top of page

Medik8 kemiallinen kuorinta

Medik8 peeling hoidoissa hyödynnetään korkealuokkaisten happojen yhdistelmiä, antioksidantteja ja iholle tärkeitä vitamiineja. Valikoimastamme löytyy kasvojen kemiallisia kuorintahoitoja sekä yhdistelmä- että Mono-hapoilla toteutettuna. Lisäksi valikoimaamme kuuluu silmänympäryksille tarkoitettu mieto happohoito. Kaikki kasvohoitomme alkavat ihoanalyysillä, jolla kartoitetaan ihosi kunto ja tarpeet. Ihoanalyysin avulla ihoterapeutti suunnittelee juuri sinun ihollesi ja tavoitteillesi parhaimman kasvohoidon.


Kasvojen kemiallinen kuorintahoito sopii erilaisiin hoitotarpeisiin ja iho-ongelmiin. Kemiallinen kuorinta perustuu ihon kuorintaan kemiallisilla aineilla ilman rakeellisten kuorintojen aiheuttamaa mekaanista stimulointia. Kun ihon soluja aktivoidaan kemiallisella happohoidolla, alkaa iho tuottamaan enemmän iholle tärkeitä kollageenia ja elastiinia. Kemialliset kuorinnat kirkastavat ihon väriä tehokkaasti, puhdistavat ihon epäpuhtauksia, sekä uudistavat ihon pintaa, tehden siitä sileämmän ja tasaisemman.

Yhdistelmähappo vai Mono happo?

​Valikoimastamme löytyy sekä eri yhdisteiden sisältämiä yhdistelmähappoja (Clarity, Rewind, Even, Universal, Sensitive & Eye Revel) että yhtä happoa sisältäviä Mono-happohoitoja (Glycolic, Mandelic & Lactic), jotka on suunniteltu tietyn iho-ongelman täsmähoitoon. Kun ihossasi on useita erilaisia hoitotarpeita tai kaipaat yleistä ilmeen kirkastusta, suosittelemme yhdistelmä-happohoitoa. Kun sinulla on jokin tietty spesifi iho-ongelma, kuten arvet / juonteet, akne tai pigmenttimuutokset, suosittelemme näihin ongelmiin niihin suunniteltuja Mono-happoja. Mono-happo voidaan tehdä koko kasvoille tai täsmähoitona ongelma-alueelle. Usein parhaimmat tulokset saavutetaan kun koko kasvoille tehdään yhdistelmähappohoito sekä lisäpalveluna tiettyjen ongelma-alueiden Mono-happohoito.

Ensimmäinen happohoito

Ennen ensimmäistä Medik8 -kemiallista kuorintaa suosittelemme varaamaan ajan erikoiskasvohoito konsultaatioon, jossa ihonhoidon ammattilainen kartoittaa ihosi tarpeet, kunnon sekä tekee ihotestin. Näin saamme räätälöityä juuri sinulle sopivan ja tuloksellisen kasvohoito kokonaisuuden sekä valitsemaan juuri sinulle sopivan kemiallisen kuorinnan. 

EVEN - Hyperpigmentaatioon 

Kirkastava kemiallinen kuorinta on suunniteltu erityisesti aurinkovaurioiden, hyperpigmentaatioon sekä samean ja epätasaisen ihosävyn hoitoon. Hoito auttaa minimoimaan melaniinintuotantoa, vaalentaa pigmentaatiota sekä estää uuden pigmentin muodostumista; tekee ihosta heleän ja tasaisen sävyisen. EVEN peeling sisältää 40% maitohappo, 10% glykolihappo, pH 2.2 ​

UNIVERSAL AHA - Kaikille ihotyypeille

SENSITIVE PHA - Herkälle ja punoittavalle iholle

CLARITY PEEL - Epäpuhtauksiin

REWIND PEEL - Ikääntyvälle iholle

EYE REVEAL - Silmäympärysiholle

Iho-ongelmat, joita kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa Medik8 valikoimasta löytyy useita erilaisia kemiallisia happohoitoja erilaisille tarpeille ja iho-ongelmille. Kemiallinen happohoito on hyvä vaihtoehto, kun haluat astetta tehokkaampaa kasvohoitoa tai haluat hoitaa kuivaa tai sameaa/elotonta ihoa, maksaläiskiä, laajentuneita ihohuokosia, ihon epäpuhtauksia, aknea ja/tai aknearpia tai ihon pinnallisia juonteita.


Happokuorinta ensikertalaiselle (75 min) 142 €

Medik8:n happokuorinta ensikertalaiselle sisältää kattavan kotihoitotuotteiden starttipaketin sekä tehokkaan happokuorinnan Universal-hapolla (hoidon aika 50 min, konsultaatio 25 min), joka sopii kaikille ihotyypeille. Sarjahoitona 3.sta kerrasta -10%. Lapputesti suoritetaan konsultoinnin alussa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanaloyysi, ihotyypin mukainen happokuorinta, kemiallisen hapon neutralointi, ihoa rauhoittava naamio, dekoltee, pää tai käsien hieronta, hoitotuotteet ja kotihoito-ohjeet.

Happokuorinta Rewind (50 min) 105 €

Happokuorinta Clarity (50 min) 105 €

Happokuorinta Even (50 min) 105 €

Happokuorinta silmänympärysiholle Medik8 (30 min) 45 €


Comentarios


bottom of page