Hot Stones Massage

Kuumakivihieronta eli hot stone on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Kuumakivihieronnassa käytetään lämmitettyjä luonnon muokkaamia kiviä. Basalttikivet pitävät parhaiten lämpöä. Kiviä on eri kokoisia, eri tekniikoihin tarkoitettuja ja eri lihaksiin, ulkoisesti ne ovat huokoisia ja tuntuvat iholla miellyttävältä. Kivet ovat itseensä lämpöä pitkään sitovia ja luovuttavat sitä hitaasti ja tasaisesti. Kuumakivihieronta on rentouttava ja miellyttävä kokemus, jossa rauhallinen hieronta yhdistettynä basalttikivien hyväätekevään vaikutukseen hellii lempeästi kehoa, mieltä ja henkeä.

45 MIN 59 EUR / 60 MIN 69 EUR / 90 min 89 EUR

Sarjahoitona 1-2 viikon välein -10%

Valitse ajanvarauksesta hoitokategoria

TOUCH OF HARMONY - Hieronnat 

Hot Stones lämminkivihieronta

LÄMMÖN VAIKUTUKSET KEHOON

 

- Lihaskudos pehmenee

- Kollageenin venyvyys lisääntyy

- Veri- ja lymfasuonet laajenevat

Näin ollen aineenvaihdunta kehossa vilkastuu. Lämmöllä on luonnollisesti myös erittäin rentouttava vaikutus.

Fysiologiset vaikutukset ovat siis vastaavat kuin klassisessa hieronnassa, eroituksena kivien lämpövaikutus, joka tehostaa huomattavasti käsittelyä: kuumilla kivillä lämpövaikutus voi tuntua jopa 3 cm syvyydessä kudoksessa.

Jännittyneillä lihasalueilla ja triggerpiste-alueilla lämpö toimii erityisen hyvin. Ihminen aistii lämmön tehokkaasti, jolloin käsiteltävä kireä, joskus jopa aristava alue voidaan käsitellä kivuttomasti.

Hieronnassa käytetään samanaikaisesti joko kahta kiveä; toista kiveä toisessa kädessä ja toista toisessa. Tai sitten yhtä kiveä, riippuen tekniikasta. Kivet liukuvat öljytyllä iholla kevyesti. Lämmöllä ja kosketuksella on endorfiineja vapauttava vaikutus. Kivien syvälle ulottuva lämpö vaikuttaa syvempiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen syvän rentoutuksen. Hoito toimii hyvin lihasjännitysten laukaisijana ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen ja pehmittää myös hieman ihoa. Kuumakivi terapiahoito soveltuu kaikille, jotka eivät ole altis lämmölle. 

SOVELTUVUUS

Kuumakivihieronta ei sovi henkilölle mikäli lämmönsietokyky on paikallisesti tai kokonaan alentunut. Lisäksi erilaiset ihomuutokset voivat olla este hieronnalle. Hoito perustuu kuitenkin aina haastattelulle,  jossa selvitämme hoidon turvallisuuden ja soveltuvuuden juuri sinulle. Kipeänä, nuhaisena ei tähän eikä muuhunkaan manuaaliseen käsittelyyn pidä tulla. 

-  Lihasjännityksiin

- On hyvin rauhoittava, lämpö rauhoittaa kokonaisvaltaisesti.

- Lämpö kivistä siirtyy kehoon ja lämmittää lihaksia jopa 3 cm syvyyteen.

- Hieronta vähentää stressiä sekä väsymystä.

- Verenkierto tehostuu myös lihaksissa, jolloin niiden toiminta paranee.

- Kuona-aineet ja erilaiset myrkyt poistuvat kehosta nopeammin.

- Lämpö helpottaa kipua lihaksissa ja nivelissä.

ESTEET HOIDON TEKEMISELLE

- Yskä, flunssa, kuume, nuha

- Ihotautit ja infektiot

- Laskimo- ja valtimosairaudet

- Pahanlaatuiset kasvajat 

- Palo- ja paeltumavammat

* Kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto ovat alentuneet joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti. 

New Flowers

+358 40 359 2234 

SÄHKÖPOSTI

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram