Kauneussalonki Sea You

Salonkimme on uudistettu ja raikas merellinen helmi Ullanlinnan upeassa miljöössä, Kaivopuiston välittömässä läheisyydessä.

 

Olet tervetullut nauttimaan ja kokemaan hoitojamme, jotka luovat unohtumattomia elämyksiä kauniissa ympäristössä, pitkäkestoisia vaikutuksia sekä luonnonmukaista luksusta. Tarjoamme laajan valikoiman alamme palveluita perushoidoista hemmotteluhoitoihin ja kehitämme myös miehille ja nuorille suunnattuja hoitoja.

Tuotteemme

Käytämme kaikissa hoidoissa alan huippusarjoja, jotta voimme varmistaa asiakkaallemme mahdollisimman laadukkaan lopputuloksen. Tutustu meidän tuotteisiin ja lue lisää. 

Read More

Medik8

Laajasti palkittu brittiläinen cosmeceutical hoitosarja on erikoistunut valmistamaan tuotteita ikääntyvälle iholle, hyperpigmentaatioon, aknelle, kosteusköyhälle ja punoittavalle (couperosa) iholle.

 

EkoPharma sokeri 

Sokerit suomalaisella hillauutteella vahvistetut uutuussokerit ovat helliä sinulle. Sokerit ovat erittäin hoitavia ja suomalaisia tuotteita.

REQ - Depend 

REQ on ruotsalainen kynsituotteiden ammattilaissarja joka on suunniteltu pohjolan olosuhteisiin, pohjoismaisille tarpeille.

Artdeco

Kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta.

Peclavus

Peclavus –jalkahoitotuotteet ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla. Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai geneettisesti muunneltuja ainesosia. 

Gehwol

Laajasta GEHWOL valikoimasta löytyy kosteutta ja rasvapitoisuutta ylläpitäviä, hoitavia, desinfioivia, suojaavia ja raikastavia dermatologisesti testattuja tuotteita jalkojen vaikeidenkin iho-ongelmien hoitoon

Tervetuloa ihaniin hoitoihin!

Meidän hoitotyön luotettavuus, tarkkuus ja laadukkuus sekä iloinen, lämmin ilmapiiri ovat kaikki kaikessa! Tarjoamme Sinulle hemmottelua ja ihania hetkiä kauneusmaailmassa!

 

Olet lämpimästä tervetullut meille!

 

Salonkimme sijaitsee Helsingin ydisnkeskustassa, upeassa Ullanlinnassa, osoitteessa Tehtaankatu 16 C 25. 

 

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram

KAUNEUSSALONKI SEA YOU

Käyntiosoite Tehtaankatu 16 C 25 (katutaso)

00140 Helsinki (Ullanlinna)

Puh 040 359 2234

info@seayou.fi 

AUKIOLOAJAT  sopimuksen mukaan

Ma, Ke klo 08 - 16

Ti, To, Pe klo 10 - 20

La, Su klo 10 - 15

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon