KAUNEUSHOIDOT MIEHILLE JA LAPSILLE

 

Kauneussalonkimme ei ole pelkästään naisille, vaan tarjoamme kattavan valikoiman palveluita myös miehille, nuorille ja perheenne pienimmille. Astu rohkeasti liikkeeseemme sisään ja kysyy lisää hoidoistamme!

HINNASTO

MIEHET

KLASSINEN JALKAHOITO

60 MIN 59 EUR / 90 MIN 85 EUR

Klassinen ns. perushoito jaloille. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto, kynsien tasoitus sekä jalkavoiteen levitys. 60 min jalkahoidossa hieronnan pituus riippuu jalkojen kunnosta. 90 min jalkahoidossa hieronnan pituus n. 20 min. 

WELLNESS JALKAHOITO 

90 MIN 93 EUR

Monipuolinen jalkahoito sisältää hemmottelevan jalkakylvyn, ihon sekä kynsien hoidon, kovettumien poiston, nautinnollisen kuorinta- sekä naamiorituaalin ja n. 20 min hieronnan. Kuorinta, naamio ja hieronta tehdään myös säärien alueelle. ​​

PARAFIINIHOITO JALOILLE TAI KÄSILLE   

60 MIN 65 EUR

Kosteuttava hoito kuivalle iholle. Hoitoon sisältyy käsien tai jalkojen kylvetys, kuorinta, naamio ja parafiinihoito. Hoito ei sisällä kynsien tai jalkojen hoitoa. * Uusi hoito, tulossa keväällä

MEDIK8 MEDISPA KASVOHOITO

60 MIN ALKAEN 98 EUR

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon valmistelu ja kuorinta, höyrytys ja entsymaattinen kuorinta, rentouttava n. 15 min. hieronta 15 min tehonaamio, viimeistely sekä hoitosuunnitelma. Kasvohoito tehdään aina ihotyypin mukaan. 

Lisäpalvelut:

+ mekaaninen ja/tai ultraäänipuhdistus

 

MEDIK8 PEELING HOIDOT

KEMIALLINEN KUORINTA 

50 MIN 107 EUR 

Kemiallinen kuorinta vaativampiin iho-ongelmiin. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, Medik8-kemiallinen kuorinta, kosteuttava ja elvyttävä naamio, hoitoseerumit ja -voide.

KLASSINEN HIERONTA  

KOKOVARTALO 60 MIN 65 EUR 

SELKÄ 45 MIN 55 EUR / 3 x 45 MIN 145 EUR

Klassinen kokovartalohieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa. Hieronnassa noudatetaan klassisen hieronnan otteita.

STRESSINISKAHIERONTA  

45 MIN 55 EUR / 3 x 40 MIN 145 EUR

60 MIN 65 EUR / 3 x 60 MIN 175 EUR

Niska- ja hartia-alueen jännitystä purkaava tehokas hieronta.

 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA  

60 MIN 67 EUR

Intialainen päähieronta sisältää perinteisesti päähieronnan sekä niska-hartiaseudun hierontaa. 

HOT STONES - LÄMMINKIVIHIERONTA

60 MIN 65 EUR

Lämminkivihieronta on rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitomuoto.  Hoito tehdään koko vartalon alueelle.

PUHDISTAVA SELKÄHOITO

60 MIN 75 EUR

Epäpuhtaalle iholle tarkoitettu hoito. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihon-puhdistus, naamio ja hieronta.

MIES, ON HYVÄ TIETÄÄ!

MEDIK8 MEDISPA KASVOHOITO IHOTYYPIN MUKAAN

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon valmistelu ja kuorinta, höyrytys ja entsymaattinen kuorinta, rentouttava n. 15 min. hieronta kasvojen sekä decolteen alueelle, 15 min tehonaamio, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet. Hoidon jälkeen asiakas saa mukaan hoidon

mukaisen 0,8 ml Crystal Retinal 3 tai 0,8 ml Retinol 3TR Intense vitamiinin kerta-annoksen käytettäväksi illalla kotona täydentämään kasvohoitoa.

 

Huomioi, että mekaaninen puhdistus ja/tai ultra-äänipuhdistus sisältyy ainoastaan Tasapainottavaan (Calming Facial) sekä Syväpuhdistavaan (Pore Refining Facial) kasvohoitoon. Mikäli toivot mekaanista ja/tai ultraäänipuhdistusta, varaa siihen aika varausjärjestelmämme kautta.

MEDIK8 KEMIALLINEN KUORINTA (PEELING HOITO)

hoito kuorii  ihon pintakerroksen, tehden siitä  silminnähden kauniimman.Kuorinnat jaotellaan usein niiden  syvyyden mukaan: pinnallisiin-,  keski syviin- ja syviin kuorintoihin. Mitä syvempi kuorinta tehdään sitä  suurempi muutos voidaan saavuttaa  sekä mitä syvempi kuorinta, sitä  pidempi palautumisaika ja voimak kaampi reaktio on odotettavissa.

