MEDISPA KASVOHOIDOT 

TUTUSTU PALVELUMME JA VARAA AIKASI JO TÄNÄÄN!

 

Kaunis iho läpi elämäsi on tavoitteemme. Haluamme auttaa ihmisiä ylläpitämään terveen, kauniin ihon. Kuinka saavutat sen?
Se on helppoa, noudata vain ainutlaatuista MEDIK8 CSA-filosofiaa (C=C-vitamiini, S=Sunscreen/aurinkosuoja, A=A-vitamiiin). Medik8 tarjoaa ihonhoitoa, johon uskot. Medik8 luo kauniita tuotteita, joita rakastat käyttää, joihin luotat ja joita voit ylpeänä suositella myös muille. Medik8 luo uusia tuotteita ja hoitoja uraa uurtavaa tiedettä hyödyntäen. Tämä mahdollistaa todellisia tuloksia aikaansaavien tuotteiden valmistamisen. Samoilla menetelmillä on tuotettu kaikkia muutkin tyylikkäät ja elegantit Medik8 ihonhoitotuotteet, joissa kaikissa on miellyttävä tuntuma ja tuoksu. 

 

Medik8 usko, että läpi elämän kestävän terveen ja kauniin ihon salaisuus on näin helppoa: C-vitamiini ja aurinkosuoja päivällä sekä A-vitamiinia illalla. Tämän selkeän metodin on kliinisesti todistettu tuottavan tuloksia, jotka voit itse nähdä ja tuntea. Siksi Medik8 on omistautunut kehittämään tätä yksinkertaista filosofiaa ja työstää jatkuvasti kehittyneempiä CSA valmisteita. Olemme täällä auttamassa sinua huolehtimaan ihostasi yksinkertaisilla ammattilaisten neuvoilla.

  

HINNASTO

MEDIK8 MEDISPA KASVOHOIDOT

MEDIK8 on lanseerannut uudet MEDISPA kasvohoidot ja hoitojen protokollat ovat muuttuneet uusien hoitotuotteiden myötä. Aikaa varatessasi sinun ei tarvitse tarkasti tietää minkä hoidon haluat, koska valitsemme sinun ihollesi aina parhaan vaihtoehdon.
Kaikki MEDISPA kasvohoidot tehdään ihotyypin mukaan.

MEDIK8 MEDISPA KASVOHOITOON SISÄLTYY:

Konsultaatio, ihon valmistelu ja kuorinta, höyrytys ja entsymaattinen kuorinta, rentouttava n. 15 min. hieronta kasvojen sekä decolteen alueelle, 15 min tehonaamio, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet. Hoidon jälkeen asiakas saa mukaan hoidon

mukaisen 0,8 ml Crystal Retinal 3 tai 0,8 ml Retinol 3TR Intense vitamiinin kerta-annoksen käytettäväksi illalla kotona täydentämään kasvohoitoa.

 

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme kasvohoidon 6 hoidon sarjaa, joka toteutetaan tasaisesti 4-6 viikon aikana.

 

Huomioi, että mekaaninen puhdistus ja/tai ultra-äänipuhdistus sisältyy ainoastaan Tasapainottavaan (Calming Facial) sekä Syväpuhdistavaan (Pore Refining Facial) kasvohoitoon. Mikäli toivot mekaanista ja/tai ultraäänipuhdistusta, varaa siihen aika varausjärjestelmämme kautta. 

MEDIK8 IHOA RAUHOITTAVA KASVOHOITO

CALMING FACIAL 60 MIN 98 EUR 

Hellävarainen rauhoittava kasvohoito rauhoittaa välittömästi tulehtunutta, kuumottavaa, punoittavaa, herkkää ja ärtynyttä ihoa hyödyntäen älykkäitä ihoa palauttavia hoitoratkaisuja.

