top of page

Dermapen 4 mikroneulaus


Dermapen 4 on markkinoiden uusin, tehokkain ja vähiten ihoa vaurioittava mikroneulausmenetelmä, jolla käynnistetään ihon oma biologinen korjausprosessi ja hoidossa hoidetaan ihon erilaisia häiriötiloja, ikämuutoksia sekä aknearpisuutta. Dermapen 4 -laite reiittää ihon kohtisuoraan 16-neulaisella neulapäällä ja tuottaa jopa 1920 neulareikää sekunnissa. Neulaushoito on entistä kivuttomampaa ja nopeampaa. Samalla kun neulaus luo ihoon ohuita kanavia, se stimuloi ihon kiinteydestä vastaavan kollageenin tuotantoa.

Neulauksen tuottamat kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80% enemmän vitamiineja, peptidejä ja muita kosmetiikan sisältämiä ravinteita. Kanavat mahdollistavat aineiden kulkeutumisen syvälle ihon dermikseen ja sen fibroblasteihin aina kantasolukerroksen soluihin asti. Imeytyessään aktiiviaineet tehostavat ihon toimintaa ja nopeuttavat sen uudistumista. Hoidon aikana ihoon voidaan imeyttää patentoituja mesoglide antioksidantteja, sinkkiä, ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa tai maksaläiskiä vaalentavaa mesoterapia-ainetta.


Dermapen 4 ensikertalaiselle (75 min) 205 €

Dermapen 4™ -mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, jossa pieniä neuloja käytetään luomaan kontrolloituja mikrovaurioita ihon pintaan. Tämä stimuloi ihon luonnollista paranemisprosessia, edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä auttaa parantamaan ihon tekstuuria ja ulkonäköä. Hoitoon sisältyy hoitosuunnitelma ja ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaus kasvot + kaula, naamio, viimeistely, kotihoito-ohjeet. Sarjahoitona 4 viikon välein 3. kerrasta alkaen -10%.

Dermapen 4 jatkohoidot (50 min) 205 €

Ensikertalaisen starttipaketti (75 min) 310 €

LED-valohoito (30 min) 49 €

Dermapen 4 mikroneulauksen vaikutukset

Dermapen 4 -mikroneulaushoito elvyttää ja kiinteyttää ihoa, lisää kollageenin muodostusta ja tehoaa ikämuutoksiin. Kohtisuora mikroneulaus tasapainottaa ihon talineritystä ja auttaa tehokkaasti epäpuhtaan ihon hoidossa sekä supistaa laajentuneita ihohuokosia ja tasoittaa ihoa. Mikroneulauksen aiheuttama immunologinen buusti ihossa saa aikaan usein aknen ja häiriönäppyjen rauhoittumisen. Hoito parantaa ihon pintaverenkiertoa, heleyttää ihoa ja vähentää kirjavuutta ihossa. Dermapen 4 on mm. ainoa lääketieteellisesti hyväksytty mikroneulausmenetelmä couperosa-ihon hoitoon. Dermapen 4 mmikroneulausmenetelmällä pystytään häivyttämään pikkuryppyisyyttä herkillä alueilla, kuten ylähuulen päällä sekä silmänympärysiholla. Saadaan aikaan laajamittainen biologinen korjausprosessi ihossa, joka korjaa tehokkaasti aknearpisuutta sekä arpia.


Mikroneulaushoidon jälkeen

Dermapen 4 -hoito voi tarjota huomattavia ihonhoitohyötyjä, mutta on myös tärkeää noudattaa asianmukaisia kotihoito-ohjeita hoitotulosten maksimoimiseksi ja ihon terveyden ylläpitämiseksi.  aras aika tehdä Dermapen 4 hoito on iltaisin, jotta iho voi rauhassa palautua ja uusiutua yön aikana.

Puhdistus

Pese kasvot hellävaraisella puhdistusaineella ennen hoidon aloittamista varmistaaksesi, että iho on puhtaa ja valmista hoitoon

Hydraatio

Suojakerroin

Vältä voimakasta hikoilu

Vältä voimakkaita tuotteita

Vältä kuumaa vettä

Vältä uimista ja saunaa

Kärsivällisyys

Ihon uudistuminen​​


Commenti


bottom of page