is clinical.webp
AdobeStock_137926516.jpeg

iS Clinical kasvohoidot

 iS Clinical, Yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista.

 

Tämän aivan huikean, korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat muun muassa puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

Fire & Ice Facial

__________________

Tulossa 05/2022

Julkkisten suosima red carpet -kasvohoito! Kliinisesti aktiivinen happokuorintahoito, joka häivyttää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ja pehmentää ihoa ja edistää solutason uudistamista ilman toipumisaikaa siten, että iho ei ala kuoriutua hoidon jälkeisinä päivinä, kuten perinteisen happokuorintojen jälkeen.

Honey Enzyme Facial

__________________

Tulossa 05/2022

Luksuskasvohoito. Kuivalle iholle, paljon matkustaville joiden iho kuivuu, hemmottelevaksi lahjaksi

vaikkapa äidille, talviajan tai muun ihoa kuivattavan ajan hoidoiksi. 

 

Foaming Enzyme Facial

__________________

Tulossa 06/2022

Syväpuhdistava, mutta hellävarainen hoito herkällekin iholle. Tässä ammattilaishoidossa iholle syntyy vaahtoava efekti samalla kun bioaktiiviaineet kuorivat ja syväpuhdistavat ihohuokosia tuoden esiin kuulaan ja tasaisen ihon. Hoitoon on yhdistetty korkeimman puhtaus- ja laatutason farmaseuttisen tason seerumit ja voiteet.

Exfoliating Clear Skin Facial

__________________

Tulossa 06/2022

Perinteinen, ihohuokosia syvältä puhdistava kasvohoito, mikroverenkiertoa stimuloiva, iholle, jolla on

jonkin verran aknea, tukkeutuneelle iholle, komedoille, mustapäille, teineille ja nuorille ihmisille, miehille. Hyödynnetään erittäin tehokasta Tri-Active Exfoliant-kuorintaa ja Clarifying Mud Mask -mutanaamiota,

joka on myös syväpuhdistava, kuoriva, mutta myös stimuloi mikroverenkiertoa.

Harmony Facial

__________________

Tulossa 06/2022

Tämä hoito sopii erityisesti syöpäpotilaille tai vahingoittuneelle iholle, äärimmäisen kuivalle iholle ja erityisherkälle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, mihin tahansa vuodenaikaan, erilaisten ihokäsittelyiden jälkeen. Ihana, vaihtoehtoinen hemmotteleva hoito.  Sopii myös niille, joiden ihoa on hoidettu turhan aktiivisesti.