1YFyL44w_edited.jpg

Kemialliset kuorinnat ovat nopeasti nousseet maailmanlaajuisesti suosituimmiksi kasvohoidoiksi. Kemialliset kuorinnat voivat merkittävästi vähentää ryppyjä, pigmentaatiota, ihon virheitä sekä epäpuhtauksia. Myös ihoärsytys on vähäisempää ja toipuminen nopeampaa. Jo 45 minuuttia ammattilaisen käsittelyssä riittää selvästi elävöittämään, pehmentämään ja tasoittamaan ihoa nuorekkaamman lopputuloksen saamiseksi.

 

Kauneussalongissamme, kosmetologin palveluissa ja kasvohoidoissa valitsemme jokaiselle ihonkunnosta riippuen sopivimman Medik8 hapon. Käytämme hellavaraisia pinnallisempia Medik8 kuorintoja. Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla! 

50 MIN 95 EUR 

Sarjahoitona 3 viikon välein -10%

Valitse ajanvarauksesta hoitokategoria

FEEL THE BREEZE - Kasvohoidot 45-60 MIN

Medik8 peeling

Banana Leaves

Miten Medik8 peelingit toimii?

KONSEPTI

Korkea pitoisuus happoja;

Matala pH;

Voidaan jättää iholle pidemmäksi aikaa Time Release järjestelmän ansiosta;

Neutraloitava

VAIKUTUKSET

Lisää solu-uudistusta;

Tuhoaa heikkoja ja vaurioituneita ihosoluja basaalikerroksessa

HYÖDYT

Tuottaa uusia terveitä ihosoluja;

Tehostaa fibroblastien aktiivisuutta;

Ihon proteiinit reagoivat happoihin matalassa pH.ssa - ihosolut kovettuvat ja irtoavat

TULOKSET

Iho tasoittuu ja tulee sileämmäksi; 

Rypyt ja juonteet vähenevät; 

Hyperpigmentaatio vaalenee;

Epäpuhtaudet vähenevät

rXLm56yA.jpeg

 

 

MEDIK8 PEELING TARJONTA

Kemiallisessa kuorinnassa käytettävä happo vaikuttaa merkittävästi siihen, kuinka syvälle kuorinta ulottuu. Hapot vaikuttavat ihosoluihin ja kuorintaprosessiin käynnistymiseen eri tavoin. Kaikkien lopputuloksena on kuitenkin ihon yleisesti parempi ja tasaisempi sävy, tunto ja kunto!

SIGNATURE REWIND - Ikääntyvälle iholle

Hoito sopii ikääntyvälle iholle; iholle jossa aurinkovaurioita, ryppyjä ja juonteita. Hoito tehostaa kollageenin tuotantoa, vähentää juonteiden ja ihon virheiden näkyvyyttä, tsoittaa ihon rakennetta ja täyteläistää ihon pintaa. Ihosta tulee tasainen ja uudistunut. REWIND peeling sisältää 25% glykolihappoa, 20% mantelihappo, 5% palorypälehappo, pH 2.2

SIGNATURE EVEN - Hyperpigmentaatioon

Kirkastava kemiallinen kuorinta on suunniteltu erityisesti aurinkovaurioiden, hyperpigmentaatioon sekä samean ja epätasaisen ihosävyn hoitoon. Hoito auttaa minimoimaan melaniinintuotantoa, vaalentaa pigmentaatiota sekä estää uuden pigmentin muodostumista; tekee ihosta heleän ja tasaisen sävyisen. EVEN peeling sisältää 40% maitohappo, 10% glykolihappo, pH 2.2

SIGNATURE CLARITY - Epäpuhtauksille 

Tehokas happoyhdistelmä puhdistaa epäpuhtauksia ja avaa tukkeutuneita huokosia. Vähentää näppylöitä nopeasti sekä vähentää uusien muodostumista. Sopii epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle; iholle jossa laajentuneita huokosia ja/tai arpia. CLARITY peeling sisältää 25% mantelihappoa, 11% glykolihappoa, 11% maitohappoa, 2% salisyylihappoa, 1 % lipohydroksihapppoa, pH 2.2

