H I N N A S T O 

SEA YOU PURE BLISS 

JALKA -JA KÄSIHOIDOT 45 - 90 MIN

KLASSINEN PEDIKYYRI 60 MIN

Klassinen ns. perushoito jaloille. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto, kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta sekä hieronta.

 

Lakkaus + 7 EUR

59 EUR

PARAFIINIHOITO JALOILLE 50 MIN

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiinihoito. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, suolakuorinta, naamio, parafiinihoito ja hieronta. Hoito ei sisällä kynsien tai jalkojen hoitoa. 

65 EUR

SPA MANIKYYRI 60 MIN

Monipuolinen ja hemmotteleva hoito käsille. Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsien leikkaus ja muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kuorinta, naamio ja nautinnollinen hieronta. 

Lakkaus + 7 EUR

69 EUR

TÄYDELLINEN PEDIKYYRI 90 MIN

Kokonaisvaltainen hoito jaloille. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto, kynsien tasoitus, jalkaterien suolakuorinta sekä pitkä rentouttava hieronta. 

Lakkaus + 7 EUR

Kestolakkaus + 10 EUR

79 EUR

LÄMMINKIVIHIERONTA

JALOILLE 60 MIN

Rentoutusta ja hemmottelua jaloille. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys ja lämpimät kompressit, virkistävä jalkakuorinta, naamio ja jalkaterien ja säärien hieronta Hot stones lämpimillä kivillä. Hoito ei sisällä kynsien tai jalkojen hoitoa. 

67 EUR

PARAFIINIHOITO KÄSILLE 50 MIN

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiinihoito. Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, suola kuorinta, naamio, parafiinihoito ja hieronta. Hoito ei sisällä kynsien hoitoa. 

65 EUR

SPA JALKAHOITO 90 MIN

SPA hemmottelua jaloille. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto, kynsien tasoitus, nautinnollinen suolakuorinta- sekä naamiorituaali ja pitkä rentouttava hieronta. 

Lakkaus +7 EUR

Kestolakkaus + 10 EUR

89 EUR

KLASSINEN MANIKYYRI 50 EUR

Klassinen ns. perushoito käsille. Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsien leikkaus ja muotoilu, kynsinauhojen siistiminen ja hieronta. Hieronta tehdään myös käsivarsien alueelle. 

Lakkaus + 7 EUR

65 EUR