MEDIK8 PEELING HOIDOT 

KORONAPANDEMIAN VUOKSI EMME TOISTAISEKSI TEE KASVOHOITOJA JA KESTOVÄREJÄ

Medik8 on kehittänyt uuden monipuolisen valikoiman kuorintahoitoja. Ne sisältävät Time Release -teknologian, joka minimoi ihoärsytystä sekä tekee hoidosta miellyttävämmän. Medik8 kemialliset kuorinnat ovat ammattimaisen tehokkaita happoja, jotka levitetään iholle kerroksittain. Kuorinta ei tunnu epämiellyttävältä, eikä vaadi pitkiä palautumisaikoja. 

Kuorintojen tarkoin kehitetyt koostumukset sisältävät Time Release teknologian, joka vapauttaa hapon vaiheittain iholle vähentäen epätoivottuja reaktioita. Kemialliset kuorinnat sopivat erinomaisesti epäpuhtaalle, tukkoiselle ja samealle iholle, mutta uusi teknologia mahdollistaa myös herkkäihoisten peeling hoidot. Time Release peeling hoidoilla voidaan hoitaa myös laajentuneita ihohuokosia, pigmenttiläiskiä, aknearpia sekä juonteita ja ryppyjä.

Medik8 Peeling kuorinnoilla parannetaan ihon rakennetta ja sävyä poistamalla ihon pintakerroksista kuollut ihosolukko kemiallisilla aktiiviaineilla. Peeling hoitojen hapot aktivoivat ihosoluja, jolloin kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy, joten peeling kuorinnat toimivat myös erinomaisena anti-age hoitona. Hoitojen ansiosta epäpuhtaudet vähenevät, talineritys tasaantuu ja ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä saadaan vähennettyä. Ihosta tulee sileämpi, kuulaampi, elinvoimaisempi ja tasaisemman sävyinen. Hoidon jälkeen myös kotona käytettävät ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaammin hoitaen ja kosteuttaen sitä entistä paremmin

  

HINNASTO

MEDIK8 PEELING HOIDOT

KEMIALLINEN KUORINTA

TIME RELEASE PEELING REWIND 

50 MIN 107 EUR 

Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenituontantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla. 

TIME RELEASE PEELING EVEN 

50 MIN 107 EUR

Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmen-toituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta. 

TIME RELEASE PEELING CLARITY 

50 MIN 107 EUR

Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostamista. 

TIME RELEASE PEELING UNIVERSAL AHA  

50 MIN 107 EUR 

Soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee ihoa.

 

TIME RELEASE PEELING SENSITIVE PHA

50 MIN 107 EUR

Suunniteltu erittäin herkän ihon hoitoon ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihokerroksia. 

TIME RELEASE PEELING EYE REVEAL 

50 MIN 107 EUR

Erittäin hellävarainen kuorinta soveltuu erinomaisesti herkän silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon. 

* PEELING HOIDT SARJAHOITONA 4 X 50 MIN 385 EUR                                                               

 

ENNEN PEELING HOITOA VALMISTELE IHOSI CSA TUOTTEILLA

Tutkimukset ovat osoittaneet, että C- ja A-vitamiinin pinnallinen käyttö ennen hoitoa ja hoidon aikana maksimoi tulokset ihoa uudistavissa hoidoissa. Medik8 suosittelee CSA tuotteiden käyttöä vähintään kaksi viikkoa ennen peeling hoitoa. 

CSA (C-vitamiini, auriinkosuoja, A-vitamiini) nopeuttaa ihon palautumista ja minimoi hoidon jälkeisten komplikaatioiden riskiä. 

MITEN CSA TEHOSTAA PEELINGIN HYÖTYÄ? 

C-Vitamiini

C-Vitamiini on tehokas antioksidanttisuoja ilman epäpuhtauksia vastaan, keskeisessä tehtävässä kollageenin tuotannon stimuloi-misessa ja estää tulehduksia. 

Aurinkosuoja 

Peeling hoidon jälkeen iho on normaalia alttiimpi UV-säteille. Aurinkosuoja suojaa uusia ihosoluja UV-vaurioilta, koska käsitelty iho on erittäin valoherkkä. 

A-Vitamiini

A-Vitamiini edistää solukiertoa, tehostaa ihon uusiutumista ja tukee ihon paranemisprosessia.

MILLOIN PEELING HOITOA EI VOIDA TEHDÄ

- Auringon polttama iho

- Aktiivinen virus- tai sieni-infektio

- Sidekudossairaudet

- Avohaavat hoidettavalla alueella

- Raskaus ja imetys 

- Allergia (esim. salisyylihappo, aspiriini)

- Tulehtunut akne

- Roacuttan kuuri viimeisen 6 - 12 kk aikana

SUOSITELTAVAT TUOTTEET PEELING HOIDON JÄLKEEN

AAMU JA ILTA - Calmwise Soothing Cleanser puhdistusvaahto

AAMU - Hydr8 B5 seerumi, C-Vitamiini, Ultimate Recovery Intense voide, Physical Sunscreen aurinkosuoja

ILTA - Hydr8 B5 seerumi, A-Vitamiini, Ultimate Recovery Intense voide 

Medik8 on myös kehittänyt Post Treatment Kit-tuotepakkauksen, joka sisältää kaikki peelingin jälkihoitoon suositeltavat tuotteet ja on erinomainen aloituspakkaus Medik8 tuotteille. 

 

POST TREATMENT KIT sisältää:

 

Calmwise Soothing Cleanser 40 ml

Hydr8 B5 - 10 ml

Ultimate Recovery Intense 15 ml

Physical Sunscreen 15 ml

* Saatavilla myös Kauneussalongista Sea You 

HYVÄ TIETÄÄ

 

MIKÄ ON KEMIALLINEN KUORINTA?

Kemiallinen kuorinta on prosessi, mikä perustuu entsymaattisen kuorinta-aineen tai kemiallisen aineen reaktioon iholla. Kuorinta aiheuttaa hallitun epidermiksen tai dermiksen solujen kuoriutumisen. 

KONSULTAATIO, ASIAKKAAN SUOSTUMUS JA IHOTESTI

 

Se, miten hyvään lopputulokseen peeling hoidolla päästään, riippuu oleellisesti siitä, että asiakkaalle valitaan mahdollisimman sopiva peeling-hoito huomioiden asiakkaan yksillölliset tarpeet kuten ihon rakenne, juonteet/rypyt/ ja iän tuomat muutokset. Vähintään 24 tuntia ennen peeling hoitoa tehdään konsultaatio-tapaaminen, jossa huomioidaan ihon kunto, täytetään asiakastietolomake, joka tuo esille mahdolliset kontraindikaatiot sekä tehdään peeling-hoitoa varten tärkeä ihotesti. Ihotesti voidaan tehdä edellisen hoidon yhteydessä tai asiakas varaa ajan konsultaatiotapaamisen.

MEDIK8 CSA FILOSOFIA 

Ydinfilosofia kauniin ja terveen ihon saavuttamiseksi

on yksinkertainen. 

C-VITAMIINI JA AURINKOSUOJA PÄIVÄLLÄ

A-VITAMIINI ILLALLA 

 

  AAMURUTIINI

 

1. Aloita kevyellä puhdistuksella

2. Kasvovesi (tarvittaessa)

3. Levitä valittu seerumi - käytä C-vitamiinia. Jos kerrostat seerumeita, aloita kevyemmästä koostumuksesta. 

4. Viimeistele kasvovedellä ja aurinkosuojalla

ILTARUTIINI

1. Aloita hellävaraisella silmämeikinpoistoaineella

2. Käytä tasapainotettua puhdistustuotetta muulle kasvojen alueelle

3. Jatka uudistavalla A-vitamiiniseerumilla, ellei toisin mainita - Iho on kaikkein aktiivisimmillaan öisin

4. Viimeistele ravitsevalla kasvovoiteellea

ENNEN PEELING HOITOA VALMISTELE IHOSI CSA TUOTTEILLA

Tutkimukset ovat osoittaneet, että C- ja A-vitamiinin pinnallinen käyttö ennen hoitoa ja hoidon aikana maksimoi tulokset ihoa uudistavissa hoidoissa. Medik8 suosittelee CSA tuotteiden käyttöä vähintään kaksi viikkoa ennen peeling hoitoa. 

CSA (C-vitamiini, auriinkosuoja, A-vitamiini) nopeuttaa ihon palautumista ja minimoi hoidon jälkeisten komplikaatioiden riskiä. 

NÄIN MEDIK8 PEELING HOITOSARJASI ETENEE

 

Varaa aikasi konsultointiin, jossa kosmetologisi suosittelee sinulle sopivaa peeling hoitoa sekä sopivia tuotteita valmistaakseen ihoasi hoitoon. Konsultointi-tapaamisessa täytetään asiakastietolomake tehdään peeling hoitoja varten vaadittu ihontesti ja varataan aika peeling-hoitoon. 

Peeling-hoidon päivänä  ihosi puhdistetaan täydellisesti liasta ja ihoöljyistä. Kuorinta aine levitetään ja neutraloidaan vaikutusajan jälkeen. Tehonaamion jälkeen levitetään ihollesti seerumit, kosteuttavat tuotteet ja SPF (aurinkosuoja). 

 

Kosmetologisi opastaa sinua kotihoidossa.

 

Varaa seuraava aika peeling hoitoon. 

 

KOTIHOITO-OHJEET

1. Pese ihoasi hellävaraisesti (ei pesusieniä, kuorivia aineita)

2. Vältä aurinkoa

3. Käytä fysikaalista aurinkosuojaa

4. Käytä vain mieraalimeikkiä

5. Anna ihosi kuoriutua luonnollisesti

6. Käytä ihonhoidossa Medik8 tuotteita

  • Facebook
  • Instagram