UNIVERSAL AHA - Kaikille ihotyypeille 

Kaikille. Asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet kemiallista kuorintaa, niille jotka haluavat ylläpitää ihon hehkua kemiallisen kuorintasarjan jälkeen, samealle ja väsyneelle iholle. Hoito kirkastaa, tasoitta, tasapainottaa sekä elvyttää ihoa. Universal AHA sisältää 8% glykolihappoa, 8% mantelihappoa, 8% maitohappoa, pH 2.2 

SENSITIVE PHA - Herkälle & punoittavalle iholle 

Sopii täydellisesti herkälle ja punoitukseen taipuvalle ihotyypille, jotka tarvitsee pinnallista uudistusta ja haluaa vähentää tukkeumia. Hoito tasoittaa ihon rakennetta ja auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta. Sensitive PHA peeling sisältää 30% glukonolaktonea, pH 2.2

EYE REVEAL - Silmäympärysiholle

Erittäin hellävarainen ja tehokas happoseos silmäympärysihon ikääntymisen merkkeihin. Hoito auttaa tehostamaan silmäympärysihon kollageenin tuotantoa, tasoittaa ihon rakennetta, minimoi ryppyjä ja juonteita. Asiakkaille, joiden silmien ympärillä on samea ihonväri, naurujuonteita, juonteita ja 'harakanvarpaita'. Eye Reveal peel sisältää 8% mantelihappoa, 4,5% maitohappoa, 3% glukonolaktonea, pH 2.2

SOPIIKO PEELING HOITO MINULLE?

Kauneussalongissa Sea You käytämme Medik8 ammattimaisia ja laadukkaita kuorivia happoja parantamaan ihon pintaa ja ulkonäköä. Olemme omistautuneita kehittämään tarjontaamme sekä antamaan sinulle näkyviä tuloksia, jotka todella parantavat ihosi ulkonäköä ja tuntumaa. Medik8:n laaja kuorintavalikoimamme on suunniteltu koulutettujen ammattilaistemme suorittamiksi hoitoloissa, klinikoilla ja vastaanotoilla. Meiltä löydät laajan valikoiman kemiallisia kuorintoja, joista löytyy sopiva vaihtoehto lähes jokaiselle: Herkälle iholle soveltuvasta, hellävaraisesta Sensitive PHA -kuorinnasta, voimakkaisiin yksittäishappoihin, joita voidaan jopa kerrostaa iholle hoidettaessa haastavampia iho-ongelmia. 

MEDIK8 PEELING HOIDOT AINA IHON KUNNON MUKAAN

Medik8-ammattilaisena autan sinua valitsemaan juuri sinulle ja sinun ihollesi sopivan kuorinnan, pitäen mielessä toiveitasi sekä haluttu lopputulos. Kasvohoidon yhteydessä tai vähintään 24 tuntia ennen kuorintaa suoritetaan testi, jossa varmistetaan, että valittu kuorinta sopii varmasti juuri sinun ihotyypillesi.

Hoito aloitetaan aina ihoanalyysilla ja alkukartoituksella. Medik8-kasvohoidoissa yhdistyvät ammattituotteiden tulokset sekä klassisen kasvohoidon hemmottelu. Kaikki Medik8-kasvohoidot sisältävät rentouttavan päähieronnan naamion aikana. Laajasta ja monipuolisesta valikoimasta räätälöidään jokaiselle asiakkaalle yksilöllinen kasvohoito ja näin saadaan parannettua ihosi kuntoa, ja tehtyä ihosta kuulas ja hehkuva. Parhaiden tulosten saamiseksi ja ylläpitämiseksi suosittelemme säännöllisiä kemiallisia kuorintoja sekä kotona jatkettavaa jälkihoitorutiinia.

