top of page

Kauniina kesään!Kesä on pian täällä, ja se tuo mukanaan aurinkoiset päivät, rentouttavat lomat ja paljon iloa. Me Kauneussalongissa Sea You haluamme varmistaa, että näytät ja tunnet itsesi parhaaksi mahdolliseksi koko kesän ajan. Kesäaikaan iho tarvitsee erityistä huolenpitoa ja hemmottelua, joten olemme koonneet teille kesäkuun uutiskirjeeseen parhaat vinkit ja tarjoukset.


IHONHOITO KESÄLLÄ


Suojaa - Aurinkovoide on ihosi paras ystävä ja sijoitus. Pitkällä aikavälillä SPF 50 -aurinkovoiteen käyttö ehkäisee pigmenttiläiskiä ja ennenaikaista ikääntymistä. Sävyttävä kosteusvoide SPF:llä ei riitä kesällä, joten muista levittää aurinkovoidetta joka päivä ja uudelleen säännöllisesti.


Kosteuta - Juomalla 2 litraa vettä päivässä pidät ihosi kosteutettuna. Vesi auttaa kehoasi toimimaan oikein ja estää ihon kuivumisen ja hienojen juonteiden muodostumisen kuumina kesäpäivinä.


Ravitse - Syö paljon hedelmiä ja vihanneksia, jotka ovat täynnä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Ne tukevat ihon terveyttä ja auttavat torjumaan auringon aiheuttamia vapaita radikaaleja.


Hoida - Käytä antioksidanttipitoisia, kosteuttavia kasvoöljyjä ja seerumeita. Kevyemmät koostumukset, jotka sisältävät A-, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja ja polyfenoleja, tarjoavat iholle tarvittavan ravinnon ja suojan auringolta.


Vältä - Vältä aurinkoa klo 11-15 välillä. Käytä leveälieristä hattua, aurinkolaseja ja löysiä vaatteita suojataksesi ihosi palamiselta ja pitkäaikaisilta vaurioilta.
Comments


bottom of page