Miten valmistaudun peeling hoitoon?

Tutkimuksen mukaan C- ja A- vitamiininen, sekä epidermiksen kasvutekijöiden pinnallinen käyttö läpi hoitosarjan maksimoi peelig-hoitojen tuloksen. On suositeltavaa aloittaa vitamiinien käyttö 2 viikkoa ennen ensimmäistä hoitoa ja jatkaa vitamiineja vielä kolme kuukautta viimeisen hoidon jälkeen.

60 MIN JALKAHOITO 

Klassisessa 60 minuutin jalkahoidossa pääpaino on kynsien ja jalkapohjien huollossa, joten se, kuinka paljon aikaa hieronnalle jää, riippuu asiakkaan jalkojen kunnosta. 60 min jalkahoito sopii sinulle, jos haluat ylläpitää jalkojesi kunnon ja käyt jalkahoidoissa säännöllisesti. Sopii hyvin myös sinulle, jos haluat saada jalat kuntoon juhlia, tapahtumia tai reissua varten. 

90 MIN JALKAHOITO 

Perusteellinen 90 min jalkahoito on kokonaisvaltainen hoito ja on suunniteltu vaativampaa hoitoa tarvitseville jaloille. Jos edellisestä hoidostasi on kulunut pitkä aika tai et ole aikaisemmin käynyt jalkahoidossa, suosittelemme valitsemaan juuri tämän hoidon.  Valitse tämä myös jos kyntesi ovat paksuuntuneet ja kaipaavat ohennusta. Perusteelliseen jalkahoitoon sisältyy tyypillisesti: jalka-analyysi, pehmennys/jalkakylpy,  kynsien lyhennys ja ohennus, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto sekä virkistävä hieronta. WELLNESS jalkahoidossa on edellä mainitun lisäksi vielä kuorinta- ja naamiorituaali, mm. säärien alueelle.  

PARAFIINIHOITO 

Käsien ja jalkojen parafiinihoito on lämmittävä, ihoa hoitava, verenkiertoa vilkastuttava ja paikallista aineenvaihduntaa parantava hoito. Parafiinihoito on erinomainen tapa syväkosteuttaa  ja ravitsee ihoa. Lämpimän parafiinin ansiosta hoitoaineiden imeytyminen paranee, okkluusio parafiini ja lämpö ei anna hoitoaineiden haihtua iholta,  Lämpö myös auttaa reumakäsien kuntoutuksessa.

KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta on vanha perinteinen hoitomuoto, jossa käsillä rentoutetaan jäykkiä lihaksia ja rentoutetaan mieltä erilaisilla otteilla. Hieronta mm. tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa iästä riippumatta. Hieronnan tarkoitus rentouttaa jännittynyttä lihasta, palauttaa sitä  kovasta harjoittelusta. Hieronnalla on todettu olevan myös positiivisia vaikutuksia stressiin.

STRESSINISKAHIERONTA

Stressiniskahieronta on tehokas täsmähoito jännittyneen niska-hartiaseudun alueelle. Hieronnassa käytetään erikoisöljyä tehostamaan hoidon vaikutusta. Stressiniskahieronta perustuu hieronnan, kipu- eli trigger-pisteiden käsittelyn ja eteerisen öljyn yhteisvaikutukseen. Hieronta laukaisee tehokkaasti lihaskramppeja ja jännitystiloja lämmittäen, hoitaen ja elvyttäen tukkoista lihasta sekä kiihdyttäen aineenvaihduntaa.

KUUMAKIVIHIERONTA 

Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen syvän rentoutuksen. Syvärentouttaa koko kehon ja laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 

Intialainen päähieronta sisältää perinteisesti päähieronnan sekä niska-hartiaseudun hierontaa. Intialaisen päähieronnan otteet ovat kevyet mutta tehokkaat.Rentouttaa, lievittää stressiä, helpottaa päänsärkyä ja migreeniä, parantaa unta, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa, lisää aivojen hapensaantia, vähentää kasvoalueen turvotusta, avuksi jännitystiloihin.

LAPSET 4 - 10 VUOTTA

PIENEN KÄSIHOITO 

30 MIN 29 EUR

Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsihoito, kevyt ja hellävarainen hieronta kosteuttavalla voiteella. Tytöille sopiva lakkaus. Lakka omaksi ja pieni yllätys mukaan.

 

PIENEN JALKAHOITO

30 MIN 29 EUR

Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kynsihoito, kevyt ja hellävarainen hieronta kosteuttavalla voiteella. Tytöille sopiva lakkaus. Lakka omaksi ja pieni yllätys mukaan. 

 

PIENEN KÄSI- JA JALKAHOITO

60 MIN 55 EUR

Hoitoon sisältyy käsi-ja jalkahoito. 

