V A R T A L O H O I D O T 

J A  H I E R O N N A T

Hieronta lievittää kipuja ja särkyjä, rentouttaa lihasjännityksiä ja parantaa lihasten kimmoisuutta. Palautuminen nopeutuu vilkastuneen verenkierron ansiosta ja kuona-aineet poistuvat kehosta paremmin. Hieronta vähentää kehossa stressihormonin määrää ja voi alentaa verenpainetta. Hemmotteluhoitoihimme kuuluvat ihoa, kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti hoitavat, rentouttavat vartalo- ja hierontahoidot,

mm. ihanat vartalokuorinntat. Hieronnoissa ja vartalokuorinnoissa käytämme brittiläisen SPA sarjan Elemis vartalokuorintaa ja -öljyä, hieronnoissa saksalaisen SCHUPP tuotesarjan vartaloöljyjä. 

KLASSINEN HIERONTA  

KLASSINEN HIERONTA 

30 MIN 45 EUR

45 MIN 59 EUR

 60 MIN 69 EUR

  90 MIN 89 EUR 

Klassinen hieronta on hyvin vanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta - esimerkiksi painelua tai sivelyä. Kaipaatko kokonaisvaltaista rentoutusta ja hemmottelua kiireisen arjen keskellä? Varaa aika klassiseen hierontaan, joka rentouttaa tehokkaasti sekä kehoa että mieltä. Klassisessa hieronnassa pehmytkudoksia käsitellään tehostaen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, jolloin myös kuona-aineet saadaan poistumaan kehosta. Klassisen hieronnan tavoitteena on rentouttaa lihaksia ja lievittää lihasjäykkyydestä johtuvaa kipua.

HOT STONES

LÄMMINKIVIHIERONTA

HOT STONES HIERONTA 

30 MIN 45 EUR

45 MIN 59 EUR

 60 MIN 69 EUR

  90 MIN 89 EUR 

Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Viime vuosina kiviterapiasta on tullut erittäin suosittu hoitomuoto ympäri maailman. Hot Stones lämminkivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Hot Stones lämminkivihieronta syvärentouttaa koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

MUUT VARTALOHOIDOT 

FRANGIPANI SALT GLOW VARTALORITUAALI 

60 MIN 119 EUR 

Elemiksen eksoottinen kuorintahoitorituaali vahvistaa ja elvyttää vartaloa. Vartalon kuivaharjauksen jälkeen valutetaan runsaasti lämmintä öljyä koko vartalolle ennen vartalon kuorintaa. Hoidossa hoidetaan sekä vartaloa, että kasvoja tuotteilla, jotka pehmentävät, kosteuttavat ja hoitavat ihoa ihanasti hemmotellen. Viimeisenä levitettävä Skin Body Lotion -voide tekee ihosta heleän, pehmeän ja silkinsileän. Hoidossa hoidetaan sekä vartaloa että kasvoja tuotteilla, jotka pehmenevät, kosteuttavat ja hoitavat ihoa ihanasti. Hoito päätetään kosteuttavalla vartalovoiteella, joka tekee ihosta heleän, pehmeän ja sileän.

KOKOVARTALOKUORINTA 

60 MIN 75 EUR 

Hoitoon sisältyy kokovartalokuorinta sekä rentouttava kokovartalohieronta (60 min). Hoito tehdään MEDIK8 vartalotuotteilla. Hieronnassa noudatetaan klassisen hieronnan otteita.

 

KLASSINEN HIERONTA JALAT TAI KÄDET

30 MIN 39 EUR 

Hoitoon sisältyy jalka-tai käsikylpy, kuorinta sekä rentouttava ja virkistävä hieronta jaloille tai käsille.

KLASSINEN HIERONTA KASVOT JA DEKOLTEE

30 MIN 45 EUR 

Rentouttava hieronta kasvoille ja dekoltee-alueelle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, n. 25 min hieronta ja viimeistely. Hoidossa käytetään Medik8 tai Elemis tuotesarjan tuotteita asiakkaan ihotyypin mukaan.

HEMMOTTELUA JALOILLE

90 MIN 75 EUR

Lämminkivihieronta on rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys ja lämpimät kompressit, virkistävä jalkakuorinta, naamio ja jalkaterien ja säärien hieronta hot stones-lämpimillä kivillä, Hoito ei sisällä kynsien tai jalkojen hoitoa. 

MEDIK8 PUHDISTAVA SELKÄRITUAALI 

60 MIN 75 EUR

Syväpuhdistava ja rentouttava selkähoito (45 min) sopii erityisesti epäpuhtaalle iholle. Syväkuorinta yhdistettynä luonnonsavinaamioon puhdistaa selän ihoa tehokkaasti ja estää epäpuhtauksien syntyä. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ja/tai ultraäänipuhdistus, naamio, hoitovoide sekä kotihoito-ohjeet.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 

60 MIN 69 EUR

Hoito on yhdistelmä alkuperäistä päähierontaa, sekä niska-hartiahierontaa. Hieronta laukaisee stressiä ja helpottaa stressin oireita, tasapainottaa autonomista hermostoa ja näin ollen nopeuttaa kehon paranemisprosesseja, sekä ennaltaehkäisevää sairauksia vahvistamalla vastustuskykyä.

LYMFAHIERONTA KASVOT JA DEKOLTEE

45 MIN 59 EUR

Käsin tehtävä kasvolymfahieronta on kevyellä pumppaustekniikalla tehtävä hieronta hoito. Lymfahieronta parantaa ihokudoksen hapen- ja ravintoaineiden kuljetusta ja poistaa turvotusta, sekä kuona-aineita, jolloin kasvojen iho tuntuu ja näyttää paremmalta. Hoitoon sisältyy kevyt alkupuhdistus, rentouttava lymfahieronta kasvoille sekä dekoltee-alueelle sekä hoitovoide.

HEMMOTTELUPAKETTI JALAT JA KÄDET 

129 EUR

Hemmotteluhoito jaloille ja käsille sisältää kokonaisvaltaisen jalkahoidon ja käsihoidon. * SPA jalkahoito - Monipuolinen ja hemmotteleva jalkahoito sisältää jalkakylvyn, ihon sekä kynsien hoidon, kovettumien poiston, nautinnollisen kuorinta- sekä naamiorituaalin, lakkauksen (yksi väri, ei ranskalainen) ja n. 20 min hieronnan. Kuorinta, naamio ja hieronta tehdään myös säärien alueelle. ​* Klassinen ns. perushoito käsille. Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsien leikkaus ja muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta. Lakka omaksi.

HEMMOTTELUPAKETTI KASVOT JA KÄDET

132 EUR

Hemmotteluhoito kasvoille ja käsille sisältää kokonaisvaltaisen ihotyypin mukaisen Medik8 kasvohoidon ja klassisen käsihoidon. * Kasvohoitoon sisältyy konsultaatio, ihon valmistelu ja kuorinta, höyrytys ja entsymaattinen kuorinta, rentouttava hieronta kasvojen sekä dekolteen alueelle, tehonaamio, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet. * Klassinen ns. perushoito käsille. Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsien leikkaus ja muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta.