H I N N A S T O 

QUICK FIX PIKAHOIDOT 30 MIN

KASVOHOITO

Kasvohoito ihotyypin mukaan. Hoitoon sisältyy konsultaatio, alkupuhdistus ja entsymaattinen kuorinta, tehonaamio,  päähieronta, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet. 

45 EUR

KESTOPEDIKYYRI

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys, ja muotoilu, kestolakkaus sekä hoitovoide. Kestolakkauksen poisto + 10 EUR

45 EUR

VARPAANKYNSIEN LYHENNYS

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys, kevyt korinta sekä hoitovoide. 

29 EUR

KESTOVÄRI RIPSIIN

Ripsien värjäys kestovärillä. Ikäraja kulmien ja ripsien kestovärjäykseen on 16 vuotta.

19 EUR

KLASSINEN HIERONTA 

KASVOT JA DEKOLTEE

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa. Hoitoon sisältyy konsultaatio, alkupuhdistus, hieronta, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet. 

45 EUR

MANIKYYRI

Hoitoon sisältyy kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ja muotoilu sekä käsivoide.

39 EUR

KESTOLAKKAUKSEN POISTO

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys, ja muotoilu, jalkojen kevyt kuorinta, kestolakkauksen poisto sekä hoitovoide. Ei sisällä uutta kestolakkausta. 

45 EUR

KULMIEN MUOTOILU

Kulmien siistiminen ja muotoilu pinseteillä tai Lycon vahausmetodilla.

15 EUR

KESTOVÄRI KULMIIN JA RIPSIIN

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys, kevyt korinta sekä hoitovoide. 

25 EUR

LYMFAHIERONTA 

KASVOT JA DEKOLTEE

Käsin tehtävä kasvolymfahieronta on kevyellä pumppaustekniikalla tehtävä hieronta hoito. Lymfahieronta parantaa ihokudoksen hapen- ja ravintoaineiden kuljetusta ja poistaa turvotusta. Hoitoon sisältyy kevyt alkupuhdistus, rentouttava lymfahieronta kasvoille sekä dekoltee-alueelle sekä hoitovoide.

45 EUR

PEDIKYYRI

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, päkiän sekä kantapäiden kevyt raspaus, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu, tarvittaessa kynsien kevyt ohennus, kuorinta sekä hoitovoide. 

45 EUR

VARPAANKYNSIEN LAKKAUS

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu, kynsien lakkaus sekä hoitovoide. Lakka 5 ml omaksi. 

29 EUR

KESTOVÄRI KULMIIN

Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä. Ikäraja kulmien ja ripsien kestovärjäykseen on 16 vuotta.

19 EUR

KLASSINEN VARTALOHIERONTA 

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa. Hieronnassa noudatetaan klassisen hieronnan otteita. Hieronta tehdään asiakkaan valitsemalle alueelle (reidet ja sääret tai selkä, niska/hartia-alue.

45 EUR

HOT STONES LÄMMINKIVIHIERONTA

Hot Stones hieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Hieronta syvärentouttaa koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

45 EUR