top of page

JalkahoidotJalkojen huolehtiminen on tärkeää monestakin syystä, ja säännölliset jalkahoidot ovat keskeinen osa jalkojen terveyden ylläpitämistä. Tässä on muutamia syitä, miksi jalkojen hoitaminen ja käynti jalkahoidoissa ovat tärkeitä:

Yleinen terveys

Jalkojen terveys vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Jos jalkasi voivat hyvin, sinun on helpompi liikkua ja olla aktiivinen. Kipeät ja vaivaiset jalat voivat puolestaan rajoittaa liikkumista ja heikentää elämänlaatua.

Ehkäisy

Säännölliset jalkahoidot voivat auttaa ehkäisemään monia jalkavaivoja ja komplikaatioita. Ammattilainen voi tunnistaa mahdolliset ongelmat varhaisessa vaiheessa ja tarjota asianmukaisia hoitoja ennen kuin ne pahenevat.

Iho- ja kynsiongelmat

Jalkahoidossa ihoa ja kynsiä hoidetaan asianmukaisilla menetelmillä. Esimerkiksi kovettumat, känsät ja haavaumat voidaan hoitaa ammattilaisen avulla, mikä estää niitä aiheuttamasta kipua tai infektioita.

Verenkierto ja turvotus

Jalkahoidossa voidaan edistää verenkiertoa ja vähentää turvotusta erityisillä hierontatekniikoilla ja kompressiohoidolla. Tämä voi auttaa ehkäisemään laskimoiden ongelmia ja raskaiden jalkojen tunnetta.

Diabeetikot

Erityisesti diabeetikoille jalkojen hoitaminen on erittäin tärkeää. Diabetes voi aiheuttaa hermo- ja verenkierto-ongelmia jaloissa, mikä tekee haavojen ja vammojen paranemisesta vaikeampaa. Säännöllinen jalkojen tarkastus auttaa havaitsemaan mahdolliset ongelmat ajoissa.

Hygienia

Jalkahoidossa jalkojen pesu, kynsien leikkaus ja muu hoito pitävät jalat puhtaina ja terveinä. Puhtaat jalat vähentävät infektioiden riskiä.

Rentoutuminen ja hyvinvointi

Jalkahoidot ovat myös hyvinvointia edistävä kokemus. Ne tarjoavat rentoutumishetken ja auttavat vähentämään stressiä ja jännitystä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jalkojen huolehtiminen ja säännölliset jalkahoidot ovat tärkeitä jalkojen terveyden ylläpitämiseksi ja yleisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Ammattilaisen tekemät jalkahoidot ovat erityisen hyödyllisiä, sillä he tunnistavat ja hoitavat mahdolliset ongelmat tehokkaasti, mikä auttaa välttämään vakavampia komplikaatioita ja varmistamaan terveiden ja hyvinvoivien jalkojen säilymisen.

Klassinen jalkahoito (60 min) 77 €

Perusteellinen jalkahoito lakkauksella (lakka omaksi) tai ilman. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, perusteellinen kovettumien poisto (kantapäät, päkiät), kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta, hieronta, hoitovoide. Hieronnalle jäävä aika riippuu jalkojen kunnosta.

Klassinen jalkahoito vaativampi (90 min) 92 €

Klassinen jalkahoito geelilakalla (90 min) 95 €

SPA jalkahoito (90 min) 98 €

SPA jalkahoito geelilakalla (90 min) 115 €

Pikapedikyyri (40 min) 59 €

Varpaankynsien lyhennys (30 min) 42 €

Varpaankynsien lakkaus (30 min) 42 €

Varpaankynsien geelilakkaus (45 min) 49 €

Geelilakkauksen poisto (30 min) 25 €


Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page