Dermapen 4 z.jpg

DERMAPEN 4 MIKRONEULAUS

Dermapen 4 on markkinoiden uusin, tehokkain ja vähiten ihoa vaurioittava mikroneulausmenetelmä, jolla käynnistetään ihon oma biologinen korjausprosessi ja hoidossa hoidetaan ihon erilaisia häiriötiloja, ikämuutoksia sekä aknearpisuutta. Dermapen 4 -laite reiittää ihon kohtisuoraan 16-neulaisella neulapäällä ja tuottaa jopa 1920 neulareikää sekunnissa. Neulaushoito on entistä kivuttomampaa ja nopeampaa. Samalla kun neulaus luo ihoon ohuita kanavia, se stimuloi ihon kiinteydestä vastaavan kollageenin tuotantoa.

Neulauksen tuottamat kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80 % enemmän vitamiineja, peptidejä ja muita kosmetiikan sisältämiä ravinteita. Kanavat mahdollistavat aineiden kulkeutumisen syvälle ihon dermikseen ja sen fibroblasteihin aina kantasolukerroksen soluihin asti. Imeytyessään aktiiviaineet tehostavat ihon toimintaa ja nopeuttavat sen uudistumista. Hoidon aikana ihoon voidaan imeyttää patentoituja mesoglide antioksidantteja, sinkkiä, ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa tai maksaläiskiä vaalentavaa mesoterapia-ainetta.

Kenelle Dermapen 4 -mikroneulaushoito soveltuu ja mihin sitä käytetään?

 • Elvyttää ja kiinteyttää ihoa, lisää kollageenin muodostusta ja tehoaa ikämuutoksiin

 • Kohtisuora mikroneulaus tasapainottaa ihon talineritystä ja auttaa tehokkaasti epäpuhtaan ihon hoidossa

 • Supistaa laajentuneita ihohuokosia ja tasoittaa ihoa

 • Mikroneulauksen aiheuttama immunologinen buusti ihossa saa aikaan usein aknen ja häiriönäppyjen rauhoittumisen

 • Parantaa ihon pintaverenkiertoa, heleyttää ihoa ja vähentää kirjavuutta ihossa

 • Ainoa lääketieteellisesti hyväksytty mikroneulausmenetelmä couperosa-ihon hoitoon 

 • Menetelmällä pystytään häivyttämään pikkuryppyisyyttä herkillä alueilla, kuten ylähuulen päällä sekä silmänympärysiholla

 • Saadaan aikaan laajamittainen biologinen korjausprosessi ihossa, joka korjaa tehokkaasti aknearpisuutta sekä arpia

 • Hoidolla voidaan madaltaa raskausarpia

 • Kiihdyttää hiustenkasvua sekä tehoaa ennenaikaiseen kaljuuntumiseen

Toimenpiteeseen valmistautuminen

Dermapen- hoitoon tullessa hoitoalueella ei saa olla aktiivista huuliherpesrakkulaa. Hoito voidaan tehdä vasta kun iho on parantunut.

Jos olet taipuvainen saamaan huuliherpesrakkulan herkästi, kannattaa ennaltaehkäisevästi aloittaa reseptivapaa herpes-estolääkitys tablettimuotoisena edellisenä päivänä.

Toimenpiteen jälkeen salongissa

Dermapen mikroneulauksen jälkeen iholle levitetään rauhoittava naamio sekä ihoa rauhoittava jälkihoitomeikkivoide ja voit jatkaa päivääsi. Plastiikkakirurginen sairaanhoitaja neuvoo jälkihoidossa ja halutessasi voit ostaa laadukkaat medikaaliset Medik8 ihonhoitotuotteet kotiin.

DERMAPEN 4 HOITO SISÄLTÄÄ

- Ihon syväpuhdistus,
- Desinfiointi

- Vitamiiniseos hoidon tavoitteen mukaisesti

- Mikroneulaus halutuilta alueilta
- Ihoa rauhoittava viilentävä naamio

- Päähieronta, loppuvoide
- Haluttaessa kevyt meikkipohja

dermapen4-1.jpg
dermapen1.jpg

Ihon hoito kotona 3-5 päivän aikana 

 • Vältä ihon koskettelua neljän tunnin ajan

 • Pese kasvosi hellävaraisesti kuuden tunnin kuluttua

 • Älä ota aurinkoa käsitellylle alueelle pariin viikkoon

 • Käytä fysikaalista aurinkosuojavoidetta 

 • Meikata saat seuraavasta aamusta normaalisti

 • Hoitopäivänä ei saunaa, uimista, hikoilua 

 • Älä käytä hedelmähappoja tai muita kuorintoja

 • Laadukkaat ihonhoitotuotteet ohjeen mukaan

 • Ei kortisonivoidetta tai Bepantheniä hoidetulla alueella

Dermapen mikroneulauksen jälkeen

Hoidon jälkeen et tarvitse sairaslomaa tai pitkää toipumisaikaa. Yleensä hoitopäivänä iho on punaisimmillaan, mutta jo seuraavana päivänä voit meikata normaalisti. Ihon hoitaminen kotona on erittäin tärkeää, jotta iho saa tarvitsemansa raaka-aineet tukemaan hoidon tuloksia. Mikäli käyt vain hoidossa etkä hoida ihoa asianmukaisesti kotona, ei hoidon lopputulokset välttämättä ole parhaimmat mahdolliset. Suosittelemme erityisesti A- ja C-vitamiinia, sillä ne ovat erinomaiset tukipilarit iholle boostaamaan ihon kollageenin tuottoa ja uudistumista. Ammattilaisemme katsovat aina sinulle sopivat tuotteet kotiin sekä suosittelevat täydennystä kotihoito tuotteisiisi.

Tehostettua ihon kosteutusta kannattaa suosia ainakin ensimmäinen viikko. Tämä parantaa myös Dermapen hoidon tulosta. Kokemuksen mukaan iho on parhaimmillaan ja heleimmillään noin kahden viikon kuluttua hoidosta. 

KASVOT JA KAULA

__________________

50 min 198 EUR

3 x sarjahoito 4 vko välein 561 EUR

Mikroneulaus on tehokas veitsetön hoito, joka stimuloi kollageenin ja elastiinin kasvua ja uudistaa ihoa. Hoito lisää ihon omaa luontaista kollageenituotantoa ja nopeuttaa ihon uusiutumista. Hoitoon sisältyy ihon syväpuhdistus, desinfiointi, hoidon tavoitteen mukainen vitamiiniseos, mikroneulaus, tehonaamio, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet.

DERMAPEN ÜBER PEELING

__________________

35 EUR

Über pro peel on suunniteltu yksinomaan yhdistettäväksi Dermapen mikroneulauksen kanssa. Tuote sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiiviaineita ja happoja, mitkä pidentävät solujen elinikää, vähentävät ikääntymisen merkkejä, aknea sekä pigmenttimuutoksia. Uber Pro Peel hyödyt: Uudistaa ihon ulointa kerrosta, tasoittaa ihoa, pehmittää ihoa, tasoittaa ryppyjä ja juonteita, kirkastaa ihon sävyä, vaalentaa pigmentaatiota.

uber-pro-peel-1.jpg

KASVOT, KAULA JA DEKOLTEE

__________________

50 min 215 EUR

3 x sarjahoito 4 vko välein 612 EUR