AdobeStock_398674321 (1).jpeg

​Mekaaninen ihonpuhdistus on erittäin syväpuhdistava hoito ja se voidaan tehdä iholle, jolla esiintyy mustapäitä, miliumeja sekä pieniä märkäpäitä. Mekaaninen ihonpuhdistus hoitaa ja heleyttää ihoa sekä poistaa tehokkaasti vaikeitakin epäpuhtauksia. Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa iho valmistellaan puhdistukseen kuorinnalla ja höyrytyksellä, jolloin myös epäpuhtauksia on helpompi ja kivuttomampi poistaa mekaanisesti. Puhdistuksen jälkeen kasvoillesi laitetaan ihoa rauhoittava seerumi, naamio ja hoitovoiteet. Epäpuhtauksien määrästä riippuen ei välttämättä yksi hoitokerta riitä ja näin ollen muutamakin hoitokerta voi olla tarpeellista. 

Mekaaninen ihonpuhdistus sisältyy:

 

45 MIN ULTRAÄÄNIPUHDISTUS 75 EUR

60 MIN MEDIK8 KASVOHOITO 98 EUR

50 MIN NUORISOIHONPUHDISTUS 59 EUR

Lisäpalveluna kasvohoitoon + 15 EUR

Valitse ajanvarauksesta hoitokategoria

FEEL THE BREEZE - Kasvohoidot 45-60 MIN

Mekaaninen ihonpuhdistus 

Epäpuhtauksien poiston tavoitteena on saada iho näyttämään terveemmältä ja kauniimmalta. Ihosta poistetaan joko osittain tai kokonaan komedot, miliumit ja pustelit. Kun huokoset puhdistuvat, iho tulee väriltään ja pinnaltaan tasaisemmaksi ja aineiden imeytyminen paranee. Jos asiakkaan iholla on paljon epäpuhtauksia, niistä poistetaan näkyvimmät. Lisäksi poistetaan sen verran muita epäpuhtauksia kuin iho liikaa rasittumatta kestää. Asiakkaan kipukynnys otetaan myös huomioon ja puhdistuksen laajuudesta sovitaan asiakkaan kanssa.

 

Jokainen epäpuhtaalle iholle tehtävä kasvohoito sisältää perusteellisen 2-vaiheisen alkupuhdistuksen ja ihoanalyysin,  entsymaattisen kuorinnan ja höyrytyksen, lyhyen kasvohieronnan ja hoidon lopuksi kasvonaamion sekä ihotyypillesi sopivan kosteusvoiteen. Kasvonaamion vaikutusajalla teen kevyen niska-hartiahieronnan tai pään paineluhieronnan, riippuen hoidosta. Hoidot tehdään pääasiallisesti Medik8 luotettavilla ammattituotteilla.

Hoito sopii hyvin akneiholle, nuorelle iholle ja iholle, jossa on paljon epäpuhtauksia. Puhdas iho säteilee terveyttä sekä hyvinvointia ja on huomattavasti vastaanottavaisempi kotihoitotuotteille! 

New Flowers

+358 40 359 2234 

SÄHKÖPOSTI

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram