AdobeStock_340867139.jpeg

VARTALONHOIDOT

TUTUSTU PALVELUMME JA VARAA AIKASI JO TÄNÄÄN!

Salli itsellesi aikaa rentoutua, unohda arkihuolesi ja anna kehosi palautua luonnolliseen tasapainotilaansa. Tule nauttimaan ylellisiä ja laadukkaita ihonhoitoja, jotka energisoivat, rauhoittavat ja tasapainottavat ihoasi antaen loistavia lopputuloksia. Valikoimastamme löydät hoitoja koko vartalolle, kuorinta- sekä hierontarituaaleja. Vartalonhoidoissa käytetään käytetään saksalaisen tuoresarjan SCHUPP sekä brittiläisen MEDIK8 hoitovoiteita ja –öljyjä.

HINNASTO

VARTALONHOIDOT

KLASSINEN HIERONTA

30 MIN 45 EUR / 45 MIN 55 EUR 

Rentouttava hieronta tehdään asiakkaan valitsemalle alueelle (reidet ja sääret tai selkä). 

KLASSINEN KOKOVARTALOHIERONTA

60 MIN 65 EUR / 90 MIN 85 EUR 

Rentouttava kokovartalohieronta. Hieronnassa noudatetaan klassisen hieronnan otteita. 

STRESSINISKAHIERONTA  

45 MIN 55 EUR / 3 x 45 MIN 145 EUR

60 MIN 65 EUR / 3 x 60 MIN 175 EUR

Niska- ja hartia-alueen jännitystä purkaava tehokas hieronta. 

 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA  

30 MIN 47 EUR / 60 MIN 67 EUR

Intialainen päähieronta sisältää perinteisesti päähieronnan sekä niska-hartiaseudun hierontaa. * Uusi hoito, tulossa keväällä

 

HOT STONES - LÄMMINKIVIHIERONTA 

30 MIN 45 EUR / 45 MIN 55 EUR

60 MIN 65 EUR / 90 MIN 85 EUR

Hieronta tehdään selän tai sääret/reidet alueelle tai koko vartalon alueelle.

 LYMFAHIERONTA

45 MIN 59 EUR

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, rentouttava lymfahieronta kasvoille sekä dekoltee-alueelle sekä loppuvoide.  

KUORINTA- JA HIERONTARITUAALI 

30 MIN 45 EUR / 60 MIN 75 EUR

30 min hoidossa kuorinta suoritetaan kuivaharjauksena tai käytetään kokovartalokuorintaa. 60 min hoidossa kuorinnan lisöäksi tehdään kokovartalohieronta. 

 

PUHDISTAVA SELKÄHOITO

60 MIN 75 EUR

Epäpuhtaalle iholle tarkoitettu hoito. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihon-puhdistus, naamio ja hoitovoide.

VINKKEJÄ HIERONTAAN TULEVALLE

 

Hierontaan ei varsinaisesti tarvitse kummemmin valmistautua, mutta joitakin asioita kannattaa huomioida hierontaan tullessa.

 

Ennen hierontaa on suositeltavaa välttää kovin raskasta ruokailua. Lasi vettä on hyvä juoda ja jos terveydentila vaatii, voit varata mukaan pientä purtavaa. Hieronnan jälkeen on tärkeää pitää huolta nesteytyksestä, joten on hyvä juoda muutama ylimääräinen lasi vettä.

Hieronnan jälkeen ei muutenkaan kannata juurikaan harrastaa mitään hikiliikuntaa tai tehdä kovin fyysisiä suorituksia. Hieronnasta saatava hyöty menee hieman hukkaan, jos hieronnan jälkeen lähdet tekemään kovia liikuntasuorituksia.

HYVÄ TIETÄÄ

KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta on vanha perinteinen hoitomuoto, jossa käsillä rentoutetaan jäykkiä lihaksia ja rentoutetaan mieltä erilaisilla otteilla. Hieronta mm. tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa iästä riippumatta. Hieronnan tarkoitus rentouttaa jännittynyttä lihasta, palauttaa sitä  kovasta harjoittelusta. Hieronnalla on todettu olevan myös positiivisia vaikutuksia stressiin.

STRESSINISKAHIERONTA

Stressiniskahieronta on tehokas täsmähoito jännittyneen niska-hartiaseudun alueelle. Hieronnassa käytetään erikoisöljyä tehostamaan hoidon vaikutusta. Stressiniskahieronta perustuu hieronnan, kipu- eli trigger-pisteiden käsittelyn ja eteerisen öljyn yhteisvaikutukseen. Hieronta laukaisee tehokkaasti lihaskramppeja ja jännitystiloja lämmittäen, hoitaen ja elvyttäen tukkoista lihasta sekä kiihdyttäen aineenvaihduntaa.

KUUMAKIVIHIERONTA 

Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen syvän rentoutuksen. Syvärentouttaa koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 

Intialainen päähieronta sisältää perinteisesti päähieronnan sekä niska-hartiaseudun hierontaa. Intialaisen päähieronnan otteet ovat kevyet mutta tehokkaat.Rentouttaa, lievittää stressiä, helpottaa päänsärkyä ja migreeniä, parantaa unta, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa, lisää aivojen hapensaantia, vähentää kasvoalueen turvotusta, avuksi jännitystiloihin.

 

LYMFAHIERONTA 

Käsin tehtävä kasvolymfahieronta on kevyellä pumppaustekniikalla tehtävä hieronta hoito. Sen tehokkaat vaikutukset näkyvät ja tuntuvat jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Lymfahieronta parantaa ihokudoksen hapen- ja ravintoaineiden kuljetusta ja poistaa turvotusta, sekä kuona-aineita, jolloin kasvojen iho tuntuu ja näyttää paremmalta.

Suhteelliset kontraindikaatiot, jolloin hierontaa voidaan joutua mukauttamaan:

 

Aktiivisessa vaiheessa oleva reuma, akuutti laskimotukos tai suonikohjut, alhainen tai korkea verenpaine, astma, diabetes, epilepsia, flunssa ja nuha, haavat, paiseet, rakkulat tai rikkoutunut iho ihottuma, muut sydänsairaudet, muut valtimoverenkierron ongelmat, niveltulehdukset, neurologiset ongelmat esim. spastiset lihakset, sepelvaltimotauti, tuoreet vammat, suurentuneet imurauhaset

Normaalisti etenevä raskaus terveellä äidillä ei ole este hieronnalle. Raskaudesta on kuitenkin hyvä ilmoittaa hierojalle, jotta hän osaa ottaa asian huomioon hoitoa suunnitellessa.

  • Facebook
  • Instagram