 

LAPSET 10 - 18 VUOTTA

NUORISONIHONPUHDISTUS

60 MIN 59 EUR

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsymaatinen kuorinta, höyrytys, ultraääni- sekä mekaaninen puhdistus, naamio sekä hoitovoide.

PUHDISTAVA SELKÄHOITO

60 MIN 65 EUR

Epäpuhtaalle iholle tarkoitettu hoito. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihon-puhdistus, naamio ja hieronta.

 

NUOREN KÄSIHOITO 

30 MIN 29 EUR

Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsihoito, hieronta kosteuttavalla voiteella. Tytöille sopiva lakkaus ja lakka omaksi.

 

NUOREN JALKAHOITO

45 MIN 49 EUR

Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kynsihoito, kovettumien poisto, kuorinta, hieronta kosteuttavalla voiteella. Tytöille sopiva lakkaus ja lakka omaksi.

 

NUOREN KÄSI- JA JALKAHOITO

75 MIN 65 EUR

Hoitoon sisältyy käsien sekä jalkojen kylvetys, kynsihoito, kovettumien poisto, kuorinta, loppuvoide. Tytöille sopiva lakkaus ja lakka omaksi.

LÄMMINKIVIHIERONTA

45 MIN 47 EUR

Lämminkivihieronta tehdään säärien, reisien, selän sekä käsien alueelle. 

NUORI, ON HYVÄ TIETÄÄ!

NUOREN IHONHOITO

Ihon puhdistaminen ja kosteutus aamuin illoin on nuoren ihonhoidon perusta. Murrosiässä iholle alkaa syntymään epäpuhtauksia kuten finnejä ja mustapäitä. Näppyjä voi peittää salisyylihapoa-, teepuuöljylä tai mentolia sisältävillä peitevoiteilla, jotka samalla kuivattavat finnejä ja tuhoavat bakteereja. Näpyt häviävät useimmiten iän ja hormonitoiminnan tasoittumisen myötä. 

 

Vaikka iholle tulee finnejä, voimakkaasti kuivattavia ja vahvoja alkoholipitoisia puhdistustuotteita kannattaa välttää. Ruokavaliokin voi vaikuttaa ihoon: sokeri, karkit ja sokerittomatkin virvoitusjuomat, erityisesti energiajuomat, saavat hormonitoiminnan sekaisin ja voivat lisätä epäpuhtauksia. 

 

MIKÄ ON MUSTAPÄÄ?

Yksinkertaistettuna mustapää on ihohuokonen, jonka sisään on jumittunut yhdistelmä kuollutta ihosolukkoa, rasvoja ja propionibacterium acnes -bakteeria. Kyseinen bakteeri rakastaa ihohuokosten epäpuhtauksia ja aiheuttaa yhdessä niiden kanssa valkopäitä ja mustapäitä.

MITEN PÄÄSEE EROON MUSTAPÄISTÄ?

Kotikonsteina niihin auttaa ihon kuorinta kevyesti rakeisella kuorintavoiteella. Kuorinta ei poista mustapäitä, mutta se vaalentaa niitä poistamalla iholta likaa ja kuona-aineita. 

Mustapäät voi käydä poistattamassa kosmetologilla ihon-puhdistuksessa.  Alan ammattilainen osaa suositella juuri sinun iholle sopivat kotihoitotuotteet ja neuvoo sinua ihonhoidossa. 

MEDIK8 SUOSITTELEE

Kaunis iho ei ole ainostaan puhdas, sen tulee olla myös kosteutettu, heleä ja kimmoisa. MEDIK8 Blemish solutions tuotesarja ei sisällä voimakkaita kemikaaleja, jotka voivar vahingoittaa, ärsyttää tai kuivattaa ihoa saaden sen punoittamaan.

 

Medik8 tuotteissa olevat ainesosat taistelevat epäpuhtauksia vastaan ja ne on yhdistetty rauhoittaviin ja kosteuttaviin teho-aineissin, jotka tekevät ihollesi hyvää. Näin epäpuhtaudet vähenevät huomattavasti, iho saa tukea parantumiseen ja epäpuhtauksista jää vähemmän tulehdusarpia - ihon omaa suojamekanismia kunnioittaen. 

Medik8 kasvohoitotuotteet nuorille:

Clarifying Foam

Antibakteerinen ja hellästi kuoriva puhdistusvaahto, joka on kehitetty erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. 

Blemish Control Pads 

Alkoholiton tuote poistaa epäpuhtaudet syvältä ihohuokosista, mutta suojelee samalla ihon omaa kosteustasapainoa.

Natural Clay Mask

Puhdistava savinaamio poistaa epäpuhtaudet ihohuokosista, tasa-painottaa ihon omaa talintuotantoa ja supistaa ihohuokosia.

 

  

  • Facebook
  • Instagram