top of page

Käsihoidot & Geelilakkaukset


Käsistä huolehtiminen on tärkeää monestakin syystä, ja sormenkynsistä huolehtiminen on osa kokonaisvaltaista käsihygieniaa. Kädet ovat alttiina päivittäin monille bakteereille, viruksille ja likaisuudelle, sen takia käsien asianmukainen pesu ja hygienia ovat keskeisiä toimenpiteitä infektioiden ehkäisyssä ja tartuntatautien leviämisen estämisessä.

Huolitellut kädet ja kynnet ovat tärkeä osa yleisilmettä. Ne antavat positiivisen ja huolitellun vaikutelman toisille ja voivat vaikuttaa myönteisesti itsetuntoon ja itseluottamukseen. Joissain ammateissa, kuten asiakaspalvelu- ja terveydenhuoltoalalla, kädet ovat näkyvässä roolissa. Hyvin hoidetut kädet ja kynnet viestivät ammattimaisuutta ja huolenpitoa asiakkaille ja potilaille. Käsihoidot voivat olla erittäin rentouttavia ja miellyttäviä. Hieronnat ja käsihoitojen tarjoamat rentoutumishetket auttavat lievittämään stressiä ja edistämään hyvinvointia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että käsistä huolehtiminen on tärkeää sekä terveydellisistä että esteettisistä syistä. Säännölliset käsihoidot auttavat pitämään ihon ja kynnet terveinä, samalla kun ne tarjoavat rentouttavan ja miellyttävän kokemuksen. Kauniit ja huolletut kädet ja kynnet ovat myös osa positiivista ja ammattimaista vaikutelmaa, mikä voi vaikuttaa ihmisten mielikuvaan sinusta.


GEELILAKKAUKSET


Geelilakkaukset tarjoavat kynsille kauniin ja pitkäkestoisen lakkauksen, joka pysyy upeana useiden viikkojen ajan. Näitä hoitomenetelmiä pidetään yleisesti turvallisina, kun niitä suoritetaan asianmukaisesti ja käytetään laadukkaita tuotteita. Geelilakkauksella ei tehdä kynsistä pidempiä, vaan ainoastaan vahvistetaan omaa kynttä. Kauniit kynnet saavat olon tuntumaan paremmalta ja itsevarmemmalta. 

Evo Sculpture Geelilakka


Bio Sculpture on kehittänyt Evo Oxygenating Gel -geelilakkasarjan, joka on kaunis, kestävä ja terveellinen. Evo-geelilakka sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka ravitsevat kynsipetiä kovettamisen jälkeen. Geelilakka mahdollistaa kynnen hengittämisen, mikä estää kynnen kuivumista ja keratiinin pehmenemistä, pitäen kynnet terveinä. Evo-geelilakka poistetaan liottamalla, mikä suojaa kynnen pintaa vaurioilta.


Geelilakkaukset tarjoavat kauniin ja pitkäkestoisen lakkauksen, joka pysyy upeana viikkojen ajan. Näitä hoitomenetelmiä pidetään turvallisina, kun ne tehdään asianmukaisesti ja laadukkailla tuotteilla. Geelilakkauksella vahvistetaan omaa kynttä ilman pidennyksiä, mikä parantaa kynsien ulkonäköä ja vahvistaa itsevarmuutta.


Manikyyri (30 min) 43 €

Manikyyri on kauneudenhoitorutiini, joka keskittyy käsittelemään ja hoitamaan käsiä ja erityisesti kynsiä. Hoitoon sisältyy kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus, muotoilu, lakkaus (lakka omaksi), käsivoide.

Manikyyri (45 min) 55 €

Geelilakkaus uudet (90 min) 49 €

Geelilakkaus huolto (90 min) 49 €

Geelilakkaus poisto (60 min) 49 €


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page