top of page
Kauneussalonki Sea You vahaus
LYCON VAHAUS

Lycon-vahaus on erityinen ja suosittu karvan-poistomenetelmä, joka tunnetaan erityisesti sen korkeasta laadusta ja hellävaraisuudesta. Lycon-vahauksessa käytetään ainutlaatuista vaha-ainesta, joka on valmistettu luonnollisista hartsista, mehiläisvahasta ja öljyistä. Tämä tekee vahasta erityisen sopivan herkälle iholle ja ihanteellisen vaihtoehdon myös niille, joilla on taipumus ihoärsytykseen tai punoitukseen.

Lycon-vahaus tarjoaa tehokkaan ja pitkäkestoisemman tuloksen verrattuna perinteiseen vahaukseen. Vaha levitetään iholle lämpimänä, ja sen jälkeen karvat poistetaan nopealla ja tarkalla nyppäyksellä. Menetelmä poistaa karvat juurineen, mikä johtaa pidempään kestävään sileään lopputulokseen.

Tämä vahausmenetelmä on erityisen suosittu bikinirajauksen, kainaloiden, jalkojen ja käsivarsien karvanpoistossa. Lycon-vahauksen ainutlaatuiset ainesosat hoitavat ihoa samalla kun poistavat karvat, joten iho jää pehmeäksi, sileäksi ja kosteutetuksi.

Lycon-vahauksen etuihin kuuluvat myös sen kyky poistaa lyhyemmät karvat kuin perinteinen vaha. Tämä tarkoittaa, että vahaus voidaan tehdä jo lyhyemmän karvankasvun aikana, mikä on erityisen kätevää, jos haluat säilyttää sileän ihon jatkuvasti.

Kokonaisuudessaan Lycon-vahaus on ihanteellinen valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuista ja hellävaraista karvanpoistomenetelmää. Se antaa pitkäkestoisia tuloksia ja jättää ihon kauniin sileäksi ja kosteutetuksi. Ammattitaitoinen kosmetologi varmistaa, että vahaus suoritetaan tehokkaasti ja mahdollisimman miellyttävällä tavalla.

Kasvot, 1 alue 17 €

Koko kasvot 25 €

Sääret  alk, 45 €

 Reidet alk, 49 €

Sääret ja reidet alk 75 €

Kainalot 29 €

“The mirror of your Health,
is your Skin!"

 
Kauneussalonki Sea You
bottom of page