mQFzGlGA.jpeg

Teini-ikäisenä iho alkaa oireilla erilaisilla näppylöillä ja jopa aknella. Nuorelle on alusta pitäen opetettava ihon oikeaoppinen hoito. Usein markettituotteet ovat liian voimakkaita tai kuivattavia tai muuten vain epäsopivia ja ihon kunto huononee. Kun nuori oppii pitämään huolta ihostaan ja sen puhtaudesta, vältytään myöhemmän iän ongelmilta, kuten esimerkiksi arvilta.

50 MIN 59 EUR

Valitse ajanvarauksesta hoitokategoria

FEEL THE BREEZE - Kasvohoidot 45-60 MIN 

STILL YOUNG - Kauneushoidot lapsille

Ihonpuhdistus nuorelle 

MURROSIKÄ JA EPÄPUHTAUDET 

Murrosiässä iholle alkaa syntyä epäpuhtauksia, kuten finnejä ja mustapäitä. Näppyjä voi peittää salisyylihappoa, mentolia tai teepuuöljyä sisältävillä peitevoiteilla, jotka samalla kuivattavat finnejä ja tuhoavat bakteereja. Näpyt häviävät useimmiten iän ja hormonitoiminnan tasoittumisen myötä. Vaikka iholle tuleekin finnejä, voimakkaasti kuivattavia ja vahvoja alkoholipitoisia puhdistustuotteita kannattaa välttää. Ruokavaliokin voi vaikuttaa ihoon: sokeri, karkit ja sokerittomatkin virvoitusjuomat, erityisesti energiajuomat, saavat hormonitoiminnan sekaisin ja voivat lisätä epäpuhtauksia.

MITEN PÄÄSE EROON MUSTAPÄISTÄ?

Mustapäät voi käydä poistattamassa kosmetologilla ihonpuhdistuksessa. Kotikonsteina niihin auttaa ihon kuorinta kevyesti rakeisella kuorintavoiteella. Kuorinta ei poista mustapäitä, mutta se vaalentaa niitä poistamalla iholta likaa ja kuona-aineita. Mustapäiden poistamiseen voi kokeilla myös kotikäyttöistä ihomatorautaa. Mustapäätä puristetaan molemmin puolin ihomatoraudalla ja paperiin käärityllä sormenpäällä. Rauta täytyy desinfioida ennen käyttöä. Ennen mustapäiden poistamista, iho kannattaa kuoria. Poistaminen kannattaa tehdä lämpimän suihkun tai saunomisen jälkeen, jolloin lämmin höyry on avannut ihohuokosia ja mustapäiden poistaminen on helpompaa.

KOTIHOITO OHJEET

Perusihonhoitoa on puhdistus ja kosteutus aamuin illoin. Vähintäänkin tarvitaan puhdistustuote, kasvovesi ja kosteusvoide. Viikoittaiseen tehokkaampaan puhdistukseen tarvitaan kuorinta ja naamio. Silmämeikinpuhdistukseen tarvitaan hellävarainen tuote.

 

Paikallishoitona finneille on hyvä olla erityistuote, joka hoitaa ja ehkäisee bakteerin leviämistä. Meikkivoiteen pitää olla hoitava. Mustapäät voi käydä poistattamassa kosmetologilla ihonpuhdistuksessa. Kotikonsteina niihin auttaa säännöllinen ihon kuorinta ja naamio. Hyvä ihonhoito-ohjelma säännöllisesti oman ihotyypin mukaisilla tuotteilla, on avain hyvinvoivaan ihoon.

 

New Flowers

+358 40 359 2234 

SÄHKÖPOSTI

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram