top of page

Kevään ihonhoito - Talvesta kevääseen

Joko olet alkanut kaivautumaan pois villavaatekerraston alta ja huomannut hakeutuvasi ulos aurinkoon? Pidentyvät päivät ja aurinko tuovat kyllä aivan uutta energiaa arkeen ja saavat mielen ja kehon heräämään. Tekee mieli panostaa ihonhoitoonkin, koska kaipaamme iholle hehkua ja hyvinvointia!


Jokaisen iho on kuitenkin erilainen ja siksi toisen haasteet ihossa ovat talven jälkeen erilaisia kuin toisen. Onneksi keväällä monen ihonhoitopulmat hieman hellittävät, kun pakkanen ja kova tuuli vaihtuvat lauhempaan ilmaan ja pikkuhiljaa korkeampaan ilmankosteuteen. Ihon punoitus vähenee ja kuivuus ja kiristely alkavat helpottaa. Kevät voi myös aiheuttaa muutoksia hormonitoiminnassa. Sanotaan, että ”Kevät saa ihon kukkimaan”. eli iho voi mennä tukkoon ja hakee tasapainoaan olosuhteiden muuttuessa.


Kevään, auringon ja kauniiden kelien lähestyessä kaipaamme ihonhoitorutiineihimme elastisuutta, kirkkautta, hehkua ja hyvää oloa. Muistathan pitää huolta ihostasi kevään vaihtuessa ja hemmotella sitä oikeilla tuotteilla ja hoidoilla! Tässä muutama tärkeä vinkki:


KUORINTA - Poista kuollutta ihosolukkoa ja tasapainottaa ihon pintaa säännöllisellä kuorinnalla.


KEVYEMMÄT TUOTTEET - Vaihda talvella käytetyt tuotteet kevyempiin ja kirkastavampiin versioihin säilyttäen kuitenkin kosteutuksen ja öljyjen käytön.


C-VITAMIINI - Käytä C-vitamiinia sisältäviä tuotteita, jotka kirkastavat ihoa ja suojaavat sitä ulkoisilta haittatekijöiltä.


AURINKOSUOJA- Muista suojata iho auringolta ja ulkoisilta ärsykkeiltä käyttämällä aurinkosuojaa ja muita suojaavia tuotteita.


KASVOHOITO- Varaa ammattilaisen tekemä kasvohoito auttamaan ihon sopeutumista uuteen vuodenaikaan ja tehostamaan kotihoitotuotteiden vaikutusta.Comentários


bottom of page