MEDIK8 IHOA SYVÄKOSTEUTTAVA KASVOHOITO

DEEP HYDRATION 60 MIN 98 EUR

Kokonaisvaltaisesti ihoa ravitseva ja pehmittävä kasvohoito palauttaa elinvoiman samealle ja/tai hilseilevälle iholle sekä iholle jonka suojamekanismi on heikentynyt. Hellävarainen kuorinta tukee kokonaisvaltaista ja pitkäkestoista syväkosteuttavaa vaikutusta.

MEDIK8 IHOA SYVÄPUHDISTAVA KASVOHOITO

CLARITY FACIAL 60 MIN 98 EUR

Syväpuhdistava kasvohoito on kohdistettu rasvaiselle, ongelmaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Tasapainottavat tuotteet rauhoittavat, tasapainottavat ja palauttavat puhtauden iholle. Hoito sisältää mm. mekaanisen ja/tai ultraäänipuhdistuksen.

MEDIK8 IHOA TASAPAINOTTAVA KASVOHOITO

PORE REFINING 60 MIN 98 EUR

Kohdistetut aktiiviaineet ja hellävarainen kuorinta vähentävät tukkeumia ja edesauttavat saavuttamaan  tasaisemman ihon ilman näkyviä, laajentuneita huokosia. Hoito sisältää mm. mekaanisen ja/tai ultraäänipuhdistuksen.

MEDIK8 IHOA KIRKASTAVA KASVOHOITO

GLOWING FACIAL 60 MIN 105 EUR

Ylellinen, heleyttävä hoito kirkastaa jopa kaikkein vaaleimmankin ihon. Tuloksellinen kasvohoito vaalentaa olemassa olevaa pigmentaatiota ja kirkastaa epätasaista ihonsävyä.

MEDIK8 PLATINUM - IHOA NUORENTAVA KASVOHOITO

PLATINUM FACIAL 75 MIN 120 EUR

Ylellinen, rentouttava ja nuorentava kasvohoito, jonka platinalla tehostettu Age Defying Platinum Mask kohottaa, uudistaa ja kiinteyttää ihoa tehden ihosta nuorekkaan ja hyvinvoivan.

LISÄPALVELUT 

MEKAANINEN- JA ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Mekaaninen ihonpuhdistus sopii erityisesti epäpuhtaalle ja kiiltelevälle iholle. Iholta poistetaan komedoraudalla mustapäät, miliumit ja muut epäpuhtaudet. 

Ultraäänihoito on nykyaikainen, kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta ja syvälle ulottuva ihonpuhdistus jälkiä jättämättä ja kivutta. Ultraääni-ihonpuhdistus on ihon tehokas syväpuhdistus ja ihoa hellivä kuorinta. 

 

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS

15 MIN 15 EUR

 

ULTRAÄÄNI IHONPUHDISTUS 

15 MIN 15 EUR

MEKAANINEN JA ULTRAÄÄNI IHONPUHDISTUS

20-30 MIN 25 EUR

KESTOVÄRIT KULMIIN JA RIPSIIN

Ripsien ja kulmien värjäyksellä sekä kulmien muotoilulla saat piristystä ilmeeseen, intensiivisyyttä katseeseen sekä helpotusta arkeen. Kulmien värjäys sisältää aina myös kulmien muotoilun.  

 

Kestoväri kulmiin tai ripsiin 19 EUR

Kestoväri kulmiin ja ripsiin 25 EUR

Kestoväri kulmiin tai ripsiin kasvohoidon yhteydessä 15 EUR

Kestoväri kulmiin ja ripsiin kasvohoidon yhteydessä 19 EUR

Kulmien muotoilu 15 EUR

Kulmien muotoilu kasvohoidon yhteydessä 10 EUR

HIERONNAT

Kasvojen ja pään hieronnassa keho rentoutuu kokonaisvaltaisesti ja erilaiset jännitykset kehosta ja mielestä vapautuvat. Hoidon aikana keho voi löytää takaisin rentoutumisen tilaan, mikä on saattanut kadota mm. stressin seurauksena. Näin ollen kasvohieronta sopii hyvin stressin hoitamiseksi ja kehon jännitystilojen helpottamiseksi.

