorinta, kasvohoito, hieronta sekä kosteutus. Ammattilaisten hoitoja voi saada joko kasvoille, vartalolle, käsille, jaloille tai silmänympärysiholle, valinta on sinun. Ammattimaisten tuotteiden käyttö hoitojen muodossa auttaa parantamaan ihon tekstuuria, tehden ihosta kimmoisan ja hehkuvan. Tutustu hoitoihimme täältä. Ammattilaisemme osaa hoidon jälkeen suositella juuri sinulle sopivaa ihonhoitorutiinia, jolla ylläpidät kasvohoitosi vaikutuksia.

MEDIK8 KASVOHOIDOT 

MEDIK8 MEDISPA KASVOHOIDOT

60 MIN 98 EUR

90 MIN 125 EUR

GLOWING FACIAL - Ihoa kirkastava kasvohoito

Ylellinen, heleyttävä hoito kirkastaa jopa kaikkein vaaleimmankin ihon. Tuloksellinen kasvohoito vaalentaa olemassa olevaa pigmentaatiota ja kirkastaa epätasaista ihonsävyä. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, hieronnan, tehonaamion, seerumit, hoitovoiteet. Hoidon jälkeen Crystal Retinal 3 vitamiinin kerta-annos käytettäväksi illalla kotona täydentämään kasvohoitoa. 90 min kasvohoidossa pitkä n. 25 min hieronta kasvojen sekä dekoltee alueelle. 

CALMING FACIAL - Ihoa rauhoittava kasvohoito

Hellävarainen rauhoittava kasvohoito rauhoittaa välittömästi tulehtunutta, kuumottavaa, punoittavaa, herkkää ja ärtynyttä ihoa hyödyntäen älykkäitä ihoa palauttavia hoitoratkaisuja. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, hieronnan, tehonaamion, seerumit, hoitovoiteet. Hoidon jälkeen Crystal Retinal 3 vitamiinin kerta-annos käytettäväksi illalla kotona täydentämään kasvohoitoa. 90 min kasvohoidossa pitkä n. 25 min hieronta kasvojen sekä dekoltee alueelle. 

PLATINUM FACIAL - Ihoa kiinteyttävä kasvohoito

Ylellinen, rentouttava ja nuorentava kasvohoito jonka platinalla tehostettu Age Defying Platinum Mask kohottaa, uudistaa ja kiinteyttää ihoa tehden ihosta nuorekkaan ja hyvinvoivan. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen, entsy-maattisen kuorinnan, hieronnan, tehonaamion, seerumit, hoitovoiteet. Hoidon jälkeen Crystal Retinal 3 vitamiinin kerta-annos käytettäväksi illalla kotona täydentämään kasvohoitoa.

CLARITY FACIAL - Ihoa puhdistava kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito on kohdistettu rasvaiselle, ongelmaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Tasapainottavat tuotteet rauhoittavat, tasapainottavat ja palauttavat puhtauden iholle. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja/tai ultraäänipuhdistuksen, hieronnan, tehonaamion, seerumit, hoitovoiteet. Hoidon jälkeen Crystal Retinal 3 vitamiinin kerta-annos käytettäväksi illalla kotona täydentämään kasvohoitoa. 90 min kasvohoidossa pitkä n. 25 min hieronta kasvojen sekä dekoltee alueelle. 

PORE REFINING FACIAL - Ihoa tasapainottava kasvohoito

Kohdistetut aktiiviaineet ja hellävarainen kuorinta vähentävät tukkeumia ja edesauttavat saavuttamaan tasaisemman ihon ilman näkyviä, laajentuneita huokosia. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, hieronnan, tehonaamion, seerumit, hoitovoiteet. Hoidon jälkeen Crystal Retinal 3 vitamiinin kerta-annos käytettäväksi illalla kotona täydentämään kasvohoitoa. 90 min kasvohoidossa pitkä n. 25 min hieronta kasvojen sekä dekoltee alueelle. 

DEEP HYDRATION - Ihoa kosteuttava kasvohoito

Kokonaisvaltaisesti ihoa ravitseva ja pehmittävä kasvohoito palauttaa elinvoiman samealle, hilseilevälle iholle. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, hieronnan, tehonaamion, seerumit, hoitovoiteet. Hoidon jälkeen Crystal Retinal 3 vitamiinin kerta-annos käytettäväksi illalla kotona täydentämään kasvohoitoa. 90 min kasvohoidossa pitkä n. 25 min hieronta kasvojen sekä dekoltee alueelle. 

MEDIK8 PEELING

KONSULTAATIO PEELING HOITOON 

30 MIN 

Ennen ensimmäistä Medik8 Time Release peeling hoitoa varataan konsultaatio-tapaaminen, jossa huomioidaan ihon kunto, täytetään asiakastietolomake, joka tuo esille mahdolliset kontraindikaatiot sekä tehdään peeling-hoitoa varten vaadittu ihotesti. Ihotesti voidaan tehdä edellisen hoidon yhteydessä.

MEDIK8 KEMIALLINEN KUORINTA 

60 MIN 98 EUR

Hoitoon sisältyy valmistelu peeling hoitoon, alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, kemiallisen kuorinnan neutralointi, ihoa rauhoittava tehonaamio, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet.

REWIND

Medik8:n vahvimmista kuorinnoista, joka on kehitetty erityisesti ennenaikaiseen ikääntymiseen. Tehokas yhdistelmä AHA-happoja madaltaa ryppyjä ja juonteita ja tasoittaa ihon virheitä tehden ihosta sileän ja uudistuneen. 

CLARITY

Medik8:n tehokkaimmista ja voimallisimmista kuorinnoista. Se on kehitetty erityisesti epäpuhtaalle, tukkeutu-neelle ja ongelmalliselle iholle. Tehokas yhdistelmä happoja avaa tukkeutuneita huokosia, vähentää tukkeumia ja normalisoi solujen uusiutumista. 

 

EVEN

Even on kehitetty erityisesti hyperpigmentoituneelle iholle. Se on tehokas yhdistelmä happoja, jotka vaalentavat pigmenttiä, maksaläiskiä ja tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota. Ihosta tulee kirkas, tasaisen värinen ja kauniisti hehkuva. 

EYE REVEAL

Kehitetty erityisesti korjaamaan herkän silmäympärysihon ongelmia kuten harakanvarpaita ja kosteuden puutetta. Se on kevyempi happoseos, joten se on turvallinen käyttää herkällä silmä-ympärysiholla. Stimuloi kollageenin tuotantoa, madaltaa ryppyjä ja juonteita ja parantaa ihon rakennetta. 

​​

UNIVERSAL

Kevyt kuorinta joka hellävaraisesti elvyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Soveltuu kaikille, erityisesti asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet kemiallisia kuorintoja. Se on myös täydellinen ylläpitämään hoitotuloksia asiakkailla, jotka ovat aiemmin hoitaneet ihoaan Signature peel (Clarity, Rewind, Even) sarjahoidoilla. 

 

SENSITIVE PHA 

Kehitetty erityisesti herkälle, helposti punoittavalle iholle. Se sisältää hellävaraisen PHA:n. Tukee terveen ihokudoksen uudistusta kirkastaen, parantaa ihon rakennetta ja tasoittaa ihoa.