top of page

iS Clinical klassiset kasvohoidot

​iS Clinical, Yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat muun muassa puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa. Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja. 

​​

Ihon ulkonäön vaikuttavat monet erilaiset tekijät, kuten ympäristöön liittyvät auringonvalo, ilmansaasteet ja säätilat tai ilmasto; sekä sisäiset tekijät, kuten ruokavalio ja kehon kosteutus; sekä kehosi oma biokemia, kuten hormonit ja geneettinen perintö. Olipa tarpeenasi ikääntyvän ihosi ulkonäön parantaminen, akne, ihon värihäiriö, rosacea (tai sitä edeltävä couperosa) tai muu ihoon liittyvä ongelma, ihon monimutkainen järjestelmä vaatii sen, että hoidossa otetaan huomioon monia eri asioita samanaikaisesti. 

Koska iho on monimutkainen elin, tuloksia synnyttävien ihonhoitotuotteiden kehittäminen vaatii erittäin tarkkaa kemiallista koostumusta, laajaa tuntemusta dermatologisesta biokemiasta ja korkeimman laatutason raaka-aineita. iS Clinical® -ihonhoitosarjan kehittänyt yritys, INNOVATIVE SKINCARE® , on sitoutunut kehittämään ja valmistamaan tuotteita, joilla on kolmansien, puolueettomien osapuolten tutkimuslaitosten mukaan tehokkaimmat mahdolliset vaikutukset ihoon.​​​

Harmony Facial (60 min) 105 €

Tämä hoito sopii erityisesti syöpäpotilaille tai vahingoittuneelle iholle, äärimmäisen kuivalle iholle ja erityisherkälle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, mihin tahansa vuodenaikaan, erilaisten ihokäsittelyiden jälkeen. Ihana, vaihtoehtoinen hemmotteleva hoito.  Sopii myös niille, joiden ihoa on hoidettu turhan aktiivisesti.

Foaming Enzyme Facial (60 min) 109 €

Honey Enzyme Peel (60 min) 109 €

Exfoliating Clear Skin (60 min) 105 €

​Eye Bright Treatment (30 min) 45 €


Σχόλια


bottom of page