H I N N A S T O 

SEA YOU FOR HIM

KAUNEUSHOIDOT MIEHILLE 

ELEMIS SKIN ENERGIZER 

KASVOHOITO 45 MIN

Kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille – erityisesti kuivalle, väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Hoito sopii miehelle, joka haluaa ehkäistä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon valmistelu ja kuorinta, silmänympärys- sekä hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio, rentouttava niska- ja hartia sekä silmänympäryshieronta, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet.

89 EUR

KLASSINEN PEDIKYYRI 60 MIN

Klassinen ns. perushoito jaloille. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto, kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta sekä hieronta. Hoidossa hieronnan kesto rippuu jalkahoitoon kuluvasta ajasta ja jalkojen kunnosta. 

59 EUR

HOT STONES LÄMMINKIVIHIERONTA

hieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Hieronta syvärentouttaa koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

30 MIN/45 MIN/60 MIN/90 MIN

45 EUR/59 EUR/59 EUR/89 EUR

59 EUR

ELEMIS SKIN ENERGIZER

KASVOHOITO 75 MIN

Kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille – erityisesti kuivalle, väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon valmistelu, kasvo- ja dekoltee hieronta, kuorinta, silmänympärys- sekä hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio, rentouttava pää- sekä käsien hieronta, toinen kiinteyttävä naamio, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet.

119 EUR

SPA PEDIKYYRI 90 MIN

Kokonaisvaltainen, monipuolinen ja hemmotteleva hoito jaloille. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto, kynsien tasoitus, nautinnollinen suolakuorinta- sekä naamiorituaali ja pitkä rentouttava hieronta. Kuorinta, naamio ja hieronta tehdään myös säärien alueelle. 

89 EUR

MEDIK8 MEDISPA 

KASVOHOITO 60 MIN

Ihotyypin mukainen klassinen kasvohoito. Hoitoon sisältyy konsultaatio, alkupuhdistus ja entsymaattinen kuorinta,, rentouttava hieronta, tehonaamio ja päähieronta, viimeistely, hoito-suunnitelma sekä kotihoito-ohjeet. Epäpuhtaan ihon hoidossa, hoitoon sisältyy mm. ihon mekaaninen puhdistus ja/tai ultraäänipuhdistus. 

98 EUR

KLASSINEN VARTALOHIERONTA

Klassisessa hieronnassa pehmytkudoksia käsitellään tehostaen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, jolloin myös kuona-aineet saadaan poistumaan kehosta. Klassisen hieronnan tavoitteena on rentouttaa lihaksia ja lievittää lihasjäykkyydestä johtuvaa kipua. 

30 MIN/45 MIN/60 MIN/90 MIN

45 EUR/59 EUR/59 EUR/89 EUR

59 EUR