top of page
Kauneussalonki Sea You käsihoidot
KÄSIHOIDOT

Käsistä huolehtiminen on tärkeää monestakin syystä, ja sormenkynsistä huolehtiminen on osa kokonaisvaltaista käsihygieniaa. Tässä on joitakin syitä, miksi käsistä huolehtiminen on merkityksellistä:

Hygienia ja terveys

Kädet ovat alttiina päivittäin monille bakteereille, viruksille ja likaisuudelle. Käsien asianmukainen pesu ja hygienia ovat keskeisiä toimenpiteitä infektioiden ehkäisyssä ja tartuntatautien leviämisen estämisessä.

Ihonhoito

Käsien iho on ohutta ja altis kuivumiselle, halkeilulle ja ärsytykselle. Säännölliset käsihoidot, kuten kosteuttavat voiteet ja öljyhieronta, auttavat pitämään ihon pehmeänä ja terveenä.

Sormenkynnet

Kynnet ovat osa käsiä ja niiden kunto vaikuttaa kokonaisuuteen. Säännöllinen kynsien leikkaaminen ja muotoilu auttavat estämään kynsien lohkeilua ja vaurioita.

Esteettisyys

Huolitellut kädet ja kynnet ovat tärkeä osa yleisilmettä. Ne antavat positiivisen ja huolitellun vaikutelman toisille ja voivat vaikuttaa myönteisesti itsetuntoon ja itseluottamukseen.

Ammatillinen kuva

Joissain ammateissa, kuten asiakaspalvelu- ja terveydenhuoltoalalla, kädet ovat näkyvässä roolissa. Hyvin hoidetut kädet ja kynnet viestivät ammattimaisuutta ja huolenpitoa asiakkaille ja potilaille.

Rentoutuminen ja hyvinvointi

Käsihoidot voivat olla erittäin rentouttavia ja miellyttäviä. Hieronnat ja käsihoitojen tarjoamat rentoutumishetket auttavat lievittämään stressiä ja edistämään hyvinvointia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että käsistä huolehtiminen on tärkeää sekä terveydellisistä että esteettisistä syistä. Säännölliset käsihoidot auttavat pitämään ihon ja kynnet terveinä, samalla kun ne tarjoavat rentouttavan ja miellyttävän kokemuksen. Kauniit ja huolletut kädet ja kynnet ovat myös osa positiivista ja ammattimaista vaikutelmaa, mikä voi vaikuttaa ihmisten mielikuvaan sinusta.

Pikamanikyyri 43 €

Hoitoon sisältyy knsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus/muotoilu, lakkaus, käsivoide.

Miesten manikyyri 35 €

Hoitoon sisältyy knsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus/muotoilu, käsivoide.

Perusmanikyyri 59 €

Hoitoon sisältyy käsikylpy, kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ja muotoilu, lyhyt hieronta, lakkaus, käsivoide.

Parafiinikäsihoito 79 €

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiinihoito. Hoito sisältää kuorinnan, naamion, parafiinihoidon sekä hieronnan. Hoito ei sisällä manikyyria eikä lakkausta.

Lapsen 4-10 v käsihoito 42 €

Hoitoon sisältyy käsikylpy, kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ja muotoilu, lyhyt hieronta, lakkaus, käsivoide.

“Empower Your Skin,
Empower Your Confidence."

 
 
Kauneussalonki Sea You
bottom of page