top of page

Kestovärit kulmiin ja ripsiin
Tarjoamme laadukkaita ripsien ja kulmien muotoilu- ja kestoväripalveluita. Sekä kulmien että ripsien kestovärjäys ovat erinomaisia tapoja saada kulmakarvat ja ripset näyttämään kauniilta ja selkeästi erottuvilta. Näiden palveluiden avulla kasvoille saadaan luotua tuuheampi ja kauniimpi ilme.

Kulmien kestovärjäys auttaa korostamaan kulmakarvojen muotoa ja väriä. Tämä voi tuoda esiin silmien ympärillä olevaa aluetta ja antaa kasvoille selkeämmän ilmeen. Värjäys auttaa myös täydentämään mahdollisia harvoja tai vaaleita kohtia kulmakarvoissa, jolloin ne näyttävät täyteläisemmiltä ja huolitelluilta.

Ripsien kestovärjäys taas antaa ripsille näyttävän tumman sävyn, jolloin ne erottuvat selkeämmin ja vaikuttavat pidemmiltä ja tuuheammilta. Värjäys tekee ripsistä myös luonnollisen kauniit, mikä on erityisen kätevää, jos haluaa näyttää pirteältä ja valmiilta jo aamuisin ilman meikkaamista.

Kulmien ja ripsien muotoilu puolestaan auttaa tuomaan esiin kasvojen parhaita piirteitä. Ammattilaisen muotoilemat kulmakarvat sopivat kasvojen muotoon ja antavat kehyksen silmille, mikä korostaa silmien kauneutta ja tekee katseesta ilmeikkäämmän. Muotoilu ja kestovärjäys ovat myös erinomaisia tapoja säästää aikaa meikkausrutiineissa, kun kasvoilla on jo valmiiksi huoliteltu ja kaunis ilme.


Kulmien muotoilu (15 min) 17 €

Kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä

Kulmien värjäys (15 min) 24 €

Kulmien värjäys ja muotoilu (30 min) 28 €

Ripsien värjäys (15 min) 24 €

Kulmien ja ripsien värjäys ja muotoilu (30 min) 38 €

Kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä sekä kulmien ja ripsien kestovärjäys

Kulmien ja ripsien värjäys ja muotoilu kasvohoidon yhteydessä (30 min) 33 €Comments


bottom of page