top of page

Vartalon hemmottelupaketit


Tervetuloa kauneussalonkiimme, missä tarjoamme laajan valikoiman hemmotteluhoidoista koko vartalolle. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on pitää ihosi terveenä, kauniina ja hyvin hoidettuna. Siksi tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita vartalohoitoja, jotka räätälöidään vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi.

Hemmotteluhoidoissamme korostuvat erilaiset vartalokuorinnat, jotka aktivoivat ihon neste- ja verenkiertoa, edistäen siten ihon terveyttä ja hyvinvointia. Tämä kokemus jättää ihosi ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Vartalokuorintojen yhteydessä suosittelemme myös ihoa kosteuttavia hoitoja, jotta voimme varmistaa ihosi parhaan mahdollisen kunnon.

Erikoisuutenamme tarjoamme vartalokuorintojen yhteydessä rentouttavia hierontoja, jotka eivät ainoastaan tehosta hoitavien tuotteiden imeytymistä ihoon, vaan myös auttavat sinua rentoutumaan syvällisesti. Yhdistämällä vartalohoidot ja hieronnat tarjoamme sinulle erityisen hemmottelevan ja rentouttavan kokemuksen, joka nostaa hyvinvointisi uudelle tasolle.


Hemmottelupaketti Luxus (90 min) 159 €

Anna itsellesi mahdollisuus irrottautua arjen kiireistä ja uppoutua 90 minuutin mittaiseen kauneuden ylellisyyteen. Tämä hoitokokonaisuus yhdistää rentouttavan Elemiksen kasvohoidon (noin 60 min) sekä rauhoittavan jalkakuorinnan ja hieronnan. Hoidon jälkeen iho loistaa kauniina ja hehkuu terveydestä.

Hemmottelupaketti Relax (90 min) 149 €

Hemmottelupaketti Glow (90 min) 159 €

Hemmottelupaketti Thousand Flower (75 min) 139 €Recent Posts

See All

留言


bottom of page