ELEMIS HEMMOTTELEVAT

KASVO- JA VARTALOHOIDOT

HIGH PERFORMANCE

SKIN FOR MEN

45 min 89€

Miesten energisoiva High Performance Skin Energizer -kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, väsyneelle, stressaantuneelle iholle ja miehelle, joka haluaa häivyttää ikääntymisen merkkejä. 

 

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon valmistelu ja kuorinta, silmänympärys- sekä hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio, rentouttava niska- ja hartia sekä silmänympäryshieronta, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet. 

MEDIK8 KASVOHOITO

IHOTYYPIN MUKAAN

90 min 125€

Medik8-kasvohoidot ovat medikaalisia spa-hoitoja, jotka perustuvat innovatiivisiin, kliinisesti tutkittuihin ja tehokkaisiin hoitoaineisiin.

 

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon valmistelu ja kuorinta, höyrytys ja entsymaattinen kuorinta, rentouttava n. 25 min hieronta kasvojen sekä dekolteen alueelle, tehonaamio, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet. 

SPA JALKAHOITO

90 min 89

SPA jalkalkojen ihon hemmotteluhoito, joka yhdistää hyödyllisten tuotteiden tehoaineet kuorinnassa, naamiossa ja voiteissa, tämän lisäksi saat ihanaa rentouttavaa hierontaa. 

 

Monipuolinen ja hemmotteleva jalkahoito (90 min) sisältää jalkakylvyn, ihon sekä kynsien hoidon, kovettumien poiston, nautinnollisen kuorinta- sekä naamiorituaalin ja n. 20 min hieronnan. Kuorinta, naamio ja hieronta tehdään myös säärien alueelle. ​​

PARAFIINIHOITO

45 min 65

75 min 89

45 min aloille tai käsille 

75 min jaloille ja käsille 

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiinihoito. Hoitoon sisältyy jalkojen tai jalkojen ja käsien kylvetys, kuorinta, naamio, parafiinihoito ja hieronta. Hoito ei sisällä kynsien tai jalkojen hoitoa. 

HIGH PERFORMANCE

SKIN FOR MEN

75 min 119€

Miesten energisoiva High Performance Skin Energizer -kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, väsyneelle, stressaantuneelle iholle ja miehelle, joka haluaa häivyttää ikääntymisen merkkejä. 

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon valmistelu, kasvo- ja dekoltee hieronta, kuorinta, silmänympärys- sekä hoidon syvävaikuttava peel-off-naamio, rentouttava pää- sekä käsien hieronta, toinen kiinteyttävä naamio, viimeistely, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet. 

MEDIK8 PEELING

IHOTYYPIN MUKAAN

50 min 98€

Kemiallinen kuorinta sopii erilaisiin hoitotarpeisiin ja iho-ongelmiin. Kemialliset kuorinnat kirkastavat ihon väriä tehokkaasti, puhdistavat ihon epäpuhtauksia ja uudistavat ihon pintaa. Medik8 peeling hoito tehdään aina ihon tarpeen ja ihotyypin mukaan. 

Hoitoon sisältyy valmistelu peeling hoitoon, alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, kemiallisen kuorinnan neutralointi, ihoa rauhoittava tehonaamio, hoitosuunnitelma sekä kotihoito-ohjeet. 

FRANGIPANI SALT GLOW

VARTALORITUAALI

60 min 119€

Eksoottinen koko vartalon kuorinta-hoitorituaali, joka vahvistaa ja elvyttää vartaloa. Vartalon kuivaharjauksen jälkeen iholle valutetaan runsaasti lämmintä öljyä kevyillä hierontaliikkeillä. Karkea, ravitseva ja lumoavan tuoksuinen vartalosuola poistaa iholta kuolleet ihosolut hellävaraisesti ja vahvistaa solujen uudistumista.

Hoidossa hoidetaan sekä vartaloa että kasvoja tuotteilla, jotka pehmenevät, kosteuttavat ja hoitavat ihoa ihanasti. 

KLASSINEN HIERONTA

alkaen 30

Klassinen hieronta 30, 40, 60 tai 90 min. Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa. Hieronnassa noudatetaan klassisen hieronnan otteita. 

MEDIK8 KASVOHOITO

IHOTYYPIN MUKAAN

60 min 98€

Medik8-kasvohoidot ovat medikaalisia spa-hoitoja, jotka perustuvat innovatiivisiin, kliinisesti tutkittuihin ja tehokkaisiin hoitoaineisiin.

Hoito sisältää tuplapuhdistuksen, entsy-maattisen kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja/tai ultraäänipuhdistuksen, hieronnan, tehonaamion, seerumit, hoitovoiteet. 

KLASSINEN JALKAHOITO

60 min 59€

90 min 79€

60 min jalkahoito - Klassinen ns. perushoito jaloille. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto, kynsien tasoitus, jalkaterien kuorinta, hieronta. 

90 min jalkahoito - Kokonaisvaltainen hoito jaloille. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto, kynsien tasoitus, jalkaterien kuorinta, sekä n. 10-15 min hieronta. 

KLASSIEN JA SPA KÄSIHOITO

45 min 49€

75 min 69€

45 min klassinen käsihoito - ns. perushoito käsille (45 min). Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsien leikkaus ja muotoilu, kynsinauhojen siistiminen ja hieronta.

60 min SPA käsihoito - Monipuolinen ja hemmotteleva hoito käsille. Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsien leikkaus ja muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kuorinta, naamio ja nautinnollinen hieronta

LÄMMINKIVIHIERONTA

alkaen 45

Lämminkivihieronta 30, 45, 60 tai 90 min. Lämminkivihieronta on rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä.