P A L V E L U T  

 

KASVOHOIDOT 

Kauneussalongin Sea You hoitomenussa on tarjolla laaja valikoima kasvojen erikoishoitoja. Kasvohoidot tehdään laadukkaiden ammattisarjojen tuotteilla ja hoito räätälöidään aina yksilöllisesti, toiveidesi ja ihosi tarpeen mukaan. Ihonhoidossa käytämme tehokkaita ammattisarjoja Medik8 ja Elemis. Jos haluat kasvohoidolta näkyviä tuloksia luonnollisesti, pidät hieronnasta, hemmottelusta sekä aromaattisista tuoksuista kannattaa Sinun tutustua tarkemmin ELEMIS -hoitonautintoihin. Kun haluat tehokkaan laitepainoitteisen kasvohoidon ja tuloksia lyhyessä hoitoajassa, Medik8 tarjoaa monipuolisen valikoiman kaikille sopivia ammattimaisia kasvohoitoja. Hoidot sisältävät CSA-filosofian sekä ylelliset hoitomenetelmät. Kauneussalongin Sea You hoitovalikoimasta löydät myös perinteisen kasvohoidon ja -ihonpuhdistuksen, sekä ihonpuhdistuksen ultraäänilaitteella ja timanttihionnalla. Kasvohoitoja meiltä kaikenikäisille! 

JALKAHOIDOT  

Jalkojen ihon ja kynsien kuntoon vaikuttavat useat sisäiset ja ulkoiset tekijät (mm. seisomatyö, perinnöllinen jalan malli, hikoilutaipumus tai harrastukset). Näin jalkojen hoitotarpeetkin vaihtelevat yksilöllisesti. On tärkeää tutkia jalkojen tilanne ennen hoitoa, jotta voimme keskittyä juuri oikeisiin asioihin, oikeilla hoitotuotteilla. Hoidon yhteydessä saat tarpeellista tietoa jalkojesi kunnosta sekä ohjausta omahoitoon ja tuotevalintoihin. Jalkahoidoissa käytetään tunnetusti korkealaatuisia saksalaisia GEHWOL, PECLAVUS sekä SCHUPP jalkahoitotuotteita.

KÄSIHOIDOT 

Käsien iho joutuu päivittäin alttiiksi monenlaisille rasituksille ja siksi onkin tärkeätä huolehtia riittävän kosteutuksen saamisesta. Likaantuminen ja käsihygieniasta huolehtiminen edellyttää käsien pesemistä useita kertoja päivässä. Toistuva peseminen poistaa ihon luonnollista rasvaa ja kuivattaa käsien ihoa. Käsien hoito koostuu ensisijaisesti kosteutuksesta, vitaminoinnista sekä suojaamisesta. Ihon lisäksi kynsinauhat ja kynnet tarvitsevat säännöllistä ravitsemista ja suojaa. Anna Sinun käsille niiden ansaitsemaa hemmottelua. Käsihoidossa käytetään tunnetusti korkealaatuista saksalaista PEDIBAEHR ja BAEHR käsihoitotuotteita. Kynsilakat ruotsalaiselta REQ DEPEND. 

KESTOVÄRJÄYKSET KULMIIN JA RIPSIIN

Klassinen kestoväri korostaa kulmakarvoja ja ripsia kauniisti ja pitkäkestoisesti. Kulmakarvojen ja ripsien kestovärjäys on täydellinen ratkaisu ulkoilmaelämästä nauttivalle, paljon liikkuvalle tai aurinkolomalaiselle. Sen ansiosta kulmat ja ripset ovat aina täydelliset ilman jatkuvaa meikkaamista. Saat kulmiin ja ripsiin vain muutamassa minuutissa kauniin värin, joka pysyy hyvänä viikkoja. Näin voit keskittyä siihen mikä on sinusta hauskaa ja tärkeää ilman ylimääräistä aikaa peilin edessä. Kestovärit tehdään tunnetun REFECTOCIL kestoväreillä. 

VARTALOHOIDOT JA HIERONNAT 

Hieronta lievittää kipuja ja särkyjä, rentouttaa lihasjännityksiä ja parantaa lihasten kimmoisuutta. Palautuminen nopeutuu vilkastuneen verenkierron ansiosta ja kuona-aineet poistuvat kehosta paremmin. Hieronta vähentää kehossa stressihormonin määrää ja voi alentaa verenpainetta. Hemmotteluhoitoihimme kuuluvat ihoa, kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti hoitavat, rentouttavat vartalo- ja hierontahoidot,

mm. ihanat vartalokuorinntat. Hieronnoissa ja vartalokuorinnoissa käytämme brittiläisen SPA sarjan Elemis vartalokuorintaa ja -öljyä, hieronnoissa saksalaisen SCHUPP tuotesarjan vartaloöljyjä. 

KARVANPOISTO LYCON VAHALLA

LYCON on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon kasviöljyistä. LYCON tarjoaa erinomaisen tuloksen poistamalla karvat jopa 1 mm pituisina; samaan eivät muut vahat pysty. Samalla LYCONIN matalassa lämpötilassa toimivat, erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat tarjoavat ihoa hoitavan käsittely ja asiakkaalle todella miellyttävän lopputuloksen – jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille. Ammattilaiset luottavat LYCONIN, koska tietävät saavansa täysin karvattoman lopputuloksen joka kerta.

 

 

 

 

 

KAUNEUSPALVELUT MIEHILLE, LAPSILLE JA NUORILLE 

Meiltä erilaiset kauneuspalvelut miehille sekä lapsille ja nuorille. Miehet ovat tänä päivänä halukkaita pitämään itsestään hyvää huolta ja huolehtimaan siististä ulkonäöstä. Miesten kiinnostus myös erilaisia hoitoja kohtaan on lisääntynyt, joten tarjoamme meidän laajan valikoiman kauneushoitoja myös miehille. Myös perheemme nuoremmat on huomioitu, meillä on kauneuspalveluita 4 vuotiaasta 18 vuotiaille asti. 

T E R V E T U L O A !

Kauneussalonki Sea You, Tehtaankatu 13, Helsinki 00140

info@seayou.fi  |  Puh: 040 359 2234

Ajanvaraus 24/7 osoitteesta www.seayou.fi/ajanvaraus

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon