top of page
frvZn1to.jpeg

MEDIK8 KASVOHOIDOT

Kaunis iho läpi koko elämän - Medik8

 

Medik 8 tavoite on tehdä anti-ageing ihonhoito ymmärrettäväksi ja yksinkertaiseksi. Medik8 tietää, että läpi elämän kestävän terveen ja kauniin ihon salaisuus on kolme tärkeää tekijää: C-vitamiini ja aurinkosuoja päivällä sekä A-vitamiinia illalla. Tämän selkeän metodin on kliinisesti todistettu tuottavan tuloksia, jotka voit itse nähdä ja tuntea. Siksi olemme omistautuneita kehittämään tätä yksinkertaista filosofiaa – työstämme jatkuvasti kehittyneempiä CSA valmisteita. Avainasemassa toimintamme kehittämisessä on tarkoitus auttaa sinua huolehtimaan ihostasi yksinkertaisilla ammattilaisten neuvoilla.

Miksi tarvitsen Medik8-ammattilaisen tekemän kasvohoidon?

Kun käyt säännöllisesti hammaslääkärissä tarkastuksissa pitääksesi hampaasi puhtaana, miksi et kävisi myös hoitamassa kasvojasi ihon ammattilaisen suorittamassa kasvohoidossa tai kemiallisessa ihon kuorinnassa? Medik8, kosmeseuttinen ihonhoitobrändi uskoo, että saat parhaat ikääntymisen merkkejä vähentävät ja torjuvat vaikutukset käymällä säännöllisesti ammattilaisten ihonhoitokäsittelyissä, ja jatkamalla kotona ihosi hoitoa sinulle räätälöidyllä hoitorutiinilla. Jos koet ettei kotihoitosi ole riittävää, tai valmistaudut erikoistilaisuuteen tai tapahtumaan, on ammattimainen ihonhoitokäsittely hyvä tapa parantaa ihon ulkonäköä ja kuntoa. 

Millaisia kasvohoitoja Medik8 tarjoaa?

 • Tarjolla on pääasiassa kahta erilaista käsittelyä: kemiallisia kuorintoja sekä ammattimaisia kasvohoitoja. Kemialliset kuorinnat parantavat ihon tekstuuria ja ulkonäköä hyvin suunniteltujen ja voimakkaiden happojen avulla. Ihon uloimmat kerrokset kuoritaan pois hellävaraisesti, jolloin niiden alta paljastuu kirkasta ja nuorekasta ihoa. Medik8 tarjoaa laajan valikoiman eri vahvuisia kemiallisia kuorintoja, jotka keskittyvät parantamaan erilaisia iho-ongelmia, kuten epäpuhtauksia tai pigmentaatiota. 

 • Ammattilaisten käsittelyt ovat hemmottelevia salonkihoitoja, joihin kuuluu yleensä kuorinta, kasvohoito, hieronta sekä kosteutus. Ammattimaisten tuotteiden käyttö hoidoissa auttaa parantamaan ihon tekstuuria, tehden ihosta kimmoisan ja hehkuvan. Suosittelemme juuri sinulle sopivaa ihonhoitorutiinia, jolla ylläpidät kasvohoitosi vaikutuksia.

Model 1 Deep Hydration V3 - Lifestyle - For Web.jpg

Hoidon suunnittelee kanssasi ihosi kunnon ja toiveidesi mukaan ihonhoidon ammattilaisemme. Hoito aloitetaan aina ihoanalyysilla ja alkukartoituksella. Medik8-kasvohoidoissa yhdistyvät ammattituotteiden tulokset sekä klassisen kasvohoidon hemmottelu. Laajasta ja monipuolisesta valikoimasta räätälöidään jokaiselle asiakkaalle yksilöllinen kasvohoito. Näin saadaan parannettua ihon kuntoa, tehtyä ihosta kuulas ja hehkuva.

 

Medik8 kasvohoidot auttavat seuraaviin iho-ongelmiin

 • Iän tuomat muutokset

 • Pigmenttimuutokset

 • Epäpuhtaudet

 • Kuiva iho

 • Herkistynyt iho

 • Samea ja eloton iho

Medik8 kasvohoidot sisältävät

 • Ihoanalyysi

 • Alkupuhdistus

 • Ensymaattinen kuorinta

 • Tarvittaessa mekaaninen puhdistus

 • Tarvittaess ultraäänipuhdistus

 • Hieronta

 • Tehonaamio ja päähieronta

 • Hoitovoiteet ja -seerumit

 • Kotihoito-ohjeet

DEEP HYDRATION FACIAL

Ihoa syväkosteuttava kasvohoito

__________________

Monitasoinen kosteushoito tarjoaa välitöntä pehmeyttä kuivalle iholle. Ravintoainepitoinen naamio ravitsee ihoa ja kosteustekijät täyteläistävät kosteusköyhyydestä johtuvia juonteita ja palauttaa iholle mielyttävän tunteen. Iho tuntuu pehmeältä kosteutetulta ja näyttää terveeltä.

CLARITY FACIAL

Epäpuhtauksiin

__________________

Puhdistava kasvohoito sisältää passionkukkaa ja karpalouutetta, jotka toimivat harmoniassa syväpuhdistavien aineosien kanssa tehden ihosta silminnähden puhtaamman ja rauhoittuneen. Epäpuhtaudet poistuvat ja ihon kosteustasot paranevat. Tuloksena tasapainoinen, puhdas ja näkyvästi terveempi iho.  

PORE REFINING FACIAL

Ihoa tasapainottava kasvohoito

__________________

Aktiivihiili ja moringauute avaavat hellävaraisesti tukkeutuneita huokosia poistaen tukkeumia, vahvistamaan huokosten seinämiä ja stimuloi verenkiertoa. Ihon luonnollinen elastisuus palautuu ja iho on tasainen.

PLATINUM FACIAL

Ihoa kiinteyttävä & nuorentava kasvohoito

__________________

Todellinen hoitoinnovaatio, jonka nuorentavat tulokset näkyvät välittömästi. Platinajauheeseen ja haritaki superhedelmään yhdistetyt polysakkarit tekevät ihosta silminnähden täyteläisemmän ja napakamman, ihosta tulee nuorekkaampi ja hehkuvampi. Hoito stimuloi kollageenituotantoa, tasoittaa ihon rakennetta, nuorentaa ja kiinteyttää. Kasvohoito sopii täydellisesti ikääntyvälle iholle; iholle, jossa aurinko-vaurioita, juonteita, ryppyja ja asiakkaille, jotka haluavat välittömiä tuloksia. Todellinen WOW-hoito!

CALMING FACIAL

Ihoa rauhoittava kasvohoito

__________________

Ammattimainen, herkistynyttä ja ärtynyttä ihoa rauhoittava hoito. Sinkillä ja hyaluronihapolla tehostettu  Bio-Cellulosa naamio palauttaa iholle mielyttävän tunteen, laskee tulehdusta sekä vahvistaa ihon luonnollista suojaa. Hoidon jälkeen iho näkyvästi rauhallisemman, tasaisemman ja hehkuvamman näköinen.