top of page

Elemis hemmottelevat kasvohoidot


Elemis on brittiläinen spa- ja luksusihonhoitosarja, joka on tunnettu laadukkaista ja tehokkaista hoitotuotteistaan. Elemis kasvohoidot ovat suosittuja monissa kauneushoitoloissa ja spa keskuksissa ympäri maailmaa.

Elemis yhdistää tuotteissaan tieteellisen tiedon ja tehokkaat, luonnosta saatavat ainesosat toisiinsa. Elemis-tuotteet ovat hoitolatasoisia, eli niillä on todellinen vaikutus ihoon ja ne on suunniteltu toimimaan ihon hyväksi parhaalla mahdollisella tavalla. Jo yli 6,5 miljoonaa ihmistä on saanut avun Elemis-tuotteiden parista ja brändi on voittanut yli 200 palkintoa ainutlaatuisista tuotteistaan ja kauneushoidoistaan. Elemis hoitolasarjan ytimessä on sen kekseliäs tapa mukautua käyttäjän tarpeisiin paitsi ihotyypin, myös elämäntilanteen osalta. Elemis-tuotteista löytyy omansa niin stressaantuneelle ja väsyneelle iholle kuin erityistä ravitsevuutta vaativalle, ikääntyvälle ihollekin. Tutustu tuotelinjoihin ja yhdistele juuri sinun ihollesi sopiva, täydellinen ihonhoitorutiini!

Elemis kasvohoidot ovat suunniteltu tarjoamaan kokonaisvaltainen ja rentouttava hoitokokemus samalla kun ne keskittyvät käsittelemään erilaisia ihonhoito-ongelmia. Hoidot perustuvat luonnollisiin ainesosiin, kuten kasviuutteisiin, vitamiineihin ja mineraaleihin, jotka auttavat ravitsemaan ihoa ja edistämään sen terveyttä.

Elemis kasvohoito on kokonaisvaltainen ihonhoito-kokemus. Voit varata ajan tehokkaaseen 45 minuutin tai ylelliseen 75 minuutin hoitokokonaisuuteen. Jokaiseen Elemis-kasvohoitoon sisältyvä ihonhoidon konsultaatio varmistaa, että pääset askeleen lähemmäksi unelmaihoasi. Parhaan tuloksen takaamiseksi hoitolinja valitaan yhdessä kosmetologin kanssa.


Pro-Glow Luxe kasvohoito (60 min) 120 €

Elemis Pro Glow kasvohoito tarjoaa ihon hehkua ja virkistystä. Tämä tehokas hoito käyttää Elemiksen huippulaadukkaita tuotteita ja innovatiivisia tekniikoita ihon kirkastamiseen ja elvyttämiseen. Se sopii kaikille ihotyypeille ja auttaa saavuttamaan terveen ja säteilevän ihon ilmeen.

Pro-Glow Luxe kasvohoito (75 min) 135 €


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page