J A L K A -  J A  K Ä S I H O I D O T 

Jalkojen ihon ja kynsien kuntoon vaikuttavat useat sisäiset ja ulkoiset tekijät (mm. seisomatyö, perinnöllinen jalan malli, hikoilutaipumus tai harrastukset). Näin jalkojen hoitotarpeetkin vaihtelevat yksilöllisesti. On tärkeää tutkia jalkojen tilanne ennen hoitoa, jotta voimme keskittyä juuri oikeisiin asioihin, oikeilla hoitotuotteilla. Hoidon yhteydessä saat tarpeellista tietoa jalkojesi kunnosta sekä ohjausta omahoitoon ja tuotevalintoihin. Jalkahoidoissa käytetään tunnetusti korkealaatuisia saksalaisia GEHWOL, PECLAVUS sekä SCHUPP jalkahoitotuotteita.

Käsien iho joutuu päivittäin alttiiksi monenlaisille rasituksille ja siksi onkin tärkeätä huolehtia riittävän kosteutuksen saamisesta. Likaantuminen ja käsihygieniasta huolehtiminen edellyttää käsien pesemistä useita kertoja päivässä. Toistuva peseminen poistaa ihon luonnollista rasvaa ja kuivattaa käsien ihoa. Käsien hoito koostuu ensisijaisesti kosteutuksesta, vitaminoinnista sekä suojaamisesta. Ihon lisäksi kynsinauhat ja kynnet tarvitsevat säännöllistä ravitsemista ja suojaa. Anna Sinun käsille niiden ansaitsemaa hemmottelua. Käsihoidossa käytetään tunnetusti korkealaatuista saksalaista PEDIBAEHR ja BAEHR käsihoitotuotteita. Kynsilakat ruotsalaiselta REQ DEPEND. 

KLASSISET JALKA- JA KÄSIHOIDOT 

KLASSINEN JALKAHOITO 60 MIN 

ILMAN LAKKAUSTA 59 EUR 

LAKKAUKSELLA 67 EUR 

Klassinen ns. perushoito jaloille. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto, kynsien tasoitus, jalkaterien kuorinta sekä hieronta. Hoidossa hieronnan kesto rippuu jalkahoitoon kuluvasta ajasta ja jalkojen kunnosta. Hoito lakkauksella (yksi väri, ei ranskalainen) tai ilman. 

TÄYDELLINEN JALKAHOITO 90 MIN

ILMAN LAKKAUSTA 79 EUR 

LAKKAUKSELLA 85 EUR

KESTOLAKKAUKSELLA 89 EUR 

Kokonaisvaltainen hoito jaloille. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, ihon sekä kynsien hoito, kovettumien poisto, kynsien tasoitus, jalkaterien kuorinta sekä n. 10-15 min hieronta. Hieronnan kesto rippuu jalkahoitoon kuluvasta ajasta ja jalkojen kunnosta. Hoito lakkauksella, kestolakkauksella (yksi väri, ei ranskalainen) tai ilman.

KLASSINEN KÄSIHOITO 45/60 MIN

ILMAN LAKKAUSTA 49 EUR 

LAKKAUKSELLA 59 EUR 

Klassinen ns. perushoito käsille. Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsien leikkaus ja muotoilu, kynsinauhojen siistiminen ja hieronta. Hieronta tehdään myös käsivarsien alueelle. Hoito lakkauksella (yksi väri, ei ranskalainen) tai ilman. 

PIKAMANIKÜÜRI 30 MIN

LAKKAUKSELLA TAI ILMAN 39 EUR 

Pikahoito käsille. Hoitoon sisältyy kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus sekä käsivoide. Hoito lakkauksella (yksi väri, ei ranskalainen). Hoidon saa myös ilman lakkausta. 

SPA JALKA- JA KÄSIHOIDOT 

SPA JALKAHOITO 90 MIN 

ILMAN LAKKAUSTA 89 EUR 

LAKKAUKSELLA 95 EUR

KESTOLAKKAUKSELLA 105 EUR 

Kokonaisvaltainen, monipuolinen ja hemmotteleva hoito jaloille. Hoito sisältää jalkakylvyn, ihon sekä kynsien hoidon, kovettumien poiston, nautinnollisen kuorinta- sekä naamio-rituaalin ja n. 20 min hieronnan. Kuorinta, naamio ja hieronta tehdään myös säärien alueelle. Hoito lakkaulsella, kestolakkauksella (yksi väri, ei ranskalainen) tai ilman. 

SPA KÄSIHOITO 60/75 MIN

ILMAN LAKKAUSTA 69 EUR 

LAKKAUKSELLA 75 EUR 

Monipuolinen ja hemmotteleva hoito käsille. Hoitoon sisältyy käsien kylvetys, kynsien leikkaus ja muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kuorinta, naamio ja nautinnollinen hieronta. Hoito lakkauksella (yksi väri, ei ranskalainen) tai ilman. 

MUUT JALKA- JA KÄSIHOIDOT  

PARAFIINIHOIDOT

JALOILLE TAI KÄSILLE 45 MIN 65 EUR

JALOILLE JA KÄSILLE 75 MIN 89 EUR 

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiinihoito. Hoitoon sisältyy jalkojen tai jalkojen ja käsien kylvetys, kuorinta, naamio, parafiinihoito ja hieronta. Hoito ei sisällä kynsien tai jalkojen hoitoa. Asiakkaan toiveesta kynsien lakkaus + 5 EUR. Lakka omaksi.

LÄMMINKIVIHIERONTA JALOILLE

60 MIN 67 EUR 

Rentoutusta ja hemmottelua jaloille. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys ja lämpimät kompressit, virkistävä jalkakuorinta, naamio ja jalkaterien ja säärien hieronta Hot stones lämpimillä kivillä. Hoito ei sisällä kynsien tai jalkojen hoitoa. Asiakkaan toiveesta kynsien lakkaus + 5 EUR.

KLASSINEN HIERONTA JALOILLE TAI KÄSILLE 

30 MIN 39 EUR 

Hoitoon sisältyy jalka-tai käsikylpy, kuorinta sekä rentouttava ja virkistävä hieronta jaloille tai käsille.

VARPAANKYNSIEN LAKKAUS TAI LYHENNYS

30 MIN 29 EUR 

Lakkaus - Hoitoon sisältyy kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja muotoilu sekä lakkaus. Lyhennys - Hoitoon sisältyy kynsien leikkaus, tasoitus ja viilaus. Paksuuntuneille kynsille suosittelemme klassista jalkahoitoa.

KESTOLAKKAUS VARPAANKYNSIIN

45 MIN HUOLTO 45 EUR 

30 MIN POISTO 29 EUR 

Kestolakkauksen huolto - Hoitoon sisältyy ihon, kynsien sekä kynsinauhojen hoito/siistiminen, kynsien tasoitus ja kynsien kestolakkaus. Kestolakkauksen poisto - Hoitoon sisältyy kestolakkauksen poisto, kynsien siistiminen, hoitovoide.