pic3.jpg

Tutustu uuteen kynsipalveluiden mullistavaan Aprés Gel-x systeemiin, nyt saatavilla meiltä! Emme voisi olla enempää innoissamme kertoa uudesta palvelustamme, Aprés Gel-X. Maailman ensimmäinen täysin liotuskykyinen rakennegeeli systeemi. Gel-x™ geelitipit ja Extend Gel™ rakennegeeli ovat valmistettu uusinta teknologiaa hyödyntäen, mikä tekee kynsien poistosta yksinkertaista ja helppoa. Liuota tai haudo rakennekynsiä asetonissa 15 minuuttia ja poista pehmettynyt rakennegeeli samalla tavalla geelilakka. Nopeaa ja helppoa. 

Aprés Gel-X™ systeemin luottavat myös useat viihdemaailman suuret nimet mm. Kim kardashian ja Ariana Grande. Olemme ylpeitä saadaksemme tarjota asiakkailemme pienen palan Hollywoodin glamouria!

Rakennekynnet (uudet) 80 EUR

Rakennekynnet (huolto) 75 EUR

Rakennekynnet (poisto) 30 EUR

Palvelun tarjoaa kynsiteknikko Nea Falck, Kynnet by Camilla

Rakennekynnet Gel X

pic5.jpg

GEL-X™ TEKOPROSESSI

Gel-X™ rakennekynsien tekoprosessi on nopea ja helppo. Kynsien valmistelu ennen rakenteiden tekoa on samanlainen kuin perinteisissä rakennekynsi systeemeissä eli toteutetaan koneellinen- tai klassinen manikyyri. 

Gel-X™ rakennekynnet tuntuvat kevyiltä ja joustavilta. Geelitipeissä on 10 eri kokoa kaiken muotoisille ja kokoisille luonnonkynsille. Tipit myös ovat valmiiksi muotoiltuja eri muotoiseksi ja pituiseksi, säästäen vielä enemmän aikaa koko prosessista. Meillä on vaihtoehtoina kaikki mallit ja pituudet mitä Aprés tarjoaa. 

Kiinnitämme geelitipin luonnonkynteesi käyttäen Extend Gel™ rakennegeeliä ja kovettaen sen mini-LED valolla. Tämä jälkeen voimme aloittaa suoraan kynsien koristelun mieleiseksisi. Helppoa!

Gel-x™ rakennekynnet on loistava vaihtoehto erikoistilaisuuksia varten (juhlat, häät), sekä myös perinteisille akryyli- tai geelikynsille. 

SOPIIKO GEL-X™ RAKENNEKYNNET MINULLE? 

- Yhtä kestävät kuin perinteiset akryyli- tai geelikynnet.

- Ei turhaa vauriota luonnonkynsillesi.

- Kestävät sinulla jopa 6 viikkoa.

- Auttavat kasvattamaan ja suojaamaan luonnonkynsiä. 

- Todella vahvat ja kestävät, mutta samalla joustavat. 

- Täydellinen muoto joka kerta.

- Ei vahvoja hajuja. 

- Kynsien koristelu onnistuu normaalisti.

- Ei eläintestattu, cruelty free. 

- Aikaa jää enemmän koristeluihin tai manikyyriin. Saat enemmän palvelusta irti samalla hinnalla! 

New Flowers

+358 40 011 4746

SÄHKÖPOSTI

SEURAA MEITÄ

  • Instagram