HIERONTA KASVOT JA DECOLTEE

30  MIN 35 EUR 

Lihaksia rentouttava ja verenkiertoa vilkastava hieronta. Hoitoon sisältyy kevyt alkupuhdistus, rentouttava hieronta kasvoille ja dekoltee-alueelle sekä hoitovoide.

LYMFAHIERONTA KASVOT JA DECOLTEE

45 MIN 59 EUR

Hoitoon sisältyy kevyt alkupuhdistus, rentouttava lymfahieronta kasvoille sekä dekoltee-alueelle sekä hoitovoide.  

 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA  

30 MIN 47 EUR / 60 MIN 67 EUR

Intialainen päähieronta sisältää perinteisesti pää- sekä niska-hartiaseudun hieronnan. * Uusi hoito, saatavilla keväällä 2020 

 

 

HYVÄ TIETÄÄ

 

MIKSI MEDIK8 ON ERILAINEN?

Kaikki ansaitsevat kauniin ihon ja se on Medik8:n perimmäinen tehtävä. Sinun tarvitsee vain noudattaa puhdasta CSA-filosofiaa ihosi hoidossa: C-vitamiinia sekä aurinkovoidetta (Sunscreen) päivällä, A-vitamiinia yöllä. Tee tämä 30-vuotiaana ja uskomme, että voit näyttää 40-vuotiaalta, kun olet 50-vuotias. Koskaan ei ole liian myöhäistä päivittää ihonhoitorutiiniasi.

C = C-vitamiini, S = Sunscreen, A = A-vitamiini 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUIVA IHO 

Ihon kronologinen ikääntyminen on luonnollinen prosessi, joka etenee kaiken aikaa ja johon vaikuttaa useimmiten perintötekijät enemmän kuin ulkoiset tekijät ja elämäntavat. Talirauhasten toiminta hidastuu kun iho ikääntyy ja luonnollinen kosteustasapaino heikkenee, kun kosteustasapainoa suojaavien lipidien pääsy sarveiskerrokseen estyy. Ihon ikääntyessää sen kosteuden-sitomiskyky, hapenottokyky ja pintaverenkierto laskevat myös luontaisesti, joten ihon uusiutumiskyky heikkenee. 

Kuiva iho tarkoittaa öljytöntä ihoa, kun taas kuivuneen ihon sarveiskerroksesta puuttuu kosteutta. Kuivan ja kuivuneen ihon yleisempänä seurauksena ihon herkkyys lisääntyy. 

Ratkaisu kuivan ihon ongelmiin

Ratkaisu kuivan ihon ongelmiin Medik8:lla on tehty laaja tutkimus

eri aineosista hyödyntäen viimeisintä teknologiaa ja tämän avulla pystytään tarjoamaan patentoidut tuotteet kuivan ihon hoitoon, joilla ennaltaehkäistään tehokkaasti kosteuden vähenemistä sekä palautetaan kuivaille iholle pehmeys ja kosteus.

 

Kysy lisää MEDIK8 BOOSTEREISTA. 

SILMÄYMPÄRYSIHO  

Silmänympärysiho on 3-5 kertaa ohuempaa (0,35 mm) kuin kasvojen muu iho, jonka vuoksi se on myös herkempi aurioitumaan. Väsymys, auringon aiheuttamat vauriot ja ikääntyminen heikentävät kollageeni - ja elastiinirakenteita aiheuttaen veltostumista ihossa. Tuotteet, jotka vahvistavat verisuonten seinämiä ja vaalentavat punoittavaa ihoa, vaalentavat myös tummia silmänympäryksiä. 

Ratkaisu tummiin silmänalusiin

Medik8:lla on tehty laaja tutkimus eri aineosista ja teknologioista, joiden avulla pystytään tarjoamaan patentoidut tuotteet tummille silmänaluksille. Medik8 suosittelee käyttämään enintään riisinjyvän kokoisen määrän Dark Circles Tinted Printer voidetta per silmänympärys. Mainittu tuote kiihdyttää pintaverenkiertoa ehkäisten silmäpusseja ja tummuutta silmänympärysaiholla. 

 

Kysy lisää MEDIK8 SILMÄYMPÄRYSIHON TUOTTEISTA. 

EPÄPUHTAUDET 

 

Akne on termi, jota käytetään ihosta, jossa esintyy papuloita, pustuloita, miliumeja, komedoita ja kystiä. Lisäksi akneiholla esintyy punoitusta, hilseilyä, avoimia ja laajentuneita ihohuokosia ja joissakin tapauksissa arpia. Se on yksi yleisimmistä iho-ongelmista, jota esintyy pääasiassa kasvojen alueella, mutta sitä voi olla myös selässä, decolteella, olkapäällä ja niskassa. On arvioitu, että n. 90% ihmisistä kärsii aknesta jossain vaiheessa elämässään. 

Aknea ei voi täysin parantaa, mutta sitä voidaan hallita hoitamalla ihoa sopivilla kosmeettisilla tuotteilla, laser- tai valohoidoilla sekä reseptilääkkeillä. Myös nykyisten elämäntapojen aiheuttama stressi on lisännyt aknen esiintyvyyttä naisilla kun adrenaliini yhdistyy hormoneiden kanssa. Kuukausittaiset hormonimuutokset ja vaihdevuodet haastavat myöskin ihoa. 

Mikä aiheuttaa aknea?

Aknen muodostumiseen vaikuttaa kolme asiaa, jotka ovat useimmiten perinnöllisiä: öljyn liikatuotanto, kuolleiden ihosolujen epäsäännöllinen irtoaminen ja bakteereiden kertyminen iholle. Bakteerien aiheuttama vahamainen aine tukkii ihohuokoset ja ihon pinnalle muodostuvat mikromadot.

Ratkaisu epäpuhtauksiin

Medik8:lla on tehty laaja tutkimus eri aineosista ja teknologioista. Niiden avulla pystytään tarjoamaan patentoidut tuotteet epäpuhtaalle ja akneiholle, jotka vähentävät tulehdusten aiheuttamaa arpeutumista vaurioittamatta ihon suojakerroksia.

 

Kysy lisää MEDIK8 EPÄPUHTAAN IHON TUOTTEISTA

 

 

PIGMENTAATIO

 

Pigmentit ovat värillisiä solujen ainesosia (melaniini), joita voi tietyissä olosuhteissa kerääntyä soluihin liiallisia määriä. Ihon pigmenttiongelmia esiintyy, koska elimistö tuottaa joko liian paljon tai liian vähän melaniinia tai se jakautuu epätasaisesti iholle.

 

Alueilla, jossa melaniini on jakautunut epätasaisesti, iholla esiintyy hyperpigmentaatiota, joka tarkoittaa tummentuneita läikkiä, pisamia ja muita ihonvärin epätasaisuuksia. Häiriintynyt melaniinin tuotanto johtuu ennen kaikkea jatkuvasta ihon  suojaamatta jättämisestä auringolta tai hormoneista. Tätä esiintyy erityisesti raskauden aikana ja ehkäisypillereiden vaikutuksesta.

Mitkä tekijät vaikuttavat ihon pigmenttiin:

* UV-valo
* Ihosairaudet, kuten akne
* Tulehdukset, esimerkiksi laserhoidot
* Hormonaaliset muutokset, kuten melasma
* Satunnaiset ihovammat

Ratkaisu pigmentaatioon

Medik8:lla on tehty laaja tutkimus eri aineosista ja teknologioista, joiden avulla pystytään vaikuttamaan samanaikaisesti kaikkiin 7 eri biologiseen melaniinia synnyttävään reaktioon. Patentoitu White Balance Brightening Serum vaalentaa pigmentaatiota, kuten tummia läikkiä, täpliä, pisamia, aurinkovaurioita, epätasaista ihon sävyä ja melasmaa.

 

Kysy lisää MEDIK8 WHITE BALANCE TUOTTEISTA. 

PUNOITUS

 

Herkkä iho on perinnöllinen, mutta herkistynyt iho on hankittu. Näiden kahden tapa reagoida on samankaltainen. Ihon suojakerroksen vahvistaminen on avain, kun halutaan tasapainottaa herkistynyttä ihoa. Ensimmäinen merkki herkistyneestä ihosta on ohentunut orvaskesi. Ihon pinta on ohentunut, läpikuultavan näköinen, siinä on usein kuivuutta ja karkeutta poskien ja otsan alueella. Ihon pinta tuntuu epätasaiselta.

Mikä aiheuttaa punoituksen?

Kaksi prosessia, jotka herkistävät ihoa, ovat immunogeeninen- ja neurogeeninen tulehdus. Ihon punoitus ja ärsytys ovat usein näkyviä, mutta aina ne eivät välttämättä näy ulospäin. Tässä tapauksessa asiakkaan usein valittavat kirvelystä, pistelystä, kutinasta ja herkistymisestä, joiden esiintymistä voidaan ehkäistä.

Immunogeeninen tulehdus reagoi ihoa ärsyttäviin asioihin kuten siitepölyyn, bakteereihin tai keinotekoisiin hajusteisiin, jotka voivat aiheuttaa kipua, punoitusta ja turvotusta iholle. Neurogeeninen tulehdus on hermostoperäistä. Kemikaalit ja epäpuhdas ympäristö aktivoivat ihon reseptoreita, jotka saavat tulehdusreaktion aikaan. Jompikumpi tai toinen tulehdustekijä saattaa aiheuttaa hydrolipidikalvon vaurioitumisen ja aiheuttaa tulehdustilan iholla.

Ratkaisu punoitukseen 

Medik8:lla on tehty laaja tutkimus eri aineosista ja teknologioista, joiden avulla pystytään tarjoamaan patentoidut tuotteet, jotka rauhoittavat ja viilentävät punoittavaa, ärtynyttä ihoa ja vähentävät kuumottavaa tunnetta iholla. 

 

Kysy lisää MEDIK8 CALMWISE CORRECT TUOTTEISTA.

MEKAANINEN PUHDISTUS 

Mekaaninen ihonpuhdistus on tehokas komedoraudalla suoritettava ihoa syväpuhdistava kasvohoito. Hoito puhdistaa tehokkaasti mustapäät ja epäpuhtaudet iholta. Mekaaninen ihonpuhdistus sopii erityisesti akneihon tukkeumien sekä suljettujen komedojen puhdistukseen. Se sopii hyvin myös ihon paikallisten epäpuhtauksien poistamiseen ja nuorelle epäpuhtaalle iholle. Hoitoon kuuluu huolellinen höyrytys, joka pehmittää ja avaa ihohuokoset sekä valmistelee ihoa mekaaniseen puhdistukseen. Hoidossa voidaan tarvittaessa poistaa myös miliumeja. Hoidon jälkeen iho on puhdistunut ja raikas.

ULTRAÄÄNI PUHDISTUS 

Ultraäänellä pystytään vaikuttamaan ihoon eri tavoilla. Sitä voidaan käyttää puhdistamaan ihoa syvältä saaden epäpuhtaudet, lian ja talin poistumaan huokosista. Ultraäänikasvohoito on kivuton tapa saada kasvojen iho puhdistettua. Ei mekaanista ärsytystä  eikä ikävää nipistelyä. Puhdistuksessa käytetään ultraäänen fyysistä ominaisuutta, jossa ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan. 

Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta. ltraäänikasvohoitoa voidaan käyttää pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon.

 

  • Facebook
  • Instagram