top of page

iS Clinical Signature kasvohoidot


​iS Clinical, Yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat muun muassa puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa. Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja. 


FIRE & ICE FACIAL

iS Clinical-sarjan tunnetuin kasvohoito, joka on julkkisten suosima red carpet -hoito!  Kevyt, kasvipohjainen kuorinta ilman toipumisaikaa. Intensiivinen kasvipohjaisia vaikuttavia aineita sisältävä hoitomuoto yhdistettynä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin aikaansaa näkyviä hoitotuloksia. Fire & Ice on nopea kemiallinen kuorinta, josta ei tarvita palautumisaikaa ja kemialliseen kuorintaan verrattuna iho ei jää kuoriutumaan vaan irrotettu kuollut ihosolukko irtoaa saman tien tehden ihosta välittömästi kuulaan kauniin. 


Is Clinical Fire & Ice -kasvohoito perustuu kahteen vaiheeseen: lämpimään Fire-pohjaiseen naamioon, joka kuorii ja uudistaa ihoa, sekä jäähdyttävään Ice-pohjaiseen naamioon, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.


Fire-pohjainen naamio - Ensimmäinen vaihe sisältää lämpimän, lievästi kihelmöivän naamion, joka perustuu glykolihappoon, retinoliin ja vahvoihin antioksidantteihin, kuten C-vitamiiniin.

Tämä naamio toimii ihoa kuorivasti, poistaen kuolleita ihosoluja ja stimuloiden solujen uudistumista. Se myös auttaa avamaan tukkeutuneita huokosia ja tasoittamaan ihon pintaa.


Jäähdyttävä tai Ice-pohjainen naamio - Toinen vaihe on jäähdyttävä naamio, joka sisältää rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, aloe veraa, vihreää teetä ja lakritsijuuriuutetta. Tämä naamio rauhoittaa ihoa, vähentää mahdollisia punoituksia ja antaa iholle intensiivistä kosteutusta.

Suosittelemme iS Clinical Fire & Ice -kasvohoitoa kiireisille ja heille, jotka haluavat nopeita tuloksia. Fire & Ice -kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja erityisen paljon siitä ovat hyötyneet asiakkaamme, joilla on rasvainen tai niin sanotusti tukkoinen iho, akneiho (myös akenarpinen iho), pigmentoitunut iho, samea tai karhea iho sekä asiakkaamme, joilla on laajentuneet tai isot ihohuokoset. Fire & Ice -kasvohoito sopii myös ensimmäisten ikääntymisen merkkien häivyttämiseen.​


Fire & Ice kasvohoito (30 min) 89 €

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, Fire-pohjainen naamio, jäähdyttävä Ice-pohjainen naamio, hoitovoide, aurinkosuoja, kotihoito-ohjeet.

Fire & Ice kasvohoito (60 min) 129 €


Comments


bottom of page