BwMcDS9A.jpeg
RBCdU6tg.jpeg

TUOTTEIDEN pH - HYVÄ TIETÄÄ

Ihomme koostuu proteiineista, vedestä ja muista rakenteellisista kemikaaleista. Proteiinit ovat kompleksisia aminohappoketjuja, jotka ovat hyvin herkkiä ympäristönsä pH-arvolle. Kun ihon proteiinit reagoivat happoon alhaisessa pH-arvossa, tapahtuu hyytymistä. Mitä alhaisempi pH on, sitä vahvempaa happo on ja sitä enemmän hyytymistä tapahtuu. Mitä alhaisempi pH taso on, sitä happamampaa lios on ja sitä syvemmälle ihoon se 'tunkeutuu'. Kaikki Medik8 peelingit on optimoitu pH 2.2. Tarpeeksi matala pH maksimoi aktiivisen hapon ja sen imeytymisen. 

MEDIK8 HAPOT

Maitohappo -

Estää melanogeneesin, paras pigmenttiin

Glykolihappo -

Stimuloi kollageenin tuotantoa, paras ikäntyneelle iholle

Mantelihappo -

Vesi-ja öljyliukoinen, paras epäpuhtaalle iholle

Glukonolaktone -

Polyhydroksihappo (PHA), hidas imeytyminen, loistava herkälle iholle

Palorypälehappo -

Todella tehokas happo, stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa

Lopuhydroksihappo -

Tehostaa muiden happojen imeytymistä

AdobeStock_415886094_edited.jpg
SWdCcijw.png

ESTEET HOIDON TEKEMISELLE 

- Raskaus tai imetys

- Aktiivinen Rosacea

- Tulehtunut akne

- Syylät

- Allergia jollekin hoidossa käytettävälle ainesosalle

- Merkittävä sisäelinsairaus, esim. krooninen maksa- tai munuais-sairaus

- Aktiivinen bakteeri-, virus- tai sieni-infektio

- Accutane/Isotretinoiini-lääkkeen käyttö viimeisen 6 kk aikana

- Tutkittu herkkyys tai allergia kuorinta-aineelle tai jollekin komponentille

- Hoidettavalla alueella oleva syöpä

- Auringossa palannut iho, punoittava iho auringonoton jälkeen

- Haavat hoidettavalla alueella

- Atooppiset ihoreaktiot, ihottuma

HUOMIOITAVAA ENNEN PEELING HOITOA

Peeling hoitoa ei välttämättä voida yhdistää muihin kasvojen alueen hoitoihin samalla kertaa. Esimerkiksi kasvojen alueen sokerointia ei voida tehdä yhdessä happohoidon kanssa. Mikäli kasvoille on laitettu viimeisen kahden viikon aikana täyteaineita, tulee odottaa 2 viikkoa kunnes hapotuksen voi tehdä.

Medik8 happohoidot saattavat aktivoida huuliherpeksen. Jos sinulla on taipumusta herpekseen, suosittelemme aloittamaan estolääkityksen kolme päivää ennen hoitoasi. Suosittelemme aloittamaan tehokkaiden C- ja A-vitamiini seerumien käytön 2 viikkoa ennen hoitoa ja jatkamaan vähintään 3 kuukautta hoidon jälkeen, jotta saisit kaiken tehon irti ihollesi hoidosta. Kauneussalongissa Sea You on saatavilla laaja valikoima Medik8 tuotteita kotihoitoon, käytettäväksi ennen sekä peeling hoidon jälkeen. 

Auringossa palanneelle iholle emme tee peeling hoitoa; odota että iho on täysin parantunut ja uudistunut palamisesta. Ihoa ei saa myöskään hapottaa jos se punoittaa auringosta. Auringonottoa tulee välttää 72 h ennen kemiallista kuorintaa. 

On hyvä tietää, että peeling hoidon jälkeen iho saattaa hilseillä, punoittaa ja kuoriutua hoidon jälkeen joten emme suosittele hoitoa ennen tärkeää menoa/tilaisuutta ja/tai ennen aurinkolomaa. 

 

Ennen ja jälkeen Medik8 peeling hoitoa, suositellaan seuraavia tuotteita. Katso täältä 

New Flowers

+358 40 359 2234 

SÄHKÖPOSTI

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram