TARINAMME

Kun yrittäjyysideamme lähti liikkeelle ja kauneussalonki Sea You sai alkunsa, meillä oli selkeä visio siitä, minkälaista tyyliä tila tulee edustamaan. Kauneussalonki Sea You on perheyritys ja se heijasteleekin edellemainittua intohimoa mereen. 

​Olen 2018 valmistunut diplomikosmetologi ja suorittanut kansain-välisesti arvostetun CIDESCO tutkinnon. Pitkän linjan asiakaspalveluammattilaisena arvostan laatua sekä asiakaslähtöistä palvelua. Ihanista alkuperäisistä liiketiloistamme Tehtaankatu 16 olemme elokuussa 2020, muuttaneet suurempiin ja toimivampiin tiloihin Tehtaankatu 13! Uudet tilat mahdollistavat liiketoimintaamme kehittämisen ja uusien palveluiden tarjoamisen! 

 

Toivotan Teidät lämpimästi tervetulleeksi salonkiini ja nauttimaan ihanista hoidoista! 

PERHEENI TUKI JA IDEOINTI OVAT OSA TARINAANI!

Sky-Cidesco kosmetologi

Piret Konttinen

TIIMIMME

Onnistunut matka kauneusmaailmaan tarkoittaa tunnin tai kahden hoitokokemusta osaavissa käsissä! Valitsemamme tuotteet & hoitosarjat tuottavat ihanan rentouttavan hetken sekä täydellisen lopputuloksen, jolla on myös pitkäkestoinen vaikutus. Tiimissämme on Kauneussalongin Sea You yrittäjä/omistaja, Sky-Cidesco kosmetologi Piret Konttinen sekä tammikuussa 2021 aloittanut upeiden rakennekynsien tekijä, Kynnet by Camilla yrittäjä/omistaja, kynsiteknikko Nea Falck.

Voit varata aikasi soittamalla meille numeroon 040 359 2234, sähköpostilla info@seayou.fi tai kätevästi nettiajanvarauksen kautta silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

 

Olet tervetullut myös käymään salongissamme, jos haluat tavata meidät henkilökohtaisesti tai tehdä varauksen paikanpäällä. Jos olemme tekemässä hoitoja, ovemme ovat suljettu, mutta voit jättää silloin soittopyynnön ja soitamme takaisin pikimmiten vapauduttuamme tai voit varata ajan tapaamista varten www.seayou.fi/ajanvaraus (Konsultaatio kosmetologille).​

etusivu.png
48379091_274453230094773_5500895242569646080_n.jpg

Emme voi vastata puheluihin hoitojen aikana. Voitte kuitenkin jättää meille myös viestin tai sähköpostin. Pyydämme hoitamaan kaikki ajanvaraukset ja mahdolliset ajanvarausten siirrot netin kautta AJANVARAUS. Aikojen peruutukset onnistuvat varausvahvistuksessa olevasta peruutuslinkistä. 

​Esteen sattuessa peruthan aikasi 24 tuntia aiemmin. Peruuttamatta jätetyistä tai myöhemmin perutuista ajoista perimme 50% varatun hoidon hinnasta.

Tarjoamme teille pieniä ylellisyyksiä niin arjen keskelle kuin ikimuistoisiin juhlahetkiinkin! Tervetuloa hemmottelemaan upeisiin tiloihimme Tehtaankatu 13, 00140 Helsinki!

Olemme auki sopimuksen mukaan:

MA - PE klo 08:00 - 20:00

LA klo 10:00 - 16:00

NETTIAJANVARAUS AUKI 24/7

Snapshot_9.png
Snapshot_2_edited.jpg

Nea Camilla Falck

Kynnet By Camilla yrittäjä / omistaja

Kynsiteknikko

Palvelut: Rakennekynnet GelX, geeli- ja kestolakkaukset, jalkahoidot 

kynnetbycamilla@gmail.com

040 011 4746

Piret Konttinen

Kauneussalonki Sea You yrittäjä / omistaja

Sky-Cidesco kosmetologi

Palvelut: Kasvohoidot, käsi- & jalkahoidot, kestovärit, vartalohoidot, hieronnat, karvanpoisto. 

info@seayou.fi

040 359 2234