top of page
Kauneussalonki Sea You tarjoaa Medik8 ihotyypin mukaiset kasvohoidot.
MEDIK8 KASVOHOIDOT

Kaunis iho läpi koko elämän 

 

Medik8 tavoite on tehdä anti-ageing ihonhoito ymmärrettäväksi ja yksinkertaiseksi. Medik8 tietää, että läpi elämän kestävän terveen ja kauniin ihon salaisuus on kolme tärkeää tekijää: C-vitamiini ja aurinkosuoja päivällä sekä A-vitamiinia illalla. Tämän selkeän metodin on kliinisesti todistettu tuottavan tuloksia, jotka voit itse nähdä ja tuntea. 

Miksi tarvitsen Medik8-ammattilaisen tekemän kasvohoidon?

Kun käyt säännöllisesti hammaslääkärissä tarkastuksissa pitääksesi hampaasi puhtaana, miksi et kävisi myös hoitamassa kasvojasi ihon ammattilaisen suorittamassa kasvohoidossa tai kemiallisessa ihon kuorinnassa? Medik8 uskoo, että saat parhaat ikääntymisen merkkejä vähentävät ja torjuvat vaikutukset käymällä säännöllisesti ammattilaisten ihonhoitokäsittelyissä ja jatkamalla kotona ihosi hoitoa sinulle räätälöidyllä hoitorutiinilla. Jos koet ettei kotihoitosi ole riittävää, tai valmistaudut erikoistilaisuuteen tai tapahtumaan, on ammattimainen ihonhoitokäsittely hyvä tapa parantaa ihon ulkonäköä ja kuntoa. 

Millaisia kasvohoitoja Medik8 tarjoaa?

Tarjolla on pääasiassa kahta erilaista käsittelyä: kemiallisia kuorintoja sekä ammattimaisia kasvohoitoja. Kemialliset kuorinnat parantavat ihon tekstuuria ja ulkonäköä hyvin suunniteltujen ja voimakkaiden happojen avulla. Ihon uloimmat kerrokset kuoritaan pois hellävaraisesti, jolloin niiden alta paljastuu kirkasta ja nuorekasta ihoa. Medik8 tarjoaa laajan valikoiman eri vahvuisia kemiallisia kuorintoja, jotka keskittyvät parantamaan erilaisia iho-ongelmia, kuten epäpuhtauksia ja pigmentaatiota.​​

Medik8:n kasvohoidot on räätälöity eri ihotyypeille tarpeiden mukaan. Olipa ihotyyppisi sitten kuiva, rasvainen, herkkä tai normaali, löydät varmasti juuri sinulle sopivan hoidon. Hoidot perustuvat tieteellisesti kehitettyihin kaavoihin ja aktiivisiin ainesosiin, jotka auttavat ihonhoitoa saavuttamaan parhaita mahdollisia tuloksia. Laajasta ja monipuolisesta valikoimasta räätälöidään jokaiselle asiakkaalle yksilöllinen kasvohoito. Näin saadaan parannettua ihon kuntoa, tehtyä ihosta kuulas ja hehkuva.​

Kasvohoito 30 min 65 €

Klassinen 30 min hoitokokonaisuus on ihoa virkistävä ja kosteustasapainoa parantava hoitomenetelmä. Kosmetologi valitsee ihotyypille sopivaimman hoidon. 

Nuorten kasvohoito 45 min 72 €

Nuorisoikään (10-18 v) suunnattu 45 min hoitokokonaisuus joka auttaa ylläpitämään raikasta, terveellistä ihoa ja opettaa hyvän ihonhoitorutiinin perusteita. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, hellävarainen kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio, viimeistely.

Kasvohoito 60 min alk. 109 €

Klassinen 60 min hoitokokonaisuus räätälöidään ihotyypin ja ihon tarpeen mukaisesti. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, hieronta, naamio, viimeistely.

Hoidoissa painotetaan useita keskeisiä näkökohtia:

Kosteuden palauttaminen:

Monet Medik8:n kasvohoidot keskittyvät ihon kosteustasapainon palauttamiseen. Ne sisältävät tehokkaita kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, glyseriiniä ja luonnollisia öljyjä, jotka auttavat ihoa säilyttämään kosteutensa ja näyttämään heleältä.

Epäpuhtauksien puhdistaminen:

Rasvoittuva iho ja epäpuhtaudet voivat olla haasteellisia. Medik8:n hoitojen avulla voidaan puhdistaa tukkeutuneita huokosia ja vähentää epäpuhtauksia. Hoidoissa käytetään usein salisyylihappoa ja muita antibakteerisia ainesosia.

Ihon sävyn parantaminen:

Epätasainen ihonväri, pigmenttimuutokset ja auringon aiheuttamat vauriot voivat vaikuttaa ihon ulkonäköön. Medik8 tarjoaa hoidot, jotka sisältävät antioksidantteja ja valaisevia ainesosia, joiden avulla voidaan parantaa ihon sävyä ja vähentää pigmenttimuutoksia.

Hemmotteleva kokemus:

Medik8:n kasvohoidot eivät tarjoa pelkästään ihonhoitoa, vaan ne tarjoavat myös miellyttävän ja rentouttavan hetken. Hoidot suunnitellaan kokonaisvaltaisesti hemmotteleviksi, jotta asiakkaat voivat nauttia hoidon aikana ja tuntea olonsa virkistyneeksi ja rentoutuneeksi.

Kauneussalonki Sea You tarjoaa Medik8 ihotyypin mukaiset kasvohoidot.

DEEP HYDRATION FACIAL

Ihoa syväkosteuttava kasvohoito

 

Monitasoinen kosteushoito tarjoaa välitöntä pehmeyttä kuivalle iholle. Ravintoainepitoinen naamio ravitsee ihoa ja kosteustekijät täyteläistävät kosteusköyhyydestä johtuvia juonteita ja palauttaa iholle mielyttävän tunteen. Iho tuntuu pehmeältä kosteutetulta ja näyttää terveeltä.

​​CLARITY FACIAL

​Epäpuhtauksiin

 

Puhdistava kasvohoito sisältää passionkukkaa ja karpalouutetta, jotka toimivat harmoniassa syväpuhdistavien aineosien kanssa tehden ihosta silminnähden puhtaamman ja rauhoittuneen. Epäpuhtaudet poistuvat ja ihon kosteustasot paranevat. Tuloksena tasapainoinen, puhdas ja näkyvästi terveempi iho.  

CALMING FACIAL

Ihoa rauhoittava kasvohoito

Ammattimainen, herkistynyttä ja ärtynyttä ihoa rauhoittava hoito. Sinkillä ja hyaluronihapolla tehostettu  Bio-Cellulosa naamio palauttaa iholle mielyttävän tunteen, laskee tulehdusta sekä vahvistaa ihon luonnollista suojaa. Hoidon jälkeen iho näkyvästi rauhallisemman, tasaisemman ja hehkuvamman näköinen. 

PORE REFINING FACIAL

Ihoa tasapainottava kasvohoito

Aktiivihiili ja moringauute avaavat hellävaraisesti tukkeutuneita huokosia poistaen tukkeumia, vahvistamaan huokosten seinämiä ja stimuloi verenkiertoa. Ihon luonnollinen elastisuus palautuu ja iho on tasainen.

​PLATINUM FACIAL

​Ihoa kiinteyttävä & nuorentava kasvohoito

 

Todellinen hoitoinnovaatio, jonka nuorentavat tulokset näkyvät välittömästi. Platinajauheeseen ja haritaki superhedelmään yhdistetyt polysakkarit tekevät ihosta silminnähden täyteläisemmän ja napakamman, ihosta tulee nuorekkaampi ja hehkuvampi. Hoito stimuloi kollageenituotantoa, tasoittaa ihon rakennetta, nuorentaa ja kiinteyttää. Kasvohoito sopii täydellisesti ikääntyvälle iholle; iholle, jossa aurinko-vaurioita, juonteita, ryppyja ja asiakkaille, jotka haluavat välittömiä tuloksia. Todellinen WOW-hoito!

BRIGHTENING PLATINUM FACIAL

Ihon pigmenttia vaalentava kasvohoito

Voimakkaasti ihoa nuorentava kasvohoito, jolla on kirkastava vaikutus, tehostaen solujen uusiutumista ja parantaen ihoa. Ihon luonnollinen hehku ja kirkkaus palautuvat näkyviin tuloksin jättäen ihon terveeksi ja hehkuvaksi. Asiakkaalle, jonka iho on samea, eloton ja väsynyt, esintyy pigmentaatiota, valovauroioita ​ja iho kärsii vuodenaikojen vaihteluista. 

Kauneussalonki Sea You tarjoaa Medik8 ihotyypin mukaiset kasvohoidot.
bottom of page