AdobeStock_244657674.jpeg

Timanttihionta on uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja näin myös hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset esim. 4- 6 hoitokertaa 1/vko. Jo ensimmäisen kerran jälkeen iho näyttää sileämmältä ja kirkkaammalta.

45 MIN 79 EUR

Sarjahoitona 1-2 viikon välein -10%

Valitse ajanvarauksesta hoitokategoria

FEEL THE BREEZE - Kasvohoidot 45-60 MIN

Timanttihionta

KIRKASTUSTA JA PUHDISTUSTA!

 

Timanttikuorinta on ihon käsittelytapa, joka poistaa kuolleita ihosoluja ja hilseilevää ihoa sekä stimuloi verenkiertoa. Ihon pinnalle kertyy ihon uusiutumisesta johtuen jatkuvasti kuollutta ihosolukkoa, joka tekee ihon pinnasta epätasaisemman, himmentää sen väriä ja vaikeuttaa hoitoaineiden imeytymistä. Arkielämässä tämä näkyy usein siten, että iho näyttää samealta tai kirjavalta, meikki ei levity tasaisesti ja ihon pinnalla on näkyvää hilseilyä. Ylimääräinen solukerros on onneksi kuitenkin poistettavissa kuorinnalla. Timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti, parantaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia, tasoittaa pintajuonteita, aknearpeja ja minimisoi ihohuokosia; tasoittaa pigmenttimuutoksia ja ihon väriä.. Ihon aineenvaihdunta tehostuu ja vastaanottokyky paranee. Puhtaampi, tasaisempi ja sileämpi iho näkyy ja tuntuu konkreettisesti jo yhden kuorintakäsittelyn jälkeen. 

MITEN TIMANTTIHIONTA TOIMII?

Timanttihionta perustuu siihen, että ihoa käsitellään erilaisilla hoitopäillä, jotka alipaineen avulla nostavat ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaavat kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Se on siis mekaanisesti kuoriva laite. Koska alipaine on säädettävä ja hoitopäät valittavissa eri karheusasteen mukaan, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat herkemmällekin iholle. Se on erittäin monipuolinen laitehoito. Laitteella voidaan hoitaa myös vartalon ihoa erimerkiksi raskausarpia. Hoito on mahdollista viimeistellä naamion päälle kylmävasaralla, jos iho on ärtynyt mahdollisesta mekaanisesta puhdistuksesta. Sitä ei suositella erityisen couperosaiselle tai herkälle iholle.

VAIKUTUS  

Kuorii ja puhdistaa

- Ihon sävy normalisoituu ja kirkastuu

- Uudistaa, kiinteyttää aktivoimalla ihon toimintoja

- Vilkastuttaa mikroverenkertoa

- Poistaa mustapäitä, talia ja hilseilevää ihosolukkoa

- Helpottaa tiukassa olevien avokomedojen poistoa

- Silottaa pintajuonteita

- Korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia

ESTEET HOIDON TEKEMISELLE 

- Allerginen/atooppinen iho, jokin muu ihosairaus

- Pustulat, luomet, akne

- Voimakas couperosa 

- Herpesinfektiot

- Sydänsairaudet (esim. infarkti)

- Kilpisrauhashäiriöt (kaulan alueella)

- Akuutti diabetes

- Erittäin ohut ja herkkä iho

- Sydämentahdistin

- Metalliset implantit

- Syöpä tai kasvaimet

- Herpes, psoriaasi

- Pahalaatuinen ihomuutos tai haavat hoitoalueella

- Raskaus

KOTIHOITO-OHJEET

- Vältä auringonottoa ja hikoilua heti hoidon jälkeen

- Ei suositella vähintään 2 viikkoon ennen aurinkolomalle lähtöä

- Tehostettu kosteutus myös kotona

New Flowers

+358 40 359 2234 

SÄHKÖPOSTI

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram

©2021 KonCo Oy. Created with Wix.com.