AdobeStock_363210701.jpeg

LYCON nauttii ansaittua ihokarvojen poistoon tarkoitettujen vahojen crème de la crème -mainetta kansainvälisissä korkean tason kylpylöissä ja salongeissa yli 70 maassa. Se on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon omista kasviöljyistä. LYCON saa tuoksunsa aistillisesta aromaterapiasta. LYCON on maailman johtava laatuvahojen valmistaja, minkä ansiosta on saavutettu erinomaisia tuloksia.

Hinnat alkaen 15 EUR

Valitse ajanvarauksesta hoitokategoria

QUICK FIX - Ihokarvojen poisto 

SMOOTH WAX - Ihokarvojen poisto

Ihokarvojen poisto Lycon vahalla

MIKSI LYCON VAHAUSMETODI?

Karvanpoiston uusi aikakausi on alkanut kun Lycon vahat niittävät mainetta ja kunniaa myös Suomessa. Maailmalla tämä vahausmenetelmä on ollut markkinajohtaja jo 40 vuotta, mutta Suomeen vahat ovat rantautuneet vasta vähän aikaa sitten.

Uraa uurtavat LYCONIN vahat poistavat karvat jopa 1 mm mittaisina. Tuotteet ovat täydelliset lyhyiden ja itsepintaisten karvojen poistoon millä tahansa kasvojen ja vartalon alueella. LYCONIN kuumavahat sisältävät parhaan valikoiman luonnollisia ja rauhoittavia ainesosia, jotka hoitavat ihoa saaden aikaan pehmeän, sileän ja täysin karvattoman lopputuloksen. Erittäin matalassa lämpötilassa käytettäviä LYCONIN kuumavahoja on mahdollista käyttää 5-6 kertaa iholle, jolta on juuri poistettu karvat – ilman minkäänlaista epämukavuutta tai ärsytystä. Matala lämpötila sekä erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat saavat aikaan ihoa hoitavan ja asiakkaalle erittäin miellyttävän lopputuloksen. LYCON sopii jopa kaikkein herkimmille ihoille. Ei ole ihme, että asiakkaat ja kauneudenhoitoalan ammattilaiset eri puolilla maailmaa rakastavat LYCONIA.

KOTIHOITO OHJEET & YLLÄPITO

Jotkut asiakkaat saattavat kokea jotain reaktioita vahauksen jälkeen, kuten esimerkiksi kutinaa tai sisäänkasvaneita karvoja. Jos tuntuu kutinaa, se voi johtua siitä, että karvatupet ovat hieman vahingoittuneet, kun karva vedetään ulos. Kun iho paranee mistä tahansa, se voi aiheuttaa kutinaa, joka liittyy myös vahaukseen. Tämä on normaali tunne joillekin ihmisille.

119882701_3551202538265624_9054165181109
Coconut-Vanilla-01-01.jpg

ESTEET HOIDON TEKEMISELLE 

- Ärsyyntynyt tai tulehtunut iho 

- Ihottuma tai infektio

- Syöpä tai kasvaimet, ihotaudit

- Auringon tai tuulen kuivattama iho

- Huono verenkierto

- Suonikohjut, haavat, hiertymät

AdobeStock_280741876 (1).jpeg
LyconLogo (3).jpg

TUOTESUOSITUKSET KOTIIN

InGrownX-IT hoitosuihke

Vahauksen, höyläyksen, depilaatiovoiteiden tai sähköpulssikarvanpoiston jälkeen suosittelee Lycon käyttämään Ingrown-X-IT Solution hoitosuihketta. Se kevyesti kuorii ja poistaa ihon tukoksia salisyylihapolla, auttaen minimoimaan sisäänpäin kasvaneiden karvojen epämiellyttävän ulkomuodon ja niiden tuottaman epämukavuuden tunteen. Etelänarnikki ja allantoiini tyynnyttävät ärtyneen näköisiä punaisia pisteitä ja auttavat ihoa parantumaan. 

Coconut & Vanilla Sugar scrub

Sisältää kookosta, vaniljaa, jojobaöljyä ja E-vitamiinia. Ylellinen, spa-laatuinen ja öljytön sokerikuorinta koko vartalolle kesäisen kookospähkinän ja vaniljan tuoksuisena. Kuorii ja kosteuttaa kevyesti samanaikaisesti, jättämättä iholle jäänteitä öljystä, jotka voivat tukkia ihoa ja muodostaa näppyjä. Tuotteen premium-koostumus on helposti huuhdeltavissa pois kokonaan, eikä se jätä jälkeensä tahmeita tai rakeisia jäännöksiä eikä tuki viemäriä. Erinomainen tuote sisäänkasvaneiden ihokarvojen kanssa kamppaileville vahauksen tai parranajon jälkeen.

Coconut & Vanilla Lotion 

Sisältää kookosta, vaniljaa, jojobaöljyä ja E-vitamiinia. Yhdistä kuorintatuote sopiviin käsi- ja vartalovoiteisiin, jotka kosteuttavat ihon jättämättä rasvaista tunnetta – tuotteet ovat todella kuin luotu toisilleen. Ylellinen ja ihanan kesäinen sekoitus kookos-, vanilja- ja jojobaöljyä jättää iholle pehmeän ja silkkisen, sileän tunteen päästä varpaisiin. Nopeasti imeytyvä käsi- ja vartalovoide, jonka tarkoin valikoitu koostumus sisältää Pro-vitamiini B5 ja E-vitamiinia. Voide vähentää ikääntymisen merkkejä sekä hoitaa ja suojaa ihoa, samalla kun se hoitaa kynsinauhoja ja kynsiä.

Kysyy tuotteita Kauneussalongista Sea You! 

New Flowers

+358 40 359 2234 

SÄHKÖPOSTI

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram