Hand Massage

Käsien ihon kauneuteen ja kynsien kuntoon vaikuttaa ihmisen kokonaisterveys sekä fyysinen että psyykkinen hyvinvointi. Huolet, stressi, henkinen ylirasitus ja unettomuus heihastuvat myös kynsiin. Hoidetut kädet antavat kantajastaan huolitellun vaikutelman. Käsien hoito kuuluu sekä miehille että naisille.

Hinnat alkaen 29 EUR

Valitse ajanvarauksesta hoitokategoria

QUICK FIX - Pikahoidot 30 MIN

PURE BLISS - Käsi- & jalkahoidot

Käsihoidot 

KÄSIEN PESU JA SUOJAAMINEN

Käsien pesuun suositellaan haaleaa vettä ja neutraaleja tai hyvin rasvaisia saipputuotteita. Huolellinen huuhtely saippuapesun jälkeen on tärkeää, samoin ihon kuivaaminen. Jos kädet on huuhdeltu huonoti, kestää ihon pH:n palautuminen normaaliksi noin 1,5 tuntia. Yleisissä pesuhuoneissa suositellaan mielummin käsipaperin kuin kuumailmakuivattajan käyttöä. Kädet on suojatta vaina käsiemulsiolla ja erityisen ärsyttävissä töissä suojakäsineillä. Päiväkäytössä on hyvä olla kevyt emulsio, jossa on myös UV- & valosuoja estämään säteilyn aiheuttamaa ihon ennenaikaista vanhenemista. Kesällä käden selälle on suositeltavaa käyttää korkealla suojakertoimella varustettua voidetta. Kylmässä taas kädet suojataan voiteen lisäksi lämpimillä käsineillä. Käsien kotihoitoon kuuluu myös viikottainen kevyt kuorinta vartalon kuorinta-aineella ja/tai kosteuttava/elvyttävä naamio tuotteen käyttöohjeeiden mukaisesti. 

KYNSIEN HOITO

Kynnet ovat terveytemme peili. Niiden kuntoon vaikuttavat käsien ja erityisesti sormen veren- ja lymfakierto. Hyvässä kunnossa oleva kynsi on joustava, sen pinta on sileä ja kevyesti kiiltävä. Kynsi on myös niin vahva, että se kestää murtumatta normaalit iskut. Kynnessä näkyvät vauriot voivat johtua perityistä, rakenteellisista syistä, hormonaalisista häiriöistä tai ulkoisista tekijöistä. 

KÄSIEN HÄIRIÖTILAT 

Kosteat, hikoilevat kädet

Käsien hikoilu ja häiritsevää ja tuntuu epämielyttävältä. Sita aiheuttaa erityisesti hermostollinen tasapainottumuus, varsinkin nuorena. Hikoilevat kädet on aina pidettävä lämpiminä eikä niiden verenkiertoa saa estää kireillä sormuksilla tai käsineillä. Käsiin voi myös käyttää hikoilua estäviä aineita tai talkkia.

Punoittavat kädet 

Syynä käsien punoittamiseen on ääreisverenkierron heikkous, joka voi johtua umpieritysperäisistä syistä. Käsien punoitusta lisää se, että ne huonon verenkierron takia palelevat helposti. Tärkeimpänä hoitona onkin käsien pitäminen lämpiminä riittävän tilavilla hansikkailla. 

Kylmät kädet

Kun kädet ovat kylmät, on niiden verenkierto heikko ja siksi ne myös ovat väriltään jopa sinertävän punaiset. Kaikki verenkiertoa elvyttävät toimeenpiteet auttavat: käsien voimistelu, vaahtokylvyt, kuivaharjaus ja ehdottomasti lämpimien käsineiden käyttö aina kun ilma on kylmä.

KÄSIEN KOTIHOITO KÄSIHOITOJEN VÄLISSÄ

Käsien päivittäinen pesu ja kuivaus ovat käsien hoidon tärkeimmät alueet. Päivittäinen käsien ihon rasvaaminen riittävän kosteuttavalla käsivoiteella pitää ihon pehmeänä ja joustavana. Kynnet lyhennetään viilaamalla. Kynsinauhoihin on hyvä käyttää joko kynsinauhavoidetta tai kynsinauhaöljyä. Näin kynsinauhat pysyvät terveinä eivätkä kuivu. Kuivat kynsinauhat rikkoutuvat helpommin ja kynsinauhojen suojaustehtävä horjuu. Kynsivallin tulehdus on tällöin mahdollinen.

New Flowers

+358 40 359 2234 

SÄHKÖPOSTI

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram