top of page
Kauneussalonki Sea You hieronta
HIERONNAT (tulossa)

Kauneussalongissamme tarjoamme monipuolisen valikoiman hierontoja, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja nauttimaan täydellisestä hemmottelusta.

Klassinen hieronta

Rentouttaa jännittynyttä lihaksistoa, vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa eli imunesteen (lymfan) kulkua poistaen kuona­-aineita. Hieronta rauhoittaa keskushermostoa ja vaikuttaa siten positiivisesti stressitilan minimoimiseen. Klassista hierontaa käytetään usein mikreenin jälkihoitona, jännityspääsärkyyn ja huimaukseen, käsien- ja sormien puutumiseen sekä tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin. Hierontaa ei kannata mieltää ainoastaan akuutin kireystilan pikahoitona vaan hieronnalla on erittäin tärkeä rooli ennaltaehkäisevänä hoitona kireystilojen syntymisessä. Klassisessa hieronnassa käytetään viittä perusotetta, joita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on turvallinen hoitomuoto, jota käytettiin jo tuhansia vuosia sitten osana itämaista lääketiedettä. Kuumakivihieronta tehdään koko vartalon alueelle ja siinä käytetään basalttikiviä, jotka ovat tulivuorenpurkauksessa syntyneitä laavakiviä. 

Basalttikivillä on erittäin korkea rauta- ja kvartsi-mineraalipitoisuus, jolloin ne sitovat ja luovuttavat tehokkaasti lämpöä. Kivet lämpenevät myös tasaisesti, jolloin niiden käyttö on turvallista. Kiven pinta on sileä ja se tuntuu iholla miellyttävältä ja kivuttomalta. Vaikka hoitomuoto on erittäin rentouttava niin sen vaikutukset kehossamme ovat klassista hierontaa tehokkaammat. 

Kuumakivien lämpö auttaa lihaksia rentoutumaan syvemmällä tasolla ja lievittämään jännitystä. Tämä hoito tarjoaa erityisen miellyttävän ja rentouttavan kokemuksen.

Klassinen hieronta 

Perusteellinen jalkojenhoito lakkauksella tai ilman. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, perusteellinen kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta, hieronta, hoitovoide. Hieronnalle jäävä aika riippuu jalkojen kunnosta.

Kuumakivihieronta  

Vaativampi jalkahoito asiakkaille, joilla on useampia jalkaongelmia. Hoito lakkauksella tai ilman. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, perusteellinen kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta, hieronta, hoitovoide. Hieronnalle jäävä aika riippuu jalkojen kunnosta. 

"Healthy Skin:
Your Daily Dose of Beauty."

 

 
Kauneussalonki Sea You
bottom of page