Acupuncture Treatment

Lymfahieronta ja lymfahoito kuuluvat Kauneussalongin Sea You tarjontaan. Lymfahieronta on kevyesti käsin tehtävä pumppausmenetelmä. Sen tarkoitus on pumpata imu- eli lymfanestettä imusuonten suuntaan, jolloin sen virtaus nopeutuu. Hoidon tarkoituksena on edistää imunesteen virtausta sekä tehostaa ja tukea lymfakiertoa. 

30 MIN 45 EUR / 45 MIN 59 EUR

Sarjahoitona 1-2 viikon välein -10%

Valitse ajanvarauksesta hoitokategoria

QUICK FIX - Pikahoidot 30 MIN 

FEEL THE BREEZE - Kasvohoidot 45-60 MIN

Lymfahieronta kasvot & dekoltee

MITÄ HYÖTYÄ LYMFAHIERONNASTA ON?

Kun kosmetologi tekee manuaalista lymfahierontaa, sen tavoitteena on hoitaa ihoa tukemalla imunestekiertoa. Lymfa on tehokas hoitomenetelmä turvotuksen poistoon, mutta sillä on myös erittäin rentouttava vaikutuksia, koska aktivoi parasympaattista hermostoa. Hoito koetaankin yleensä erittäin rauhoittavana ja mielyttävänä. Hoidolla pyritään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin: iho, elimistö, psyyke (rentoutuminen).

 

Kauneussalongissa Sea You tehdään lymfahieronta kasvoille ja dekolteelle. Kasvolymfa vaikuttaa rentouttavasti ja ihoa rauhoittavasti. Se sopii erinoimaisesti rauhoittamaan ihoa esimerkiksi mekaanisen ihonpuhdistuksen jälkeen. Lymfahieronta myös tehostaa hoidossa käytettävien ainesosien imeytymistä ja vaikutusta, sekä tukee muutenkin muita kosmetologin hoitomenetelmiä. 

KENELLE LYMFAHIERONTA SOPII?

Kasvolymfa sopii erinoimaisesti ihmiselle, jotka kärsivät kasvojen, erityisesti silmänympärysalueen turvotuksesta, mikäli iholla on couperosa tai se on muuten herkkä ja punoittava; aktivoimaan harmaata ja huonosti toimivaa ihoa. Koska lymfa aktivoi ihon toimintoja, se sopii hyvin ikääntyvälle iholle sekä arpien hoitoon. Tehokkaimat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla. 

ESTEET HOIDON TEKEMISELLE 

- Imusuoniston sairaudet 

- Tulehtunut vaikea akne

- Vaikeat sydämen toimintahäiriöt

- Sairauksista johtuva turvotus

- Paha allergia tai astma

- Munuaissairaudet

- Verisuonitukokset

- Akuutit ihosairaudet tai tulehdukset 

- Pahanlaatuiset kasvajat

LYMFAHOIDON JÄLKEEN

Lymfahoidon jälkeen tulee juoda runsaasti nestettä ja kuunella omia tuntemuksia sekä lepäillä tarvittaessa. Samana päivänä suositellaan välttämään rankkaa liikuntaa ja saunomista. 

AdobeStock_279082211.jpeg

+358 40 359 2234 

SÄHKÖPOSTI

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram