top of page

1Need mikro-ja nanoneulaus


1NEED on tehoas mikroneulausmenetelmä, joka käynnistää ihon biologisen korjausprosessin. Se hoitaa erilaisia iho-ongelmia, kuten ikämuutoksia ja aknearpia, minimoiden samalla ihovaurioita. Laite on monipuolinen erilaisten patruunoiden ansiosta:

  • Elvyttää ja kiinteyttää ihoa, lisää kollageenin muodostusta ja tehoaa ikämuutoksiin.

  • Tasapainottaa talineritystä ja supistaa laajentuneita ihohuokosia

  • Aiheuttaa immunologisen buustin, poistaen aknen ja keloiden.

  • Parantaa ihon pintaverenkiertoa, heleyttää ihoa ja auttaa hyperpigmentaatiossa.

  • Ainoa lääketieteellisesti hyväksytty hoitomenetelmä couperosa-iholle.


1NEED-mikroneulaus häivyttää pikkuryppyjä herkillä alueilla, kuten ylähuulen ja silmänympärysihon. Hoidolla käynnistyy laajamittainen biologinen korjausprosessi kuljettamalla aktiivisia aineosia dermikseen. Mikroneulaus mahdollistaa ravintoaineiden kulkeutumisen syvälle ihon kerroksiin, edistäen dermiksen ja kantasolukerroksen solujen ravitsemusta. Erinomainen myös eri ihotyypeille, kuten kuivalle, rasvaiselle, herkälle tai sekaiholle.

Erityisen hyvä maksaläiskien ja pigmenttimuutosten hoidossa, mikroneulausta voidaan yhdistää happohoitoon, kuten BioRePeeliin. Tuote sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän happoa ja aktiiviaineita, pidentäen solujen elinikää ja vähentäen ikääntymisen merkkejä, aknea sekä pigmenttimuutoksia.

Mikroneulaus + starttipaketti ensikertalaiselle (75 min) 195 €

Mikroneulausmenetelmä perustuu ihon pinnalla käytettäviin pieniin neuloihin, jotka aiheuttavat mikrovaurioita ihossa, edistäen ihon uudistumista ja kollageenin tuotantoa.Hoitoon sisältyy hoitosuunnitelma ja ihoanalyysi (15 min), alkupuhdistus, nanoneulaus mesokoktaililla, naamio, loppuvoiteet, rentouttava käsihieronta, viimeistely, kotihoito-ohjeet, kotihoidon starttipaketti.

Mikroneulaus jatkohoidot (60 min) 150 €

Nanoneulaus (60 min) 150 €


Comments


bottom of page